New moon

svettig löprunda, Chilli con carne, newmoon, morötter, selleri, gurka & dipp!

perfekt avslut på dagen.

Det bästa var att kassörskan på Coles glömde slå in filmen, så vi fick den gratis!






Varmt eller kallt?

Ledsen Edward, Jacob slår dig i den här filmen...



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer




Hit and hard

Jag och brudarna var iväg till gymmet och testade på hit and hard för första gången idag. Nu är jag helt slut i kroppen, men jag älskar´t! Vi fick boxas, göra situps, armhävningar och springa. Bra blandning mellan styrka och kondition. Han var stenhård och körde verkligen slut på oss, det droppade om mig under hela passet, hehe! När vi skulle springa till olika linjer och köra armhävningar på varje linje, skrek ledaren att vi skulle kämpa, då flåsade jag ur mig ett "I hate you!", haha! Han bah: I know..




· Lämna en kommentar ·
traning // 3 kommentarer




Beachday


Har precis sprungit min morgonrunda och ska snart äta frukost med Malin. Vid nio kommer Sanna och hämtar oss, vi ska till Surfers paradise över dagen. Ibland älskar man verkligen public hollidays. Vädret är toppen just nu, så hoppas att det håller i sig.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




friends

För några veckor sen köpte vi världens fjolligaste ringar.
De tappade färgen efter bara några dagar och ligger nu i badrumslådan..

^_^






· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




100 % i Typography

Fick precis reda på att jag har fått tre femmor i Typography! Det innebär högsta betyg, 100 % PD i den kursen. Åh så glad jag blir :D Även världens bästa Malin fick tre femmor, vi är bäst gumman! Nu på tisdag börjar vi tre nya kurser. Computer Design and Production 1, Design and culture & photo imaging. Jag tycker att photo imaging låter som en kurs för mig, det ska bli riktigt riktigt kul!






· Lämna en kommentar ·
Utbildningen // 7 kommentarer




I wish

Idag önskar jag att jag kunde ligga så här hela dagen..
Istället är vädret här i brisbane grått och trist.

Ska precis duka fram en nyttigt frukos bestående av ägg, yougurt och musli.
 
Efter det blir det en powerwalk med Malin & sedan gym i eftermiddag.



· Lämna en kommentar ·
Egobilder // 2 kommentarer




Back on track



Just kommit hem från en helkväll i baren på Limes.
Två killar firade att de fyllde 21 ikväll, innebar mycket folk i min ålder, vilket var trevligt! På slutet kom Moa och co och hälsade på, fulla och glada, vilket gjorde kvällen ännu bättre. Nu är jag helt slut, det känns i fötterna och ryggen efter att ha jobbat en hel kväll kan jag lova.

Nu undrar jag vart mina vänner är. Min mobil har lagt av, något fel på mitt simkort så jag kan inte ringa. Carin lämnar oss i morgon för att ta sig hem till Sverige igen. Kan inte förstå att hon varit här en hel månad?! Tiden går föör fort. Vill inte att hon ska åka hem, samtidigt som jag kan erkänna att det ska bli ganska skönt att få börja leva lite nyttigt igen och ha lite tid för mig själv. :P Nä nu ska jag springa upp till malins rum o se om de är där? Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer




Peppa mig själv.

Nu är jag äntligen igång med löpningen igen, efter nästan en hel månads uppehåll. Jag skyller på att det är Carin som satt stopp för mig, vilket delvis är sant ;) Nästa vecka hakar jag även på tjejerna i klassen till ett gym bara några minuter här i från. Det blir spinning, body pump, combat, hit and hard & step up! Den 7 maj ska komma i mina snygga klänningar igen, som just nu sitter aldeless för tajt. Lovar att visa upp mina nya klänningar här då, de är fantastiska! Det är nästan skrämmande hur lätt jag har att gå upp i vikt, tur att jag har lika lätt att komma i form igen om jag bara ger mig fan på´t!



Den här klänningen är för snygg för att hänga i garderoben..






· Lämna en kommentar ·
Egobilder // 2 kommentarer




Hösten är här

Jag kan inte riktigt förstå att ni har vår där hemma, det är svårt att hänga med i årstiderna när man är så långt bort. Här blir det bara mörkare och mörkare och även kylan börjar smyga sig på. Nu är det så svalt ute att vi kan ha ac:n av på kvällarna och vår balkongdörr öppen :)

Jag satt precis och läste igenom inläggen jag skrev här i bloggen förra året i april & maj. Då blev det livet ljusare, jag var jag kärare än kärast och hade precis börjat springa. Jag och tjejerna var i Götet och hälsade på Carin, Victor och jag övernattade i stugan och tog första doppet. Mamma och jag tog promenad till stugan och fotograferade på stranden. Även om jag inte nämner det så mycket här, så saknar jag alla där hemma väldigt mycket. Speciellt han med stort H.






It´s you, the one I want next to me when all my dreams come tru, it´s you!



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 4 kommentarer




This is life people

Här kan ni se att jag faktiskt också var med på resan till Straddie..

Det finns nackdelar med att alltid stå bakom kameran

^_^



· Lämna en kommentar ·
adventures // 0 kommentarer




Life in Brisbane



Nu är det snart 3 månader sedan jag flyttade hit till Australien. Det är sjukt vad tiden flyger iväg när man har roligt. jag trivs fortfarande jättebra här, förutom att jag är lite trött på att bo "mitt ute i ingenstans". Det tar ca 45 minuter med buss in till city, vilket är väldigt jobbigt. Det är även svindyrt att lägga ut pengar på taxi varje gång man går ut, (bussarna slutar gå redan vid 11). jag vill kunna gå till skolan och till jobbet. Tänk vad tid och pengar man skulle kunna spara. Förhoppningsvis flyttar vi in till stan om 3 månader, vore verkligen jättehärligt. :)

Människorna är sociala, trevliga och väldigt pratglada. Klimatet är underbart, Skolan är fortfarande toppen, och mitt jobb på Limes är jätteroligt! Kan det bli bättre? ja kanske, mina närmaste kunde komma ner hit en sväng tycker jag.. men man kan ju inte få allt här i världen.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




Straddie Island part 2





Avslutade vår långa promenad med en underbart god frukost med utsikt över havet!



· Lämna en kommentar ·
adventures // 5 kommentarer




Straddie Island



· Lämna en kommentar ·
adventures // 1 kommentarer




Straddie here we come

Har precis kommit hem från stan där vi tagit ett glas vin och lyssnat på Mats och andra som sjungit karaoke. Trevligt, men vi var och är väldigt trötta. Nu är allting fixat inför i morgon och klockan är ställt på 05.00, puh, måste verkligen sova nu. Ska bli så himla spännande och se hur det ser ut där, kommer att bildbomba här sen, lovar :D Håll tummarna för att det inte finns en massa hajar där.. Hörs efter helgen :) XO




· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer




Typography

Äntligen är skolveckan över, rapporten på över 2000 ord är inlämnat och typography postern börjar ta form. Är dock inte nöjd än på långa vägar.. det tar sjukt lång tid, väldigt pilligt. Har även påbörjat mina skisser på loggorna som ska vara klara nästa vecka. Phu, mycket nu.

I morgon åker vi ett helg gäng till Straddie Island, det ska bli så himla härligt. Ska se om jag hittar några bilder som jag kan slänga upp och visa för er så ni ser hur härligt det varkar vara där. Känns som att Malin och jag verkligen är värda den här trippen efter allt plugg den här veckan. :)


Så här ser min Typography poster ut för tillfället



· Lämna en kommentar ·
Utbildningen // 0 kommentarer




Outsiders




Här om dagen när vi gick på stan stötte vi på två udda brudar.

Jag har sett den en gångs förut på väg hem till jobbet, och jag kommer ihåg att jag blev chockad över vad de hade på sig. De går alltså klädda så här jämt, det är deras stil. Folk vända sig om på stan och pekade och skrattade. De måste ju vilja ha uppmärksamhet i alla fall, det är en ju sak som är säker. Jag skulle vilja se hur deras hem ser ut, säkert allting i rosa.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Starlight





Far away

This ship has taken me far away

Far away from the memories

Of the people who care if I live or die



Starlight

I will be chasing a starlight

Until the end of my life

I don't know if it's worth it anymore


Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms



My life

You electrify my life

Let's conspire to ignite

All the souls that would die just to feel alive

i'll never let you go
If you promise not to fade away
Never fade away


Our hopes and expectations
Black holes and revelations


/ MUSE



· Lämna en kommentar ·
Musik // 0 kommentarer




Fri som en fågel


Tänk om man var en fågel och fick spendera varje dag på Byron beach


Efter flera timmars skrivande på en rapport om färgens viktiga betydelse

när det kommer till grafiskdesign så är jag riktigt trött i huvudet. Kollar igenom mina bilder från Byron för att må lite bättre, det får mig att längta efter helgen. Jag och Malin vill bli klara med allting tills dess, Vi ska till en liten mysig ö som heter Stadbroke island. Det ska vara helt underbart vackert där och har man tur kan man få simma med delfiner. :D


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




Byron Bay <3

Bilder från en underbar helg i Byron Bay !

tack för en toppenhelg!

Ett extra tack till Stefan som utan problem släppte in 5 brudar i sin lya!




· Lämna en kommentar ·
adventures // 6 kommentarer




Världens sämsta bloggerska

Hej, världens sämsta bloggerska här! Carin har lämnat mig för att göra Melbourne, men idag kommer hon äntligen "hem". Har faktiskt känts lite tomt i sängen, hehe. Har inte hänt något speciellt här sen sist jag skrev, har haft massor att göra i skolan och jag har för första gången haft rejäl hemlängtan. Fick prata med mamma och lillebror på skype nyss, så nu är jag lite gladare. Kan inte förstå att jag inte kommer att få fira alla födelsedagar eller njuta av den svenska sommaren som snart är här.

När jag skriver här känner jag att jag måste levera någonting, eftersom så många läser, men jag ska helt enkelt släppa det och bara skriva det jag känner för. Det är många där hemma som vill veta vad jag gör om dagarna och vad som händer och hur jag mår, så ni som tycker att sånt här skittråkigt, sluta läs ;) Självklart kommer jag att försöka lägga ut bilder och sånt också, men just nu tar det för mycket tid, jag har så mycket annat som är viktigare att göra. (förlåt alla blogg nördar)

Nu ska jag duscha, vi ska ha vår första barbeque här idag, ska bli himla mysigt. Himlen är klarblå och det är ca 25 grader ute, känns som svensk sommar ungefär ;)



Snart kommer en bildbomb från Byron :)



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer