Nike


Gick förbi en unge med en jäkligt cool frilla på midsommar, var tvungen att dra fram kameran..


· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 7 kommentarer
Min midsommarDet blev en härlig midsommar med godmat, helt okej väder och bra sällskap. :)
Markistaket åkte bara fram en gång då det kom en skur.
Victor är förövrigt bäst på att kisa på kort, ser ut som en liten kines.

^_^

Nu ska jag åka till mamma, vi ska sola och läsa i det fina vädret.

CHINGELING.


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer
you make me smile
I går gick vi ner till hamnen och tog oss varsin glass innan jag skulle börja jobba. Jag åt Polka & lakrits/citron glass. Snart kommer han och hämtar mig, vi ska ta en lång springrunda tillsammans och sedan bara mysa. Jag ska fixa i ordning naglarna och lite sånt också inför i morgon.ha en härligmidsommar!

Återkommer med en massa härliga midsommarbilder.

Chingeling.

(Det var förövrigt en tjej som kom fram till mig i kassan och hälsade genom att säga just Chingeling, jag blev lite paff men sa sen trevligt chingeling tillbaks.)


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer
SpegelblanktBra bild för att vara dagen med min mobilkamera må jag säga..

Förövrigt är det utsikten från Victors stuga, myyys!


· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 5 kommentarer
Midsommar outfitBer om ursäkt för dålig bild..


jag brukar aldrig lägga upp sånna här bilder, men egobilder efterlystes så ja, here you go. Kanske inte4 mycket att hänga i julgranen med tanke på att jag precis innan för dörren, jobbat hela dagen. Slängde på mig min midsommar outfit för att se hur det såg ut och tog några kort. Skorna är nya, älskar dom. Förmodligen blir det ljusa sandaler på dagen och de här på kvällen. Nu är jag ledig tre hela dagar frammåt, underbart. I morgon ska jag få träffa många omtyckta människor, mysa, äta godmat och ha en lyckad hemmafest.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer
Studenten
Jag är segast i världen jag vet, men jag har precis blivit människa igen efter en hård vätternrunda helg. Här åvan har vi min pojkvän, hans kusin Julia till vänster & hans syster Evelina till höger. Alla tre tog studenten i år, trots att de är födda 90, 89 & 91.


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer
Bäbis


Träffade min gamla lärare Sven och hans dotter Linnea vid min gamla skola när studenterna precis sprungit ut.

Hon var så himla söt :)


· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 1 kommentarer
You are the best thing

Jag kom hem vid tre inatt, jobbat precis hela dagen, helt slut i hela kroppen och humöret på botten.
 När jag öppnade dörren stod två levande ljus i hallen, med en röd ros och en gulligt skriven lapp i mitten.
 klättrade upp i sängen och låg där en välbekant kille. Han är den bästa som finns.
Den finaste, mest välbehövda överraskningen jag någonsin fått!
Baby
It's been a long day, baby
Things ain't been going my way
And now I need you here
To clear my mind, all the time

And baby
The way you move me, it's crazy
It's like you see right through me,
And make it easier
Believe me, you don't even have to try

Oh, because
You are the best thing
You are the best thing
You are the best thing
Ever happened to me

Baby
We've come a long way
And baby
You know I hope and I pray
That you believe me
When I say this love will never fade awayLyssna även på den här låten, av Ray lamontagne.
En av mina stora favoriter.
· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer
can't-live-without-each-other love

När klockan ringde vid åtta i morse var jag så där tjurigt trött, sedan kände jag hur någon kröp nämare intill med sin varma lena kropp, la en hand runt mig, och sedan drog sina fingrar lätt över mig rygg. Då kunde jag inget annat än le och humöret vände. Efter fyra månader kan vi fortfarande få det där pirret i magen. När vi hade picknick förra veckan, låg på rygg och tittade upp mot trägrenarna, funderade vi på vad som någonsin skulle få oss att gå åt olika håll. Vi kom inte på någonting, förutom att studierna kanske får oss långt ifrån varandra i framtiden. 


 "I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love"
/ Carrie Bradshaw


Jag har funnit min can't-live-without-each-other love


· Lämna en kommentar ·
// 6 kommentarer
Chingeling!

Ni har inte hört ifrån mig på ett bra tag nu, och jag kände att det kanske var dags att uppdatera er lite. I helgen har Motalas cykelfest satt igång. tjejvättern, halvvättern & minivättern. För mig är det fullkomligt oförståligt att flera tusen människor från hela världen frivilligt betalar ca 1000 kr, tar sig till motala, endast för att cykla runt vättern. Ont i rumpan, ont i benen, och ett jäkla slit, för ingenting? hehe, men antagligen inte alla som tänker som jag. För Motalas affärer & restauranger innebär detta en försäljningsökning på ungefär 150 procent, vilket vi tackar och tar emot för.

I går jobbade jag hela dagen och det känns i hela kroppen idag. Trots att det var slitit och fullfart hela tiden så trivdes jag så mycket bättre än när det är lugnt och långsamt. Jag blir piggare av stress, och trött av långsamhet. Jag som aldrig haft kvällspass med bordsservering förut skötte mig utmärkt, riktigt stolt över mig själv. Nästa vecka kör den stora vätternrundan igång, vilket innebär att det blir ännu mer jobb. Ska bli riktigt kul. Min insats i går kväll resulterade i att jag även kör några kvällar bordsservering nästa vecka.


Idag är det val till europaparlamentet, vilket innebär att jag jobbar och tar emot röster i gamlastans vallokal :) 2000kr rikare på bara några timmar, känns kanon.


Studentveckan är även i fullgång här i Motala. Helt otroligt att det var ett helt år sedan jag själv tog studenten. Det är den roligaste veckan i mitt liv, så studenter, ta vara på den!  Äntligen är Victors slit över, han skulle tagit studenten förra året, men eftersom han flyttade hem till Motala och läst upp lite ämnen så blir det i år. I morgon får han reda på om han sätter 20.0, håller tummarna för honom, han är värd det!


Nu måste jag snart cykla iväg till vallokalen, känns som att det bara är pensionärer som röstar. Vi ungdomar är lite dåliga på den fronten. Röstade du? Trots att jag jobbar med att ta emot röster så gjorde faktiskt inte ens jag det...

20 år idag :D
· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer