Everything will be okay

Konstig känsla i magen idag. Ibland blir man förvånad över sina egna reaktioner. Jag som är så jävla tuff, eller? Jag ältar ju inte, analyserar eller är självkritisk.. Nä. 

Worldclass fick två nya stjärnor idag. Mig och Sara. Blev lunch på trappa från Blueberry och därefter hälsosam juice från juiceverket. Nu välkomnar jag hösten med allt spännande som den innebär. Älskar att jag blivit bättre med åren som gått på att se positivt i de flesta situationer. Kan man inte skrika av smärta kan man inte heller hoppa av glädje. Tänker inte leva tråkigt i något mitt i mellan läge och fjompa mig. Lifes just a bitch sometimes. 

Jag hostar, hostar och hostar. Rethosta. Tack som fan. Precis vad jag behövde just nu. Blev ett bittert inlägg.. Men låt mig. 


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer
I would rather learn what it feels like to burn then feel nothing at all

Min vita helg blev spontant svart. Jag var riktigt farlig i går. Lockigt hår och grejer. Hängde med min coola frisör Jonna. Ni som vill lyxa till det borde gå till henne och fixa frippan. Sjukt begåvad kvinna! Har precis varit på jobbet och blivit gödd. Pommes, bea, pasta, cupcakes, glass, cola, latte, Ipren.. Sen kommer mackan från köket ut med ännu ett lass pasta och pommes typ en timma senare. Bah tack jag spyr nu. Så nu känner jag mig rätt så krallig. I morgon börjar Sara och jag gymma, så kände att idag kan jag fuska rejält.

Nu ska jag möta upp smulan och ta en kaffe på lydmars terass i solen och läsa lite skvallerblaskor.

https://cdn2.cdnme.se/282556/6-3/pic_522c97089606ee3d2fef543c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/282556/6-3/pic_522c97179606ee0e71ce4116.jpg" class="image">· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer
Skymning på Strandvägen· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer
Höst

Otroligt hur det bara på några dagar kan kännas i luften och synas att nu är det höst.· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer
Jungfrugatan Östermalm

För några månader sedan hade jag turen som via min blocketannons fick en fin etta på Jungfrugatan här på Östermalm. Blev förkrossad när jag fick reda på att jag var tvungen att flytta ut 1 sep, och därför överlycklig när jag några dagar senare fick en lägenhet två trappor ner. Inte världens jobbigaste flytt precis eftersom det bara var att ta hissen ner, tog typ en timma då min kollega Sara var snäll och hjälpte mig. Lägenheten är väldigt liten, bara på 22kvm, men jag ska nog få den mysig och mer välplanerad. Gäller att verkligen skapa bra förvaringsutrymmen här. Jungfrugatan är en så himla mysig gata, jag har nära till allt! mindre än 15 minuters promenad till jobbet, östermalmstorg, stureplan. Det är riktigt skönt att slippa åka tunelbanan och taxi överallt. Fiket och restaurangen Foam ligger bara 5 min bort, det har blivit som mitt andra vardagsrum, love it! :) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer
Michelle van det Milles

Äntligen får vi i oss lite mat på jobbet.. :)· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer
Foam.

Glad tjej efter vinst i hyresnämnden
 
 
 
Väldigt väldigt länge sen jag skrev här. Saknar att kunna gå tillbaks i mitt liv, som ett kapitel i en bok. Det är dags för ett nytt kapitel här efter en lång frånvaro. Inte för er, utan för mig själv. Helt sjukt att folk fortfarande faktiskt besöker den här bloggen varje dag. Är det i hopp om en uppdatering? Well, here it comes. 
 
Borde väl byta ut min design. Bartender i Dubai var länge sen. Tyvär har jag inte installerat mitt designpaket på min nya dator än. Ja, äntligen har jag fått en ny macbook pro 17 inch. Najs som fan! Sitter just nu och söker till Berghs och laddar ner E-böcker för att försöka förbereda mig så gott som det går. Tror egentligen inte att man ska förberede sig så värst mycket, jag ska mer satsa på att jag kommer in för att jag är jag. And I´m awesome. Var i alla fall rätt grym i hyresnämnden här om veckan där jag stämde min styrelse i min bostadsrättsförening. Och vann, klockrent. Det var riktigt pinsamt hur man som styrelse kan komma så oförberedd och inte ens veta vad som står i lagboken. Jag tror inte de vet vad google är, eller så är de bara helt enkelt väldigt väldigt blåsta. Hur som helst, det gav mig en kick i rätt riktning. :) 
 
Sitter just nu på Foam, som är mitt andra vardagsrum, de har bla världens bästa kaffe och även supertrevlig personal. Speciellt den söta killen som alltid råkar jobba när jag är här. När man till och med lägger märke till och kommenterar hans nyklippta frisyr, ja då vet man att man är en äkta stammis..
 
 


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer