Farväl Sverige, hej Australien

Nu har jag jobbat min sista arbetsdag. (jag flyttar till australien) Så idag har vi festat till det med räkmackor och tårta på jobbet :) jag fick ett lyckatillkort och jättefina rosor av mina kollegor. Jag blev så rörd att jag började gråta. Det har blivit mycket skratt tillsammans, tur att någon har samma dåliga humor som än själv :P


Nu återstår det svåraste. Att ta farväl av vännerna, familjen och pojkvännen.
Söndagen kommer att vara svårast. Då är det hejdå på riktigt. Jag kan se scenen framför mig där jag sätter mig i bilen, kysser Victor en sista gång och sen ser honom blir mindre och mindre och sedan försvinna helt. Jag blir tårögd av bara tanken. Jag vet att vi gör rätt som följer våra drömmar och inte anpassar hela livet efter varandra, men det är ändå så himla svårt. Tanken på att inte få vara nära honom på över ett år gör så ont.


Nästa gång vi hörs blir förmodligen i Thailand där jag och Malin kommer att spendera våra första två veckor, och bara ta det lugnt. Så hade så jäkla bra i Sverige nu, så hörs vi snart!




Och ni som precis kikat in här, lägg till mig på bloggkoll för att följa mitt äventyr.


Bloggkoll


Kommentarer
Postat av: AnnA

Fan Emmy, jag börjar ju tjuta bara av att läsa de där ju :S



Jag kommer nog förbi Texas ikväll och säger bye bye. För imorn flyttar jag härifrån.

2010-01-22 @ 14:12:04
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: vesna.blogg.se

söto =)

2010-01-22 @ 19:02:06
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Neli

Ooh gud jag hade ALDRIG stått ut att vara utan min pojkvän i ett helt år. Jag klarar knappt 2-3 dagar haha.



Hoppas du får det bra i Australien =)

2010-01-22 @ 23:41:49
URL: http://nelilicious.blogg.se/
Postat av: johanna

var och backpackade i thailand en månad förra hösten. Vi bestämde oss för att undvika just dessa två ställen för vi fått veta av andra backpackers att det är verkligen ingenting att se, det är som vilken turistort i turiket som helst (lite överdrift). Men dock var vi på koh lanta, som är "svenskön" och efter att ha varit på öar utan turister och städer ute på landet kändes det riktigt trist. Om jag varit er skulle jag satsa på mindre öar runt om (om man vill till "paradisstränder", sedan växla med t.ex. Phiphi (fest, party dykning samt lite shopping). I phuket och krabi är turisterna överallt, men det är ju vissa som föredrar det :) men vill se thailand, undvik de ställena. :)



om du vill se bilder/ läsa från vår resa så kan du kika här. http://trettionio.blogg.se/category/thailand.html från min gamla blogg.



tror du kommer ha ett toppenår i vilket fall :)

2010-01-23 @ 00:52:27
URL: http://thebowloforanges.blogg.se/
Postat av: My

hoppas allt går bra!! :D vi kommer framstå som eskimåer jämnfört med hur tan ni kommer ha när ni kommer ner ;D haha

2010-01-23 @ 09:05:36
URL: http://mybrisbane.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hej! Jag ska också fytta till Australien. Ska plugga i Sydney. Jag är jättenervös och hur ska man kunna packa ner hela sitt liv i en resäska!? Hur går det med din packning?

2010-01-23 @ 12:48:42
URL: http://pernillabolwede.blogg.se/
Postat av: johanna

ja okej, då är det ju två helt olika typer av resor... förstår vad du menar :) då får du vila upp dig rejält helt enkelt och ha det så bra, bränn dig inte förmkt ;)

2010-01-23 @ 14:52:32
URL: http://thebowloforanges.blogg.se/
Postat av: lisa

Gud va roligt!! Lycka till!

Men vad sorgligt med pojkvännen, men det komemr gå bra. Kan han inte komma ner och hälsa på under en tid? :) Min pojkvän gör lumpen nu, tycker det är nog jobbigt men jag är säker på att ni fixar det. Du har så rätt i att ni ska följa era drömmar.



Ta vara på den tid ni kan höras, det är mitt enda tips :)



KRAM!

2010-01-23 @ 21:53:23
URL: http://lisaclasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback