Drömmer mig bort..


Jag är mitt uppe i en flytt, och det är verkligen skitjobbigt! Det är så mycket grejer att konka på, plus att jag måste städa hela lägenheten, skittråkigt. Jag har lämnat min lilla etta och flyttat in hos mammsen och bröderna igen. Ska man flytta till andra sidan jordklotet så behöver man spara varenda krona tills dess :)

Saknar min sötnos, som totalvägrar sova i en 90 säng med mig.. :P När jag kollar tillbaks på hur underbart vi hade det i Ungern saknar jag honom bara mer.. vi kunde bara flyta omkring i polen, tänka på allt som vi älskar med varandra, utan att störas av en massa måsten och tankar på allting runtomkring. Nä, nu ska jag nog ta o ringa honom..
· Lämna en kommentar ·
// 10 kommentarer
klar´t

Bordet är dukat, maten är klar, vattnet "streamat", vårt favorit godis upphällt i skålar & filmen redo :D· Lämna en kommentar ·
// 19 kommentarer
Grekisk mossaka

Idag är den enda dagen då jag inte jobbar dubbelt, äntligen en kväll över för mys med Victor. Tyvär så är han inte hemma från universitetet förens vid sju någongång, så tills dess måste jag ha någonting att pyssla med.

Har bestämt mig för att överraska honom med någon god maträtt som jag aldrig har lagat förut.
(Jag älskar förövrigt att laga mat för ni som inte visste). Det blir grekisk mossaka med susini, eller hur det nu stavas. Ska vara väldigt nyttigt, och gott också :)

Fast kan inte riktigt börja än, så kom fram till att jag kunde göra en hårinpackning. Nu är jag uttråkad och ni ser resultatet...En osminkad Emmy med turban på huvudet och susinin i högsta hugg.


To be continued..· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer
Jobb jobb jobb


Saknar gamla Hugo, det var så mysigt på hösten/vintern.


Gick upp 05.20 i morse för att bege mig till mitt nya jobb, städerska på carlsundskolan.
 Det är bara tillfälligt, 8 dagar för att vara mer exakt. Tur är väl det,
 vilken normal människa orkar gå upp 05.20 mer än i 8 dagar?
 Puhh!

Men nu ska jag iväg till mitt andra jobb, servitris på Texas.Chingeling.
· Lämna en kommentar ·
// 6 kommentarer
Ny design i flash

Nu börjar det bli höst, och eftersom jag inte har så mycket tid, så uppdaterade jag min gamla och gjorde den lite mer höstig. Inte riktigt klar än med får duga så länge. Valde att lägga in en flash-header, gör den liite coolare, och än är det faktiskt inte många som har lagt in flash. Vad tycker ni, duger den ? ;)· Lämna en kommentar ·
Bloggdesign // 9 kommentarer
Min sötnosLyckats fånga ett kort där min sötnos inte kisar så jättemycket :D

det är sjukt att man kan vara så attraherad av en människa..

Snyggast & bäst· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer
Phuket & Brisbane


Trots att jag kommit in på skolan, så är det inte förens nu när vi bokat biljetterna som jag verkligen får den där känslan i magen av att det verkligen blir av. Den 25 januari går flyget mot Bangkok och sedan vidare till phuket. Vi valde att spendera drygt två veckor i phuket, eftersom vi ändå hade vägarna förbi, efter det bär det av till Brisbane. Det ska bli så sjukt spännande, pirrar i hela kroppen, jag vill nu nu nu! Samtidigt är jag lite rädd för hur jag kommer att må dagarna innan avresa. Det är sånt som man inte kan förutspå, får ta det som det kommer. :) Jag har stått och stampat på samma plats för länge. Ska bli skönt att äntligen få utvecklas, mogna, vara på väg någonstans i livet.. hitta min väg.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer
Jakt


I går var första gången jag var med Victor ut på jakt. Det var himla mysigt, speciellt för ett fotofreak som mig. Det var bara en filt, lite matsäck och ett metspö som fattades.Det såg ut som att hela sjön kokade av all fisk som hoppade upp till ytan.


· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 6 kommentarer
Mys vid sjön· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 6 kommentarer
<3Vi hade en underbar, varm och efterlängtat vecka i Ungern. Med klarblå himmel & 30 graders värme hela veckan. Det var ett tag sedan nu, men jag längtar fortfarande tillbaks.· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer
Dator ur funktion

Jag lever, och har hur mycket bilder som hest att visa, men min datakabel har gått sönder så datorn får ingen ström. Man blir väldigt handikappad utan dator, jag kan inte lägga ut bilder på min lilla lägenhet som ska hyras ut i andrahand, inte söka stipendium, inte öva på körkortet, inte pilla på mi nya design.. Stör mig.

Så ni får sakna mig ett tag till...

Chingeling


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer