:D

Har precis fått reda på att jag fått jobb på städenheten i år igen, vilket innebär kanon lön i sommar. :D Det händer också enheldel på andra fronter, förmodligen har jag två nya jobb i sommar kan man säga. Idéerna bara sprutar i hjärnan på mig, det känns spännande och roligt.

Snart kommer Victor och hämtar mig. Vi ska kolla på en båt och sedan blir det väl att ta hand om honom eftersom han är sjuk. Det får jag väl ta då jag själv älskar att vara sjukare än sjukast när jag väl är sjuk. Bli ompysslad och pussad på pannan är ju faktiskt inte så dumt.

Bäst att kila. Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer
Älskar att göra kap..

Idag har jag köpt luftkonditionering :D Halva priset, hur kan man då motstå? Min lägenhet har hela dagens sol gassandes på fönstrena, den ligger på andra våningen och jag har en loftsäng. Varm är bara förnamnet. Det är olidligt redan nu, speciellt när min heta pojkvän ligger brevid. höhö. Nej, så som sagt, det ska bli skönt att få komma hem till min svala lägenhet i sommar.

Men det är inte allt, Victor ringde i morse och berättade att han var på freesport som har rea pga konkurs och att det tydligen fanns en massa saker som jag skulle vilja ha. Det finns sånna där sportbhar som du älskar vetu. Gulli är han. Och visst vare så, min favorit sportbh fanns i fyra olika färger och för halva priset. Toppen bra. Köpte även en ryggsäck, inte så snyggt, men praktiskt om man ska gå en bit och måste ha med sig endel.

Snart kommer johanna och hämtar mig, vi ska jobba nattklubb.

I morgon är min ända lediga dag, och då ska det regna, det suger...


Chingeling· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer
Balen


Johanna, fd "plastsyster" och nyblivna arbetskamrat med pojkvännen Olle.


Elin och hennes balpartner, gladast i stán.


Min pojkväns lillasyster Evelina och hennes balpartner var mycket stiliga.

'
Denise & Anthon 


Jonna med partner


Matilda och Kianosh


Sofie med partner


Malin & Lejon


Linn


Julia med partner


Är inte helt säker på vad hon heter, hon blir väldigt bra på bild i alla fall :)

dvdv
Hon som enligt mig hade snyggast klänning.Hatar att kvalitén på bilderna blir så mycket sämre när de hamnar på webben. 


Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 21 kommentarer
Balen 2009


Evelina Szigeti med partnerJa i går var det alltså ett helt år sen man själv gick balen, helt sjukt vad tiden springer iväg. Alla var jättefina och jag var helt klart avundsjuk när jag sprang omkring där och knäppte en massa kort. Jag tog runt 500 bilder och många ansikten lyckades fastna. Riktigt nöjd blev jag också, älskar mitt objektiv som förgyller min lilla D40. Varför kunde ingen tagit så fina kort när jag gick? hehe. Ska redigera och lägga upp endel bilden på bloggen ikväll. Om ni finns med på bloggen och vill tas bort, skriv bara en kommentar. Om ni har en känsla av att ni kan finnas med på något kort, och vill ha dom, maila till Emmy_loves89@hotmail.com så skickar jag. :)


Nu ska jag steka i solen. Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer
Älska röda dagarKan inte beskriva hur skönt det är med en röd dag idag. Helt slut efter gårdagens jobb, och solen skiner. Ska nu springa ner till paletten, köpa mig någon tidning, sanna och jag ska nämligen steka på mammas altan. Ikväll bär det av till Linköping för middag och bowling med personalen på Texas (Känns fortfarande sjukt konstigt att säga Texas). Ska bli mycket trevligt. :) ha en härlig dag.

Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer
OnsdagsklubbenPremär ikväll och som vanligt halva priset i baren mellan 22-24.
Och jag ska jobba.. puh. Så bäst att ni sköter er..

chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer
Lillebror


Världens bästa lillebror


· Lämna en kommentar ·
Familjen/släkten // 0 kommentarer
Face itKan man förtränga saker utan att man är medveten om det? Glömma för fort, le & må bra, som ett försvar som man inte kan kontrollera? Blunda för verkligheten. Plötsligt möter man den igen, utan att man är berädd på det, i panik. Kan inte andas, får inte luft. En rädsla som sprider sig över hela kroppen, skakar. Inser att problemet egentligen är olöst, att ingenting gjordes, att ingenting egentligen förändrades. Allting är orört, precis som det var då.  En händelse kan sätta ett ärr för livet & personers handlingar, sätt att hantera saker, kan påverka för gott. För vissa var det småsten, för mig var det ett helt berg.


Jag kan inte blundar inte längre..


· Lämna en kommentar ·
Tankar/åsikter // 3 kommentarer
Interna skämt
Ibland börjar man faktiskt undra vart vi får allting ifrån. De som hör när vi larvar oss, gör våra miner och spelar någon sorts rollspel, måste ju tycka att vi är helt rubbade, haha! :D Micke, marie & Ymme, ett internskämt som aldrig kommer att dö ut.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer
Promenad runt kanalbanken


Sanna & Malte


Här om dagen tog Sanna, jag och Malta en lång promenad runt kanalbanken. Det är så vackert där nu när allting precis slått ut. Känns som att det är första gången våren är så vacker, jag har nog varit ganska förblindad förut känns det som. Det bror nog på hur man mår, om man tar sig tid att stanna upp och lägga märke till allt vackert runt om kring.
Albino-anka & hennes två små bäbisar


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer
olyckor
Den här videon berör verkligen, hemskt vad mycket olyckor som händer i trafiken varje dag.


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer
Premiär Texas

Har sprungit, duschat och gjort i ordning mig för en dag på jobbet. Idag är det premiär för Texas, vilket innebär att buffén är tillbaks och att vi har grillat att erbjuda. Blev positivt överraskad i går av hur snyggt det hade blivit på så kort tid måste jag säga, många som slitit dygnet runt i helgen. Vi fick provsmaka planka med både lax och kött, hamburgare, biff, klyftpotatis, nya pommes, såser.. Äntligen är min favoritsallad tillbaks också, ceasarsallad, som även finns med räkor. Blir lätt en sån till lunch idag. Ska bli spännande och se hur mycket folk det blir idag och under resten av veckan.  Maten fick i alla fall mycket väl godkänt av mig, det smakar verkligen kanon med den nya grillen. 

Måste kila.

Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer
Vi fyra· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer
TuudiluFotograferade med min nikon D40 + 50mm 1,4f


har haft en underbar helg i Göteborg med tjejerna. Saknar oss fyra redan.

Nu ska jag på personalmöte/fest

provsmaka nya menyn och ta några kalla..

Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer