Grillmaster

En av Australiens många fördelar är att det är varmt året runt. Det innebär att man kan grilla året runt också, vilket är jävligt nice! Familjen Gillespie köpte en ny grill i julas, och nu används den flitigt. Här om dagen grillades det oxfilé med grillspett av lök, annanas, paprika & haluomi som serverades med mos av sötpotatis & en kall vitlökssås. I går grillade vi fisk för första gången. Chilli, lime & vitlöksmarinerade tigerräkor, svärdfisk, sparris serverat med rostad sötpotatis & morötter i ugnen och en kall sås av creamfresh, lime, rivet lime skal, vitlök, lite dill, rom, rödlök, sal & peppar. Fantastiskt gott! Nu ska vi skriva matlista för veckan, så himla mycket roligare när man kan grilla allt :D





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback