Fields of goldEn av mina favoritbilder från förra sommaren


Är precis hemkommen från en spring runda i ösregnet med brorsan. Kändes som bly i benen idag, inte alls skönt. Nu ska mamma slinga mitt hår och sen blir det sängen. I morgon åker jag och mamma till Stockholm efter jobbet. Vi ska Hälsa på familjen Hedlund. På lördagen kör sedan mammsen mig till landvetter, då jag ska ta flyget till Ungern där min sötnos väntar på mig :) Längtan bara brinner i mig.. Tänk att få ha en hel vecka med sol, bad och mys. Åh det ska bli så skönt nu speciellt efter dubbeljobb i hela 4 veckor.


· Lämna en kommentar ·
// 11 kommentarer
Bartendern


Jag har glömt nämna att jag fått lära mig baren nu på stället där jag jobbar :) Det var jättesvårt i början med alla drinkar, men nu sitter de flesta och det är faktiskt riktigt roligt. Det finns så många goda drinkar, nu undrar jag verkligen varför jag beställt RosaPantern i två år..  (den ända drinken jag kunde namnet på typ)


I går kom jag på en ny drink som blev kanongod.

Kiwi & jordgubbs likör, vodka, sprite, mudlad citron & toppa med lite sourmix.


Nu är ska jag cykla iväg till jobbet och sen iväg till mitt andra jobb.

Skapligt trött idag!


Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer
Hallon + muffinsVärldens godaste muffins

Så där kladdigt goda i mitten

^_^


· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 2 kommentarer
H A L L O N <3

· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 5 kommentarer
Vart tog sommaren vägen?
I helgen kom äntligen värmen och solen tillbaks. mamma och jag gjorde mackor och begav oss till stranden. Vi är så bortskämda här, 22 gradigt kristallklart, sött vatten och en lång vit sandstrand. Vem vill då bada i saltvatten bland tång och skit? hihi. Men tyvär blev det endast några få dagar på stranden i år, hela juli regnade bort, och nu är sommar (fast man inte vill inse det) snart över...

Hoppade upp ur solstolen när jag såg den lilla glassbåten som kommer ända bort till vår strand där vi har sommarstugan. Efter en hel dag i solen är man inte lite sugen på glass!


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer
En eftermiddag på strandenFotat med min Nikon D 40Efter jobbet åkte jag ner till standen där mamma suttit hela dagen och göttat sig. Solen tog ganska bra, och det var underbart skönt i vattnet. Nu ska jag och min sötnos bege oss hem till honom för en myskväll, bara han och jag.

Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 16 kommentarer
Min kärlekNi kanske undrar hur jag ska klara mig utan den här snygga killen i ett helt år? Det är just det, Vi skulle aldrig klara oss utan varandra i ett helt år, bara tanken gjorde oss båda panikslagna. Därför valde jag att åka ner i februari, så att Victor kan ta första bästa flyg ner till mig i juni när hans utbildning är klar. :)

Nu har vi varit tillsammans i 6 månader och jag blir bara kärare och kärare för varje dag. Jag har aldrig träffat och kommer säkerligen aldrig att träffa en människa som jag tycker så bra om, och som jag mår så bra tillsammans med. Han är bäst helt enkelt, på alla sätt. Vi är bäst..

Jag älskar dig.· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer
Då varé klart.Nu var alla papper i fyllda, på måndag faxas dom iväg. :) På bilden över ser ni det studenthem jag kommer att bo på under mina första 6 månader,  sen får man se vart man tar vägen efter det. känns underbart att stället har pol, BBQ område & gym, vilken lyx! Tänk att gå upp på morgonen och simma lite innan skolan, underbart. Nu är det bara att vänta på besked från skolan så att jag kommer in, sen ska alla papper till CSN fyllas i. Ursh, alla dessa papper.


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer
Grafisk design i AustralienSnart är allting bokat, i januari tar jag mitt pick och pack för att spendera ett år i Australien Brisbane.
Den 15 februari börjar jag studera Grafisk design multimedia & advertising på Martin college. Det ska bli jättekul att få lära sig engelska flytande, möta en ny kultur, nya människor, ett annat klimat och lära sig en massa nytt inom det jag gillar mest. 

Nu är jag i full gång och undersöker flyg, boende, ansökningspriser, visum konstnader, vaccinationer, och försäkringar. Det är väldigt svårt att veta vilket som är det mest ekonomiska sättet när det kommer till själva ansökningen. Boende är också ett problem, studentboende eller fixa eget? Studentboendet i australien kostar över 6000 kr i månaden, vilket känns lite för saftigt för min smak. 

Förhoppningsvis åker jag inte själv, utan Malin, min sommarkompis från Östersund hänger med. Har alltid kallat henne min sommarkompis, så det låter så naturligt för mig, men ni undrar säkert vad jag menar. Vi har träffats varje sommar sedan vi var fem år gamla. Hon hade sommarstuga i samma område som våran och kom därför bara på sommaren. känns lite tryggare om hon följer med, men jag skulle nog kunna klara det själv också.


Nu ska jag promenera in till jobbet. Bara 2 veckor kvar nu, sen åker jag och min Victor till Ungern i en vecka. ska bli så skönt.


Chingeling.· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer