Life in Brisbane



Nu är det snart 3 månader sedan jag flyttade hit till Australien. Det är sjukt vad tiden flyger iväg när man har roligt. jag trivs fortfarande jättebra här, förutom att jag är lite trött på att bo "mitt ute i ingenstans". Det tar ca 45 minuter med buss in till city, vilket är väldigt jobbigt. Det är även svindyrt att lägga ut pengar på taxi varje gång man går ut, (bussarna slutar gå redan vid 11). jag vill kunna gå till skolan och till jobbet. Tänk vad tid och pengar man skulle kunna spara. Förhoppningsvis flyttar vi in till stan om 3 månader, vore verkligen jättehärligt. :)

Människorna är sociala, trevliga och väldigt pratglada. Klimatet är underbart, Skolan är fortfarande toppen, och mitt jobb på Limes är jätteroligt! Kan det bli bättre? ja kanske, mina närmaste kunde komma ner hit en sväng tycker jag.. men man kan ju inte få allt här i världen.

Kommentarer
Postat av: Kathrine

tjaa, duu jag ser att du skriver att bussarna slutar gå kl 11 NONO finns nattbussar N184 går hela natten lång på helgerna! går från utanför casinot!



motala hälsar!

2010-04-22 @ 15:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback