Hej Sverige HejNu har jag snart varit hemma i en månad. I början var jag i något udda chock tillstånd. Blev nästan deprimerad. Alla var så glada av att se mig, och självklart var jag också, men att vara hemma i Sverige var där emot inget jag jublade över. Nu känns det en smula bättre. Självklart saknar jag mitt liv i Brisbane jättemycket, och det känns jättekonstigt att det är över. Året gick så himla fort. Det har varit det bästa året i mitt liv, utan att tveka! Alla som funderar på att dra, gör det! Gå inte och tänk att nej jag kan inte eller att det är svårt, vill man så går det, och ni kommer inte att ångra er.

Jag har kommit fram till mycket det här året men det viktigaste jag lärt mig är nog hur man ska uppskatta sina nära och kära. Att inte ta dom för givet. I morgon kan allting vara annorlunda. Det är mycket som inte har blivit som det var tänkt det här året, men jag ångrar ingenting. Det har gjort mig till den jag är idag och jag har fått mycket skinn på näsan. Försöker vända allt negativt till positivt. Det går alltid.  

Just nu försöker jag fokusera på framtiden så mycket som möjligt. Har sökt/söker utbildningar, bokat läkar tid, lite design jobb börjar rulla in och mycket andra roliga jobb möjligheter också. Som det ser ut nu är planerna att söka berghs till våren, men skönt att ha möjligheten att plugga redan till hösten om jag vill :)

Snart kommer ny design och mer dagliga uppdateringar. hej så länge.


Kommentarer
Postat av: Sandie

som jag väntat på update från dig. Tanken är att jag och en kompis ska åka över i höst, men min penga situation gör nog så att jag måste vänta ytterligare lite. Jag har verkligen uppskattat dina vackra bilder av livet där borta. Sen så är jag väl lite (okej.. väldigt) nyfiken på hur det blir med killen du hade där borta oxå nu?Hoppas att du känner dig fit for fight att bemöta livet för fulla muggar här hemma i sverige igen snart! KRAM!

2011-05-02 @ 19:56:42
URL: http://lifeasiknowit.se
Postat av: E m m y (amafao)

Härligt, ja det kostar jättemycket att leva i Australien så jag tycker verkligen att du ska spara mycket innan du åker så att du kan göra allting kul!Just nu är det för privat att skriva om hur det går på killfronten, det är en endaste röra. Lovar att det kommer att märkas här snart ändå ;)kram

2011-05-03 @ 11:05:36
URL: http://amafao.blogg.se/
Postat av: Frida

Usch, förstår att det känns jättekonstigt att komma tillbaka efter att ha vart borta ett helt år. Du gör lite designjobb vid sidan av eller? Har själv frilansat lite vid sidan av studierna i ett års tid nu men håller precis på att dra igång företaget på heltid, det är riktigt kul!

2011-05-04 @ 20:45:27
URL: http://fridasofia.se/blogg
Postat av: seperti

Lycka till i framtiden måste jag säga =) Tror du kommer klara dig bra i sverige eller utanför, hihi. Läser din blogg troget, vill ha mer uppdatering ;)

2011-05-04 @ 21:55:23
URL: http://seperti.blogg.se/
Postat av: FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo

Vad är ett misstag om det inte inte bedöms ur folks pessimistiska vrå bara?

Vem ger de rätten att säga vad som är rätt och fel? finns misstag? DU kan besvara frågorna, delta i diskussion

2011-05-05 @ 00:12:51
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo

Vad är ett misstag om det inte inte bedöms ur folks pessimistiska vrå bara?

Vem ger de rätten att säga vad som är rätt och fel? finns misstag? DU kan besvara frågorna, delta i diskussion

2011-05-05 @ 00:12:51
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: klara

Hej! Det är så här att jag är i final med min bild i Rebecka Gamboas blogg och jag skulle bli super glad om du röstade på min bild nummer 3!♥

Här är en länk: http://fotobecka.blogg.se/2011/may/finalisterna.html#comment

2011-05-08 @ 00:37:39
URL: http://klarahe.blogg.se/
Postat av: Sandie

Jag förstår absolut om du inte vill prata om det. Hoppas du får en härlig sommar!

2011-05-25 @ 11:51:24
URL: http://lifeasiknowit.se
Postat av: junitjej

Jag kan tänka mig att det måste känans ovant att vara på svensk mark igen.

2011-06-04 @ 22:31:57
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback