Nytt album från Melissa Horn



Melissa Horns förra album var och är klockrent!
 Tyvär får det hennes nya album att framstå som mindre bra..
Alla låtar låter ungefär likadant och bara någon enstaka faller mig i smaken.
Förra albumet är fullt med bra melodier och rörande texter..
Någon mer som är besviken ?



· Lämna en kommentar ·
Musik // 3 kommentarer




Höstpromenad


Ibland kan det vara smidigt att ha en okej kamera i mobilen :)



· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 6 kommentarer




Höstmys

I går kväll kom min min pojkvän och hans mamma på middag :) Hon gjorde en jättegod grekisk gryta med ris, och till efterätt fick vi hallon & persika i drömsås. Det var riktigt mysigt. Det är roligt att våra familjer kommer så bra överrens. Tänk om man hade ogillat sin partners familj, det hade ju blivit väldigt tråkigt i längden..



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Bye bye lovehandles



Jag är bäst på att hitta på ursäkter till att inte göra saker, det finns alltid något att skylla på. Men nu finns det inga ursäkter, nu är det bara tre månader kvar tills jag åker, och då vill jag vara fitforfight så att säga. Nu är det gamla schemat som gäller, springning minst 4 dagar i veckan. Det är faktiskt underbart efteråt, man känner sig så himla stolt.

Måste tipsa om min ipodhållare. Den är så jäkla bra, både när du går och springer. Du kan byta låt & höja volymen direkt på armen. Innna var det ett jäkla problem om vart man skulle göra av den rackaren, jag hade min förra ipod i sport bhn.. (Den blev fuktskadad) haha.
 

PS: Jag äter hellre godis och springer, än att sitter på arslet och äter brockoli!



· Lämna en kommentar ·
// 10 kommentarer




Bettan is back :D

I torsdags var det någon som snodde min gamla bettan (egentligen mammas), men nu är hon äntligen tillbaks! Den stod parkerad olåst med nyckeln i vid ica paletten när min morbror åkte förbi och såg den. Tur man kan ha ibland. Det här var den fjärde cykeln som blev stulen från mig. Jävla idioter, låt mina cyklar va!


Fotat med Nikon D40 + sigma 50 mm 1,4f



· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




We love stop motion

Stopmotion är så jävla coolt!





· Lämna en kommentar ·
Roligt // 7 kommentarer




Ompysslad av mormor

När man känner sig lite krasslig är det mysigt att vara hos "mommo" och bli ompysslad :) 



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Kaffelatte <3

Jag saknar tiden då jag fick stå och göra kaffelatte om dagarna på Hugos. Jag var grym! Jag hade så gärna velat åka iväg till stockholm och fått en barista utbildning, men så blev det inte. Hugos blev Texas, fikat försvann och ölen köptes in. Nu när Texas/Hugo bytt ägare finns det nytt hopp om att det sattsas på kaffet igen, men då är jag i Australien, så då perverkas ju inte jag ändå.

Jag kan bara hoppas för alla Motalabors skull att Fiket kommer tillbaks, för just nu känns Ströget & lillahem ganska off. På lillahem sitter fisande pensionärer & på ströget skriker alla barn i kör, JIPPI!


En krans av hjärtan gjord av mig :)



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Starbucks till Sverige

Äntligen öppnar starbucks i Sverige! Kedjan har länge valt att inte etablera sig i Sverige pga att vi var så snabba med att haka på latte-trenden, men nu har de ändrat sig. Nästa år öppnar dom på arlanda, och förhoppningsvis sprider dom ut sig så småningom. Håller tummarna för att starbucks även finns i Brisbane, det måste jag kolla upp..




· Lämna en kommentar ·
// 10 kommentarer




Jordin Sparks - Battlefield

Kommer ni ihåg Jordin Sparks som vann idol 2007 bara 17 gammal? Nu slår hon äntligen igenom. Jordin Sparks album Battlefield är verkligen skitbra, helt över mina förväntningar! Jag lyssnade igenom hela albumet säkert 5 gånger idag när jag jobbade, och jag älskar det. Jag gillar hennes röst, den påminner om Alicia keyes.

Här är mina personliga favoriter från albumet. :)


Battlefield
Don´t let it go to your head
It takes more




· Lämna en kommentar ·
// 6 kommentarer




Girls just wanna have fun

tack tjejer, jag hade en kanon kväll i lördags :)

Trots att jag råkade spilla ut en bricka med 12 gröna shots över hela min fina klänning. Min chef tyckte att vi tjejer drog igång stämningen så bra med vår sång, så han tänkte bjuda hela gänget.. och tillbaks från baren kommer jag med en grön, kladdig klänning. Jag ibland allså, Suck..
 



Bilderna håller på och redigeras, jag kommer att lägga ut dom som duger på facebook sen ;)



· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




Tjejfest

Carin är äntligen här och hälsar på igen, så ikväll ska vi ha en stor tjejfest :) Ska bli skit kul att vi blir så många, och jag är riktigt pepp. Ikväll spelar Mats på Texas också, det är ju inte helt fel. Hoppas på en lyckad kväll.

Chingeling.



· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Sötsug är bara förnamnet..

På torsdag är det bara 100 dagar kvar tills jag och Malin flyttar till australien.
Just nu är jag mitt uppe i en enligt mig kallad, rehabfas. Jag försöker sluta upp med sötsaker i hopp om att inte behöva visa upp kort på en strandad valross här på bloggen i slutet på januari. Det skulle vara sjukt pinsamt, och jag hade tvingats till att lägga ut en massa bilder på sandkorn och växter istället (vilket skulle vara sjukt boring)

Från och med nu slutar jag tänker man bestämt, och tror att det ska gå hur lätt som helst, för hur svårt kan det vara? Det är inte förens man försöker sluta som man kommer på hur beroende man egentligen är. Abstinens är bara förnamnet. Har kommit fram till att jag ska lägga till mörkchoklad i helt okej att äta på helgen kategorin så snart det värsta suget har lagt sig.. åhh jag längtar..



· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




Pasta <3

Jag älskar pasta <3

Har ni inte prövat att göra pastasås på kassler, annanas, curry & grädde så måste ni testa det nu, mums!



· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Who knows what tomorrow brings

Nu är jag dödst trött på att plugga körkortsteori, det är så sjukt tråkigt.

Därför tar jag en paus nu och bloggar lite :) Värmer just nu tevatten till min kopp nedanför. Älskar mitt nya te Sweetheart, det doftar godis och innehåller söta små hjärtan. Ska lägga mig i sängen och kolla på ett nytt avsnitt av desperate houswifes nu, det är jag värd efter allt puggande.
 



· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Milton

Milton har tagit sig friheten att bädda ner sig i min säng med huvudet på min kudde. Söt han är den lilla rackaren. Nu ska jag ta en promenix med honom, om han vill gå ur sängen vill säga, det ser ju faktiskt himla mysigt ut det där.



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Vad är sova?



Precis gjort mig i ordning för ett pass som bartender i nattklubben.
Sätter ett frågetecken på kvällen, vet inte riktigt om Motalaborna ska ut eller inte?
Återstår att se

Chingeling.



· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Världens bästa mamma

Min mamma är verkligen bäst, men när det kommer till att vara fokus i min kamera så är hon mindre bra. Hon vill absolut inte vara med på bild, "och speciellt inte på din blogg så att alla kan se" säger hon bestämt. 

Fråga mig inte varför, kvinnan är snart 50 år och ser inte en dag äldre ut än 40. Efter det här inlägget kommer väl mamma undra "Emmy, vad vill du ha nu?" haha. Nu ska vi ha lite lördagsmys innan jag åker iväg och blandar drinkar på Texas.


Mamma - Kolla in min "musche"

^_^
 



· Lämna en kommentar ·
Familjen/släkten // 5 kommentarer




Iväg och servera


(dålig kvalité jag vet)

Nu ska jag iväg och jobba, suck.. hade hellre njutit av det fina höstvädret..



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Förberedelser inför Australien


Just nu är det böcker på engelska som gäller, både ljudböcker och vanliga. Med tanke på att jag kommer att studera och prata engelska så kan det ju vara bra att inte prata swengelska när jag kommer ner.

Jag vill inte stå där med en massa att säga och tycka, och inte kunna uttrycka mig, det skulle få en babbelmaja som mig att bli deppig. Har redan läst ut två böcker, och nu ska jag börja på min tredje bok Watermelon av Marian Keyes.

Någon som har läst den?



Nikon D40 + 50mm 1,4 f



· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer