Uschaaan döö

Nu piper äggklockan att äggen är klara, ska bli gott.
Utan äggklocka hade de nog blivit svarta och sprängts pga mitt guldfiskminne.

Kom hem för en stund från linköping.. skön dag ute i vårvädret. Mådde bra av att se folk på uteserveringarna, trots att vårjackorna var på så såg det riktigt sommrigt ut. Hittade inget speciellt på stan, men både jag och Victor förälskade oss i var sina par gant bågar. Skulle sitta fint till våren att ha ett par nya glajjer. Jag hittade även en sån där stor, ljusblå herr skjorta perfekt att dra på sig nyvaken och avnjuta frukosten i.. 65 kr barra. : )

aja...

nu ska jag äta äggen..




Östgötska dialekten är ingenting man är stolt över, kan bara hoppas på att man inte låter som i den här låten. Det är som när man hör någon här i från i radio eller tv, då skäms man faktiskt lite, det låter förjävligt.

Låten är ju faktiskt ganska skön.. haha!


De blir inge raj raj när lampa är släkt...



· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Hej bloggen.

När man inte skriver här varje dag, blir det svårare när man väl försöker klottra ner ett litet inlägg om livet och om vad som har hänt. Under veckan som gått har jag jobbat på Hugo, sprungit 6 gånger, insett att min lön hälften så stor mot förra månaden, fått förklarat att den bild endel fått av mig inte stämmer (åt positiva hållet), seriöst börjat kolla på utbildningar inom reklam, foto desig. I torsdags sjöng man nyvaken ja må hon leva till Evelina, Victors syster som fyllde 18 år. På fredagskvällen var jag dit bjuden på middag och utgång. Victor och jag plaserades vid bålen vilket ledde till att vi var lite halvt på kanelen när vi anledde till Hugo. Lördagsnatten och hela söndagen spenderades i Victors stuga, med tända ljus ute i lugnet. Ikväll bär det av till min stuga, där vi ska laga mat och sova över tills i morgon då båda är lediga. Hur tisdagen ser ut är inte bestämt, kanske blir en tripp in till Linköping.

Jag har nog aldrig sett fram emot vår och sommar så mycket som i år...

på tal om ingenting...


Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




Fjällen del 2



· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




A happiness I never knew

Så var man hemma i Motala igen, inga brutna ben, men väldigt mycket träningsvärk. ;) Första åket då Victor skulle försöka förklara för mig hur jag skulle åka, såg mer ut som ett störtlopp. Rakt ner, full fart, skräckslagen. hahaha! Hade nog kunnat betala mycket för att få se hur jag såg ut när jag kom nerstörtandes där. Micke som är skidlärare tog sig ann mig istället och efter bara några timmar så var det riktigt kul : ) Riktigt nöjd över hur fort jag lärde mig faktiskt, för att vara första gången.

Vi har inte haft kanonväder, men vi har inte deppat för det inte. Vi har sett skid & snowbord tävlingar, åkt en massa skidor, varit på afterski, druckit varmchoklad, ätit godmat och bara haft det skönt : )  Vid godisregnet efter tävlingen lyckades jag lite oskyldigt fånga ett par skullbandy hörlurar också. Jag som faktiskt tänkt att köpa mig ett par, så bara kastas dom rakt i näven på mig, riktigt niice :D

Det kommer nog hagla bilder från helgen men ni får stå ut. Jag är ju faktiskt ett fotofreak.

Nu ska jag pallra mig hemmåt, packa väskan och bege mig hem till familjen Szigeti.

Chingeling.



· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




Fjällen del 1



· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Tjingeling



· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 1 kommentarer




Vi drar till fjällen


Tack Louisa för att jag fick låna skidkläder ;)



Nu är väskan packad, kameran är i toppskick, dc:n är bränd och humöret är på topp. Snart kommer Victor och hämtar upp mig, sen bär det iväg. Det ska bli jättemysigt att komma iväg några dagar, nu är det bara hålla tummarna för bra väder och att jag kommer hem utan några brutna ben. Vi hörs, Chingeling


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




Vårväder



Det är underbart vårväder ute, man hör fåglarna kvittra, och enligt SMHI så ska vädret hålla i sig uppe i fjällen de kommande dagarna också. Jag har precis kollat klart på ett nytt avsnitt av gossipgirl och om en kvart ska jag ge mig ut och springa. När jag klättrade ner från sängen i morse kände jag hur hela kroppen värkte, min första springtur i går gav tydligen kroppen en riktigt boost. Jag sprang tills jag fick blodsmak i munnen, tydligen är inte min kondition så bra som den än gång varit. aja, måste kila. Chingeling.



Uppdate:


Jag lyckades springa i 30 minuter utan att stanna en endaste gång! :D
 M
edförde dock blåsor under ena foten..

Ska iväg till teamsportia snart för att hitta mig ett par bra springskor.
Nu ska jag äta kiwi.

PUSS


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Ljus i mörkret



När det var 50 - 70 % rea på Inne Design passade jag på att köpa mig de här turkosa ljustakarna som nu får pryda min tvbänk. De här bilderna ger dem egentligen inte någon rättvisa, de lyser mycket finare i mörkret inreal.


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Äntligen



Det är söndag, och äntligen får jag träffa den här fjällentokiga killen igen. På torsdag bär det av till fjällen igen, men då får han med sig mig också. Är lite orolig över min skid-debut, men hallå, ner kommer man ju alltid på ett eller annat sätt. Känner jag mig själv rätt så går det nog fin fint, och att se ut som bambi kan ju faktiskt vara lite gulligt ibland. Det finns nog mer saker att göra i fjällen än att åka skidor, speciellt nu när man är så där larvigt nykär. Nä, nu kan jag inte sitta här mer, ska jag ge mig ut på en promenad med mamma. Hoppas på att huvudvärken försvinner av den friska luften.
chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




Melodifestival mys

Den här lördagen har gått ovanligt sakta, men nu är jag äntligen hemma. Det sista jag gjorde på jobbet var att rengöra och tömma fritösen, så ni kan ju bara fantisera om hur gott jag luktar just nu.  Ska jag städa undan alla spår från gårdagens vin & öldrickande och sedan bege mig ut på en promenad.

Vid åtta får jag besök av Sanna, Jossan, Anna & mattias, det blir melodifestivalen i myskläder och en massa godis. Ja, eller wookad frukt för min del då, men det är ju typ gott som godis (ljuger så att jag tror mig själv). Det är så många bra låtar i år så jag vet faktiskt inte vem jag ska hejja på ikväll. Vem som vinner återstår att se, jag har faktiskt ingen aning om vem det skulle kunna bli.


Chingeling


 



Måns är ju i alla fall utan tvekan snyggast ikväll

^_^



· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Friday


K l i c k a   p å   b i l d e n   f ö r   s t ö r r e   f o r m a t

Idag är det fredag och jag är helt fri från jobb. Jag har snoozat sen klockan halv nio och nu tog jag mig precis ur sängen. Idag ska jag först på stan med mormor, vi ska köpa fondation & concealer till henne. När jag nopprade och färgade hennes ögonbryn i onsdags så fick hon även en liten sminkning, hon blev jättenöjd. Jag erbjöd henne att hjälpa henne med att hitta lite nytt smink så hon kunde piffa till sig själv när hon kände för det.

Efter stan ska jag sätta mig som på bilden, bläddra igenom alla mina tidningar om foto och redigering. Det finns så himla mycket kul man kan göra, och jag har inte ens öppnat min senaste tidning.

Klockan halv fem blir det ett stenhårt bodypump pass och därefter hem till mamma för att äta lite mat. Hur kvällen ser ut är fortfarande oklart, men ett glas vin med sanna är i alla fall planerat, sedan får vi se vart kvällen tar oss.

Chingeling


· Lämna en kommentar ·
// 8 kommentarer




Solnedgång över pariseviken

Fotat med nikon D40 + Sigma 50mm f 1,4


Solen gick ner över pariseviken och spred ett röd/lila sken över stranden. Saknades bara en person som jag vet hade slagit sig ner bredvid mig på den kalla stranden, tagit min hand och uppskattat stunden precis lika mycket som jag. : )


· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 5 kommentarer




Nyttigt & gott





· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




Because of you

Måndag, igen, veckorna bara springer iväg, men jag klagar inte. De senaste fem veckorna har inte direkt sprungit förbi obemärkta, utan helt tvärt om. Hela min tillvaro har skakats om på det mest fantastiska sätt en tillvaro kan skakas om på.




I lördags blev det bio med Victor, Ullis och mamma. Män som hatar kvinnor, boken var som många andra gånger bättre än filmen, men filmen var verkligen bra den också. 2,5 timmar kändes som en halv timma, och jag kände inget behov av godis. (Jag som annars vräker i mig sånt) Efter bion gled Victor och jag in på Hugo lite halv sega så där, tog ett glas vin och minglade runt lite. Tanken på att jag slapp jobba i röran gjorde mig minst sagt glad, lite skadeglädje kände jag nog allt när jag såg hur mina arbetskamrater kämpade.. ;)



Nu ska till stan och fika med Carin, efter det blir det ännu ett pass på feelgood.



Chingeling


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer