Modeller har det inte alltid så lätt



· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Ändrade planer

Jag vet att jag tidigare sa att det var tråkigt att gå ut i Motala, men det blir utgång ikväll ändå. Markus och jag har precis en  promenad i det fina vädret, gick mot varamon och spanade in Malin Larssons mormor och morfars nya sommarstuga som ligger precis vid vattnet. Jag ska få äran att få ha på mig någon av plaggen från Saschas kollektion FEL ikväll också, hoppas att någonting passar mig. Kollade på filmen från hans modevisning förut, riktigt fräsh var den. Nu ska jag sola och göra hårinpackning. Ciao

 



· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Tävling

image732
Lilija har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp! Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :) Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är? Kolla in tävlingen här för att delta du också. Lycka till! ?


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Freaks

image730


herregud vilket konstigt folk det finns!


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Godmorgon

Så var det äntligen fredag, den dagen som man går och längtar efter hela veckan. Ska strax cykla iväg till skolan, börjar tio över tio på fredagar, det är skönt. Har två medialektioner och sen slutar vi. : ) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska träffa tjejerna i alla fall. Ikväll har mamma planerat att vi ska äta tacos, det är något som jag är riktigt sugen på så det ska bli gott! Hade man bott i en storstad nu så hade man ju kunnat gå ut, men ne nu bor man ju i lilla Motala. Någon som vet något bra ställe att gå ut på om man är 18 i Göteborg? Aja, nu måste jag kila. Hej



image728



· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Saschas modevisning

Kommit hem från modevisningen nu, den var överaskande snygg! Tyvär så hade jag inte kameran med mig men det hade Jossan, så hon har lovat mig lite bilder. Får lägga upp några sen. Sascha om någon kommer lyckas i framtiden, det är jag säker på. Nu ska jag städa rummet, det är stökigt. Ikväll ska vi äta pizza, det ska bli riktigt gott.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Design

282556-727


Gjorde en design till Johanna i går, så här blev resultatet. Eftersom jag inte visste vad hon gillade för färger eller hur hon ville ha sin design så gjorde jag bara lite. Som tur var så gillade hon den jätte mycket och den var i rätt färg. : )



· Lämna en kommentar ·
Bloggdesign // 9 kommentarer




Torsdag



Slutade redan vid tjugo över elva idag, skönt! Hade filosofi debatt i två timmar, gick helt okej faktiskt. Ska snart duscha och göra iordning mig, ska till skolan vid fyra och hjälpa Sascha med modevisningen. Tror faktiskt att jag ska ta en promenad dit, det är ju så fint väder ute idag. Nu måste jag städa rummet, det ser ut som ett bombnedslag. Hej


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Monki

Det finns verkligen jätte mycket fint på Monki nu till våren. Typiskt att jag inte har jobbat något än, jag har ju liksom jobb, men jag behövs inte riktigt än och det stör mig. Vet ju att jag kommer få pengar i maj liksom. Så lite typiskt at jag inte har pengar eftersom jag, Carin och mamma ska till Göteborg snart och hälsa på en familj som vi känner där. De har flyttat sen vi var där sist så det ska bli spännande. De har en lägenhet mitt på avenyn så näöra till city och uteliv. Aja, är det så att jag hittar något som jag bara måste ha så får jag väl hitta någon att låna av någon så länge helt enkelt : )



Tre plagg som jag hoppas på att hitta i Göteborg! Älskar shortsen ♥



image725


· Lämna en kommentar ·
Skönhet // 6 kommentarer




Så söta

image724


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Småsugen

image719



Var lite småsugen, och det fanns verkligen inget gott hemma. Vilket egentligen är bra, då slipper man att stoppa i sig massa onyttigt! Jag var ändå tvungen att knapra på något vid datorn, och då hittade jag ett paket mandlar. Jag har inte tänkt på det förut, de är faktiskt jätte goda, och inte så farligt onyttiga heller! Mums, kanske borde köpa mer så att man kan ha det istället för godis när man blir sugen nästa gång. : )


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




Skitväder

image716


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




One tre hill

Nu har det kommit ett nytt avsnitt av One tre hill igen. Ska sätta mig och kolla nu med en kopp grönt te till : ) Ikväll blir det träning, fitnessboll den här gången. Det är så kul, och jobbigt! I morgon ska Sascha ha modevisning så då ska man vara där och hjälpa till lite, det ska bli kul. Spännande också, har ju faktiskt inte en aning om hur kläderna ser ut som han har sytt. De är säkert snygga!

image717

En bild som Mirelle tog i lördags : )


· Lämna en kommentar ·
// 6 kommentarer




Vinn ett par STEVE MADDEN!

image709

Var med & tävla du också här


· Lämna en kommentar ·
// 8 kommentarer




Vad är kärlek?


När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka? När du fnissar som en liten flicka? När man känner nåt man can't deny, when the eagles fly over mountain high? När all oro är som bortblåst och försvunnen, när simba återvänder i lejonkungen? När man bara drar en replik för att slippa krångla, min pappa är rik vill du hångla? Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut. Det hör egentligen inte hit, det är bara en grej man kan göra. När jag dansat med Elin en sommarnatt lång, vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom. När elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans? Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går, Vad är fegt vad är mod, what is love?


/ Björn Gustavsson



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Linser på nätet?


Snart var det dags för nya linser igen. Ett halvår går verkligen fort, känns som att det var nyss jag satt där hos optikern och kollade ögonen. Funderar faktiskt på att beställa mina linser på internet den här gången istället. Någon som brukar göra det som vet att det funkar som det ska och så?

Det är egentligen väldigt orättvist, jag har inte valt att ha ett synfel och ändå får jag (mamma & pappa just nu då) betala för linser och glasögon. Går man därimot typ i 1an och är 7 år, då får man bidrag till sånt. När man fyllt 8 är det som att ögonen helt plötsligt slutar att tillhöra kroppen av någon konstig anledning och bidraget dras in. Sjukt det där. Jag har räknat ut att på 7 år kostar det ungefär 25.000 tusen för mig om inte mer. Om jag ska ha fungerande glasögon måste jag byte dom vart 3e år minst eftersom min syn försämras eller förbättras hela tiden. Att göra en operation som tar högst en kvart kostar 25.000 kronor, en sån operation skulle göra att jag slapp glasögon och linser. Lätt värt det! Bara börja spara. Men hur kul är det att lägga 25.000 (som tar ett tag för mig att spara) på en kvarts operation, när man kan shoppa eller resa upp pengarna i stället? Humm.. återvändsgränd där.



· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Eventually all the pieces fall into place

282556-702


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Ny design : )

Så där, då har man ändrat om lite i bloggen. : ) Blev helt okej trots lite små fel här
och där, men orkar inte bry mig just nu. Hum,  Naturkunskapen går inte så bra, känner
inte att jag fått in allt i huvudet än, får se hur det går med det. Nu ska jag och lillebror ta
oss något lätt att äta, mamma är nämligen och spelar curling med sitt jobb. Ska bli kul
att se bilderna & filmen sen, kan tänka mig att det är riktigt svårt, hehe!



21.00 är det house på fyran, det får man inte missa!



· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Ursh för att gå upp tidigt

Finns det något värre än att gå upp tidigt? Nej förmodligen inte.
Kollade precis på några bilder på Calles bilddagbok, han och Lotten
är i Thailand och jag kan inte beskriva hur avundsjuk jag är! Ligger på
stranden, solar och badar och bara tar det lungt. , säger jag bara!
Ganska mycket att göra i skolan just nu. inte kul. Snart är det ialla fall
påsklov och sånt, det längtar man till. Nu ska jag klä på mig och sen
cykla iväg till skolan. Hej

image701


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Måndag

Dagen har bestått av naturplugg, plötslig tung huvudvärk och illamående.
Slocknade en timma, när jag vaknade mådde jag bättre. Nu har jag spelat in och
redigerat ett ljudklipp om homosexuella myter som vi ska ha till vårt projektarbete.
Håller förövrigt på med en ny design till min blogg, den blir nog helt okej. Frågan
är bara hur jag lyckas få in den? Oles grunder i HTML hjälper mig inte direkt här,
det är för krångligt. Aja, kanske får hjälp : ) Nu blir det sängen, hej!


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer