Hur jag blev av med extrakilona.


Många har undrat hur jag gick ner mina 12 extra kilon.
Jag är en stor godisgris. Jag skulle inte kunna leva utan chocklad, karamelkungen, glass, kakor, ja allt sött. Så det som till största delen har gjort att jag gått ner i vikt är min löpning.

Det var min ambitiösa pojkvän som fick mig att börja springa (han gick själv ner 24 kilo när han började göra det). Jag hatade det, fick blodsmak i munnen och fick fram hemska minnen från skoltiden då man sprang på tid runt elljusspåret. BLÄ. Trots det gav jag inte upp, och efter några gånger började det kännas riktigt bra. Nu älskar jag att springa, och min kondition är på topp :) Nu slipper jag även ta mig tid till att åka till gymmet (som aldrig blir av). När jag springer behöver jag inte bry mig om hur jag ser ut, bara dra på mig springskorna och ge mig ut i 20-30 minuter, sen är jag klar.


Självklart har jag även förbättrat min kost. Jag har ätit mindre pasta, ris, potatis och bröd. Dragit ner på kolhydraterna helt enkelt. Vissa veckor har jag varit jätteduktig, men jag har inte kunnat hålla någon sorts diet, det är inte min grej. Jag älskar mat och godsaker för mycket, så äre bara :)

Tro inte att du kommer märka stora skillnader efter någon månader eller två.
Jag kämpade som en idiot och sprang fem gånger i veckan i en hel månad och såg ingen skillnad, var nära på o börja gråta. Det tar tid, håll ut bara, ge inte upp. Det är skittråkigt när du inte ser resultat på direkten, men det kommer, jag lovar!


Kommentarer
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

Verkligen ett inspirerande inlägg :D



SV. MUS har verkligen de bästa sminket som du säger :D och de har ett haaav av olika färger och prylar. That we like :)

2009-12-31 @ 09:58:43
URL: http://candis.se
Postat av: Rebecka

Nu när det börjar ett nytt år så ska jag ta efter dig o gå ner mina extra 12 kilo också! :) får se om man lyckas lika bra som dig bara! :) Gott nytt år!

2009-12-31 @ 11:34:32
URL: http://schoklaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

heej! Hoppas allt e bra med dig! Förlåt ag tar alltid kontakt när de e något med bloggen. Men de blir ju så! Fast jag kollar n på din blogg då och då. Så bra du blivit på att fotografera! Kul att se!Jag har ett par såsaker bara jag skulle vilja ändra på bloggen. Nån färg och en bild tyå om du skulle vilja hjälpa mig slulle de va jätte snällt! Du kan skriva till min mail. [email protected]

Ha de så bra

Tirre

2009-12-31 @ 11:54:19
URL: http://tiirajs.blogg.se/
Postat av: Sara

vilket inspirerande inlägg! bra kämpat! önskar jag orkade jag också. ska nog spara länken till det här inlägget, så jag kan läsa det för lite pepp :]

2009-12-31 @ 12:07:37
URL: http://saripetersoen.blogg.se/
Postat av: junitjej

Jag behöver gå ner ett par kilon. Jag har försökt mig på att jogga ett par gånger, men jag har liksom aldrig blivit fast, men jag skulle önska att det blev min grej. Det är verkligen en effektiv träning. Har du några bra tips att ge mig? Just nu har jag ingen lust att jogga ute pga kylan och halkan.

2010-01-03 @ 20:37:25
URL: http://junitjejen.se
Postat av: sandra

verkligen ett inspirerande inlägg.

vad duktig och vilken ambition!

2010-01-08 @ 16:35:58
URL: http://sandrakeller.blogg.se/
Postat av: Linda

Vart kan man hitta en sådan du har på armen? Vad kallas dom? Tacksam för svar! :)

2010-01-15 @ 17:36:12
URL: http://imheretostay.blogg.se/
Postat av: Ajla

mycket fin blogg!

jag vill också bli av med extrakilon och har börjat träna pass genom en dvd, varannan dag. men jag undrar vad du äter för nåt, då du minskar på kolhydrater? jag är också väldigt beroende av sötsaker hehe. har du några bra tips? :)



kram

2010-01-23 @ 01:05:55
URL: http://ajlasworld.blogg.se/
Postat av: Emma

Bra att du poängterar att det tar tid och att man inte ska ge upp, för det gäller ju att man fortsätter att röra på sig efter man har nått sitt mål. :)

2010-01-23 @ 22:45:13
URL: http://absolutelyemma.blogg.se/
Postat av: Jeanette Lindvall - FOTOBLOGGEN

Grymt duktigt! :)

ska börja och springa flera gånger i veckan om jag klarar körkortet imorrn..så jag får söka polis :) då är de fystester osv. Fast blir väldigt uttråkad och rastlös av att bara springa :/ .



Sweet dreams

Kram



2010-01-26 @ 00:46:54
URL: http://www.sunstreet21.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback