Sunshine makes me happy!

Det är 5 plusgrader och strålande sol ute :) Har börjat dagen med att fotografera Carina när hon masserar och lite bilder på hennes klinik. Nu har jag bytt om till löparkläder och ska ge mig ut på en timmas långpromenad. Vi är så bortskämda här i Motala som kan gå längst vattnet, det är så vackert. Visste ni förresten att det regnar 3 dagar om året i Dubai? Snacka om solsäkert.. Passar mig perfekt!



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




Don't get mad when you make mistakes. It's a chance to learn and grow.

Pappersarbetet från ambassaden dröjer ytligare minst 2 dagar till. Jag är så otålig, så jag hoppas verkligen att jag har min flygbiljett innan helgen! Jag började min måndag med en 40 minuters löprunda, kändes fantastiskt bra. Jag blir starkare och starkare för varje dag. På vågen har jag inte gått ner någonting, men jag är i mina skinnyjeans. Så med andra ord, stirra er inte blinda på vågen! Ett tips till er som går och springer mycket ute, ladda hem appen runkeeper! Den är jättebra, ser exakt hur länge och långt man sprungit/gått plus kalorier. Har ni ett pulsband går det även använda :)

Eftermidsagen har jag spenderat hos pappa och anneli. Jag måste lära mig 40 signatur cocktails som de har på okku, vilket inte är det lättaste. Vissa cocktails har 8 olika ingredienser. Ibland ingredienser jag aldrig hört talas om förut. Okku är ju en japansk restaurang, så alla cocktails har en japansk touch. Nu har jag i alla fall snart gjort klar mina små smidiga instuderings kort :) de ska printas och plastas in. Det är en jäkla tur att jag har lätt för att lära..

 



· Lämna en kommentar ·
Bartending // 2 kommentarer




One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching

Som ni ser så Har designen ändrats lite här. Jag hade inte tid och ork till att göra om min blogg själv så därför tog jag hjälp av en jätteduktig tjej som gjorde det åt mig. Lite kvar att pilla med själv men annars är allt så gott som klart :) älskar drop menyn över headern, en sån har jag velat ha länge. Nu är det även lätt att översätta bloggen till engelska och väl i Dubai kommer jag att uppdatera mycket om vad som händer i mitt liv. Just nu ligger väskan packad och jag kollar min mail 100 gånger om dagen i hopp om att min flygbiljett kommit. Kommer nog att få åka inom några dagar, men det känns jobbigt att inte veta exakt. Citatet i min header känns så mig! "One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching".



· Lämna en kommentar ·
Bloggdesign // 2 kommentarer




You know that you're at your best when people you don't know hate you.

Det finns ingen bättre känsla än att få ge allt, svettas, kämpa och tillslut nå målet. Hemligheten bakom att lyckats med träning och bra mat är motivationen, helt klart! När jag mår dåligt och är deppig tröst äter jag. Jag frossar i god mat och godis. Träningen är jag då för ledsen och deppig för att ta tag i. Har man inget mål eller något man kan fokusera på under träningspassen så går det inget vidare. Man tänker bara negativt och allt känns så himla jobbigt. Jag ser så många på gymmet som står och mesar på passen, liksom hallå? Ta i lite för fan, svettas lite, gör grimaser och kämpa! Nu har jag äntligen lyckats vända allt negativt till någon positivt. All ilska, alla tårar och allt som fått mig att må dåligt de senaste månaderna har jag gjort till min motivation. När jag boxas på gymmet, tänker jag på allt som fått mig att må dåligt och slår det hårdaste jag kan! Under löprundan tänker jag på Dubai och hur bra jag kommer att göra ifrån mig om jag bara springer hela rundan. Jag ser mig själv i min favorit klänning som jag inte kan komma i än eller i favorit bikinin på stranden. Det är benen som springer men det är hjärnan som bestämmer hur länge eller hur fort du pallar. Känns som att jag är på rätt bana igen och det känns så jävla bra!



· Lämna en kommentar ·
traning // 0 kommentarer




Okku Dubai

Nu är mitt kontrakt påskrivet och jag fick precis ett mail tillbaks av min Barmanager:

"Hi Emmy. From myself and the rest of the bar team welcome to the OKKU family."

Det känns roligt och spännande men samtidigt är jag livrädd. Nu ploppar hur många frågor som helst upp i huvudet. Får man tex ha på sig linne och shorts på eller måste man täcka ben och armar? Ja, det återstår att se. Den 23e lyfter planet från Arlanda med en blond nervös liten tjej ombord. Här får ni lite bilder från mitt nya jobb. Har definitivt planer på att bli Paris Hiltons nya BFF ;) Fick precis reda på att jag får 1 månads semester i sommar. Innebär att glassa med familjen hela Juli och gå på Tomas och Majas bröllop i slutet av Juni :) Åhh det ska bli ett sånt underbart år!



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 6 kommentarer