Jonas Peterson



Fotograferat av Jonas Peterson

Som enligt mig är en av världens bästa bröllopsfotografer


Kommentarer
Postat av: L i n n e a s b l o g g ♥

Gillar inte oskärpan på nr 1, men den sista är helt wonderful!! :)

2009-11-30 @ 21:02:48
URL: http://linnealindblad.blogg.se/
Postat av: Mysan

ÅÅh vad KUL :D jag läser precis samma kurs som du ska läsa, grafisk design :) Du har verkligen världens bästa liv att längta till, jag trodde aldrig jag skulle ha så kul som jag har nu. Jag har inte velat åka tillbaka till sverige en endaste gång faktiskt, haha.

Ska du bo på genesis? (:

2009-11-30 @ 21:30:10
URL: http://mybrisbane.blogg.se/
Postat av: Mysan

Gud vad kul! Jag bor på genesis nu, det lutar nog att jag bor kvar även fast det är lite dyrt.. vi får se vad som händer :)



Det beror helt på vilken lärare man får, vissa är tyvärr ganska oengagerade men väldigt trevliga. Alla kurser hittills har varit skitkul utom en obligatorisk som heter workplace safety... men det är bara att ta sig igenom, haha.



Absolut! Här får alla svenskar paket titt som tätt, mest med godis och sånt. det är olika vad det kostar, vissa får bara 2-kilos paket men min kompis väntar ett på 20 kilo! Det får hon nästan kolla med posten...



Vi har så sjukt roligt i skolan, tyvärr är det inte många aussisar... mest kineser, men dom är ganska roliga, i alla fall dom i vår klass, haha. Hur många svenskar är det nu som kommer?

2009-12-01 @ 11:06:02
URL: http://mybrisbane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback