Utgång med tjejerna

Ikväll ska vi till måndagsklubben. Jag har ingenting att ha på mig, och eftersom jag har haft min älsklings kläning tre gånger nu så kan jag inte ha den ikväll också. Får helt enkelt låna av Malin, hoppas bara att hon inte kommer fram till att hon vill ha just den tröjjan själv.. Har precis gjort mig i ordning och sitter med första drinken, själv. Värsta partyfaktorn. jag vill kunna spela gitarr, det är en partyfaktor. Tjejerna kommer antaligen snart och jag hoppas att den här kvällen lyckad. Vädret är i alla fall toppen, bara det höjer humöret en smula.


                                                       Well hello handsome
                                             image92


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




utgång

I går kom Malin in till mig i linköping. Det blev för fest hos max, vilket var trevligt. Vi åkte sedan in till stan och satte oss på 55an. Efter en kväll i mina nya skor så mår inte mina fötter så speciellt bra. Men som sagt, det var kul. Roligare än att sitta hemma och ha tråkigt. Lite synd att malin och jag tappade bort varandra senare på kvällen sen men det är ju sånt som händer. Skönt att man slapp åka hem ända till ulstämma mitt i natten också : ) Nu ska jag ta en lång dusch och sen bädda ner mig för en kväll med sex and the city. Mysigt. lax ska mamma och jag laga ikväll också, mums! I morgon ska man jobba igen. pust! Förmodligen Stockholm i helgen då. :D Ciao





· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




beautiful dream

I natt hade jag en underbar dröm, den kändes så verklig. När jag vaknade blev jag besviken. Det blev sent i går, gick inte o la mig förns vid 2 tiden. Men tiden går så sjukt fort när man har någon intressant att prata med.

Har precis fixat i ordning mig för stan. Får väl se om jag hittar till Bully, har ju aldrig varit där. Och tur är väl det att jag aldrig hittat dit för då skulle nog mina alla spar pengar varit borta för länge sen. Måste köpa hår spray idag också, det behövs. Frågan är vad man ska göra ikväll, är inte så sugen på att bara sitta hemma och dega en kväll till, det är ju faktiskt lördag. Får se om man kanske hör av sig till en gamal vän. För övrig så börjar jag faktiskt att må lite bättre. Förkylningen lider mot sitt slut, hopps jag i alla fall. Vill börja träna igen nu! jävla skit. Är sugen på att köpa en blondering och göra slingor i veckan, men är lite rädd att jag kanske blir orange? kanske bäst att jag går till Marie och gör det.. Snart är det dags för en Stockholms vistelse, men när vet jag inte än. VIll ju att höst kläderna ska ha kommit in rejält först. Nu ska jag klä på mig. Ciao

image80
mums


Hittade ett par jätte fina pumps på scorett som jag blev totalt förälskad i, så var tvungen att köpa dom. Hittade också en fin svart kjol på Carlings och ett armband på glitter för 25 kr, haha :P Är sugen på att gå ut ikväll, ska ringa och tjata lite på Malin, annars får jag väl gå på grabbarna själv. Men som sagt, det blir nog inte så farligt. Jag är ju inte direkt den osociala blyga personen som har svårt för att lära känna nytt folk. aja får helt enkelt så hure blir.



· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Linköping

Har inte träffat pappa & Anneli på att bra tag nu, så ska bli jätte kul att åka dit idag. Ska väl inte göra något speciellt, bara ta det lungt. Men det blir nog en runda på stan på lördagen ialla fall. : ) Sex and the city boxen får följa med!
Nu ska jag jobba lite..

Nu sitter man ligger man här i sitt rosa/blå rum med pappas laptop på magen. har sett två avsnitt av sex and the city med Anneli och pappa. Blir väl att se mer i morgon kväll. Blev  tacos, (utan mjuka bröd) men det gick väl bra ändå :P det är sjukt varmt på mitt rum, så sitter med ett fönster öppet. Så hör man plötsligt klickandet av häst hovar utanför på cykelbanan.. lite irriterande. Hoppas inte att häst lukten sprider sig i mitt rúm bara. i morgon ska jag till stan med mirell och kolla lite kläder. Får se om jag hittar nått fint. min garderob suger just nu.. Är avis på Carin som är i gbg och har kul ;) och lite avis på malin också som var i stockholm idag. nu ska jag typ sova. hej


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




absofuckinglutley!

idag har jag tagit en lång sovmorgon. Kom hem sent inatt och sängen snurrade lite, så tyckte själv att jag var värd lite extra sömn idag. Ska ta elva bussen till jobbet hade jag tänkt. Onsdagsklubben var för övrigt packad med folk, precis som jag trodde den skulle vara. Det var en helt okej kväll trots endel pinsamma tillfällen som man bara vill glömma dagen efter. Dra täcket över huvudet och bara försvinna. Aja ingen skada skedd inte, nu är det sex and the city som gäller : )


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




Onsdag & Löningsdags

Så trillade lönen in på kontot. Jag jobbade bara 8 kvällar i juni och jag får ut 3100 kr efter 32 %. skatt. Plus att Ibbe drog av en tusenlapp som jag var skyldig honom. Så jo, jag är fan i mig nöjd alltså. Har beställt min älskade jacka nu, och en tränings t-shirt som det står made in the 80´s på. Jag fick 10% rabatt också eftersom jag hittade en rabatt kod på nättet. Toppen bra. : ) Ikväll ska vi till onsdagsklubben, det ska bli nice. Nästan alla ha ju fått lön, så känner på mig att många kommer att gå dit.

Jag vill blir av med min förkylning så att jag kan börja träna igen på feelgod. Dumma hosta! Fick nyss en avi om att min sex and the city box har kommit! : D Underbart! Ska cykla och hämta den med det samma.

Många tycker att jag ska bli blond igen. Det gör mig lite småsugen på att kanske bli lite blondare till vintern. Har ju varit brunett i ett år snart nu. : ) vad tycker ni? ska jag, eller ska jag inte?

image79


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Wild horses

Trots att jag gick hem tidigt i går pågrund av att jag var nykter och förkyld så var det ändå hur jobbigt som helst att kliva ur sängen imorse. men det var bara att ta sig i kragen och tvinga sig upp. Man får tänka på pengarna och allt man kan köpa för dom. Vill beställa min jacka nu, ska nog göra det ikväll. Passar den inte är det ju bara att man skickar tillbaka den. : )

Ikväll ska mamma och jag göra chilliconcarne, det är sjukt gott! Så i morgon på jobbet kan mamma och jag luncha ihop med våra små matlådor.
Jobbet.


'


All I want is the wind in my hair
To face the fear, but not feel scared
wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind, I'll run free too
Wish I could recklessly love like I'm longing to
Wanna run with the wild horses
Run with the wild horses.
/ Natsha Bedingfield



· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




Grattis Jimbo

Idag är ingen vanlig dag för det är Jims födelsedag, hurra hurra hurra! :) Ikväll ska vi fira med tacos hos Carin det ska bli trevligt. Får hoppas på att Jim och Robin inte däckar totalt av deras öl hävar tävling. De har fått för sig att man ska dricka lika många öl som man är gamal. Ska inte uttrycka mig mer om vad jag tycker om den saken :P
Men i alla fall. Nu har man jobbat klart, det tog inte lång stund. Lite surt utan att ha någon mp3 men får köpa hörlurar senare i veckan.. Efter jobbet gick jag på stan en sväng, köpte ett puder från isadora som Malin hade köpt här om dan, det var så bra så var tvungen at ha ett lika dant. När jag stod och spanade där mellan hyllorna på kicks så hittade jag en rosa Björnborg Necessär. Var tvungen att ha den, min är ju så sjukt dålig, smutsig och för liten.


Regner verkligen öser ner. Jag har köpt en jordgubb/cocos badbomb som jag kommer att utnyttja idag. För ska jag se en film i myskläder. Efter filmen blir det ett varmt bad med hårinpackning och ansiktsmask. Det ska bli skönt. Längtar riktigt mycket tills min sex and the city box kommer. :)

Födelsedagsfest



· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Söndag

Så var det söndag och det är bara 3 dagar kvar tills lönen kommer. Wiho. Det är nice! Idag blir det lätt sola, antingen i trägårn eller i varamon. Vill egentligen till varamon men jag är ju så förkyld. Ska ju jobba i morgon. Har inte kunnat sova bra på flera nätter nu, vaknar hundra gånger av att jag får hostattacker. Så blir jag illa tvungen att sätta mig upp och sova. Inte speciellt skönt kan jag lova.

I Fredags var mamma, jag, Erik och Olle ute på en liten familjekväll. Vi spelade minigolf och åt jätte god mat på sjövik. Trots mina 3 spikar så vann mamma minigolfen med 1 poäng mer än jag. Men nöjd är jag ändå som tvåa.Vi åt snitzel, pommes och b-sås. Hur gott som helst. :)



Nu ska jag smörja in mig och lägga mig i solen. Puss hej



image69

Nu har jag beställt sex and the city skolådan, 680 kr med frakt från Elgiganten. Jäkligt bra pris faktiskt! Snart finns den att ta fram under sommarens regninga, tråkiga dagar.


· Lämna en kommentar ·
Familjen/släkten // 4 kommentarer




Give me one reason

Bulgarien var verkligen underbart! Vädret var kanon, hotellet jätte bra och träffade många trevliga människor. Nu när man är förkyld och trött, vädret suger och man har inget att göra så längtar man verkligen tillbaks. Skulle nog ändå om jag tänker efter kunnat stanna en vecka till. Men då kanske man hade tagit det lite lugnare :)

Förstår inte vart sommaren har tagit vägen, får be till gud att augusti vädret blir bättre. Annars blir det tyvär ingen sommar i år. På måndag börjar man jobba igen, tråkigt som fan. Men schysst att få lön sen. På tal om lön så är det ju snart den 25:te ska bli spännande att se hur mycket lönen kommer att ligga på.

Bulgarien 2007




Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera..



image61

Så jävla snygg jacka, vill verkligen ha den. Får fundera lite på om den är värd pengarna


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Bulgarien!

Göteborgsresan vart lyckad trots lite missöden. När vi kom in till Göteborg yrade vi runt i drygt två timmar letandes efter ett tattarhotell. När vi väl var framme vid tattar hotellet var detgivetvis fullt! haha! Som tur var så låg burgerking precis brevid så vi bestämde oss för att äta där. Malin och carin börjar springa för att komma först i kön, Plums så tappar malin sin hypermobil i en stor ler/vatten pöl och får lera på tröjjan också :D hahaha! När vi kom till Burgerking kom hon sist i kön också.

Vi hittade sedan ett hotell som låg i city, gotell Linné. Han som satt i reseptionen var så jävla tjurig och uppkäftig.
"jag ser redan nu att ni kommer att ställa till med problem"
"Här ligger de fina krogarna (visar på kartan) dit ni inte kan gå"

Idiot, ville bara ta en kniv och sticka ner honom. sängarna var jätte äckliga våningssängar. Men vi var inte bittra för det. Jag, Jim, Carin, Malin och Styret gick och åt jätte god grekisk mat på en fin resturang och drack lite. Jätte gott var det verkligen, och mysigt. De andra grabbarna ville roa sig och gick därför till en strippklubb.

På söndagen gick vi på Liseberg. Det var verkligen inget folk där, jätte skönt. Innan Liseberg var jag tvungen att ta en runda på stan och Jim fick ställa upp som guid/råd. Hittade en okej Björnborg bikini, läppglans och mysbyxor. Så nu slipepr man bada naken i Bulgarien, det är ju ett plus.

När vi kommer tillbaka till parkeringshuset så har det varit inbrott i Ragges bil. Carins väska är borta och bilsterion. Carins pass låg i väskan. Som tur är går det att lösa genom att skafa en provisoriskt pass för 980 kr. man vem fan vill lägga ut det? Inget smink har hon heller nu. Stackars kullis! men det löser sig nog.

Nu ska jag och mamma åka till stan och köpa lite grejjer som jag ska ha med mig. Vi åker med bussen 7.45 i morgon så det blir läggdags tidigt ikväll :) fan va kul vi komemr att ha :D slippa regniga, äckliga Sverige.


Bilder från göteborg










· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Liseberg

Nu sitter jag här och väntar på att de ska komma och hämta upp mig.Ska bli så skönt
att åka till göteborg. Hopppas på att hittamycket fint där.Åker med världens roligaste
partymyror också :D så vi lär inte ha tråkigt. Liseberg ska bli skit kul, hoppas inte det
regnar bara :( men men lite vatten har väl ingen dött av. nu är det bara två dagar kvar,
sen är det Bulgarien som gäller! 



· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




Göteborg

Så har man jobbat klart, nu har man semester i två veckor. Ikväll åker vi förmodligen till göteborg och stannar där tills i morgon. Blir Liseberg och stan :) Vi ska hyra en bil, bara 229 kr. Säkert en tattig bil emn har man kunnat åka i Acos så lär det ju inte vara några problem! haha. Ska bli hur kul som helst.

Idag fick jag mina Asos grejjer. Allt satt perfekt och såg precis ut om jag hade trott. Riktigt nöjd! :D Nu ska jag lägga mig i solen och läsa min nya bok, män som hatar kvinnor.

Min fina städskrubb på kanalbolaget :P

image17


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Myndig

I går blev man 18 år och mydig, känner mig som en mogen kvinna redan nu :P haha! Vi firade mig ute i stugan och dit kom släkten. Fick en ny kamera som var mycket önskad och massa annat fint! Pengar också så att jag kan ha lite fickpengar i bulgarien. Farmors smörgåstårta är så otroligt god! Åt mig propp mätt. På kvällen bjöd jag tjejerna på mat och sen kom aco och compani och drack lite. Vi begav oss sen till hugo, jag fick gratis födelsedagsdrink i baren, man tackar! kvällen blev lyckad trots det dåliga vädret, Sarem fögyllde kvällen :D

Nu är det bara 4 dagar kvar tills man lämnar kalla Sverige och beger sig till Bulgarien! Har fått mina fina högtalare till min mp3 nu ;) så att man får med sig musik också. Idag kom mina asos grejjer men bikinin från nellys kommer jag inte att hinna få. Ber till gud att jag hittar någon bikini att köpa i helgen.

Grattis mattias till Körkortet! Han kom förbi förut och vi åkte till maxi och sen tog vi en glass på burgerking :) det var mumsigt.

Här är lite bilder från födelsedagen :)



. image16



· Lämna en kommentar ·
// 13 kommentarer




Städ tajm

I morse var jag så sjukt trött att jag tog lite sovmorgon, började jobba vid nio och blev klar redan vid 11. Då åkte jag in till stan för att köpa en vit bh som man ska ha under tubtopp. Efter mycket provande så hittade ajg en som passade på lindex :) Sen gick jag till banken, men utan resultat. Måste gå dit i morgon och fixa mitt visa kort och dosa. Töntigt, fyller om en dag lisom.

Nu Ska jag börja städa på mitt rum också, det var ett tag sen. Men min snälla lilla mama har naturligtvis redan börjat på mit rum. så ha bara dammning kvar. Måste ju vara liet fräsht i morgon när man fyller år.

Ikväll hoppas jag på att carin, malin och maggie kanske hälsar på och ser på skräckisen 1408 med mig. Vi får väl se om dom orkar komma hit. Nu ska jag ringa och skälla ut nelly.se igen. Beställde min bikini i mars och har fortfarande bara fått överdelen. Åker till bulgarien om 6 dagar och ha ingen bikini, jävla idioter, tror dom att jag vill ha bikinin lagom till hösten eller? 

Nu ska jag ta och sätta igång med stäadndet så att det blir klart.

Tudiilu



· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Så ska man börja blogga

Jag har aldrig fått något bra intryck av blogg. Det har alltid sett så avancerat ut, men nu ska jag ge det en chans. Lunar är jag så sjukt trött på och jag måste få skriva av mig någonstans. Så jag tänker ge blogg en chans :)

idag böjade jag jobba som städare på mammas jobb, komunhuset. Det var sig likt, men min nya runda är inte lika rolig som den jag hade förra året, som tur är får jag köra den gamla vanliga rundan igen vecka 30. I år får jag i alla fall 80kr/timmen det duger med tanke på att jag städar snabbt. städar 3 timmar får betalt för 8, inte dumt inte.

På onsdag blir det fest, då fyller man 18 år och kan äntligen gå in med sitt eget legg på krogen. På dagen ska släkten samlas i sommarstugan och äta smörgåstårta (farmors goda) och sen vanlig tårta som mamma och jag ska lyckas baka. Det ska bli mysigt. Sen på kvällen kommer mina tjejer och hälsar på. Det blir Jag som får stå för den goda maten och tårta bjuder jag på också. jag är så snäll så.

har inte rikigt kommit på vad jag ska bjuda på för välkomsdrink än. Men funderar på att dra ihop en bluebols/smultron vodka mix med färska jordgubbar och sockerdricka. Amafäo hemmagjorda drink. Den ska få heta Amafäo också, så har jag en drink efter mig precis som styret har. haha!

Äntligen har man råd att köpa lite godsaker från elven.se igen. Smashbox har kommit med en ny kollektion, sunset boulevard. Älskar deras primer som jag köpte i vintras, så deras nya kollektion kändes lockande. så det blev tre prudukter från sommar kollektionen, en härlig scrub gled också ner i varukorgen. ;)

aquolina shower scrub gel, smultron (vilda jordgubbar)
Smashbox Sunset Boulevard Fushion body bronzing set
Smashbox Sunset boulevard in gloss rosa/melon
Smashbox tips of the trade make-up bag
image3



· Lämna en kommentar ·
Skönhet // 2 kommentarer