Love is a big deal

Jag finner inga ord på varken svenska eller engelska för att beskriva hur fantastiska Jonas Peterson´s foton från hans senaste bröllopsfotografering är! Jag satt tårögd och helt fyllt med känslor efter att ha kollat igenom bilderna till tonerna av låten love is a big deal. Låten sjöngs av brudens syster när parets dansade sin första dans. Låten är även skriven av henne, tillägnat brudparet.

Gå in på JonasPeterson.com, läs, tryck på play för att lyssna på låten och kolla sedan på bilderna! Jag har kollat på dem flera gånger och jag kan inte sluta lyssna på låten.

en av favoriterna
Kärlek är något ibland det finaste och viktigaste i livet. Det är nog inte bara jag som inser det efter att ha kollat igenom dessa bilder. Det spelar inge roll hur bra karriären har gott eller hur mycket pengar man har tjänat om man inte har någon att dela glädjen och lyckan med.


För några veckor sedan serverade jag och var bartender på ett 40 års kalas på Limes. Jag minns att jag stod där och lyssnade på alla fina tal. Arbetskamrater och vänner som pratade om hur inspirerande, ambitiös och underbar människa hon var. Speciellt rörd blev jag när 40 åringens man höll sitt tal. Jag började tänka på vad jag skulle vilja höra på mitt 40 års kalas. På vart jag skulle vilja vara i livet, vad jag hade velat uppnå. Vad jag skulle vilja att mina vänner, arbetskamrater och släktingar sa om mig. Det fick mig att inse vilka mina huvudmål var i livet, och hur mycket kärleken betyder.
Kärlek är att tillåta sig
att behöva någon annan
och att acceptera
att någon annan behöver dig
*

love is a big deal


· Lämna en kommentar ·
Tankar/åsikter // 1 kommentarer
Hej hopp
Pigg tjej va? Ligger här på vardagsrumsgolvet utan smink och muppar mig.
Jag har varit dyngförkyld hela veckan, inte jättekul precis, men nu känner jag mig mycket bättre. Har varit en duktig tjej och inte druckit någonting i helgen, förutom ett glas vin och en drink i går efter jobbet då. Slutade klockan ett, hoppade i cocktail klänningen fortare än blixten och begav mig bort till Alumbra där J, Sanna, Charlotte och Alex väntade. Det är verkligen en syn att gå genom the valley nykter den tiden på dygnet, haha. Tjejer som vinglar, killar som slåss, kräkningar bakom hörnen, ja.. mindre charmigt. Blev hemgång ganska tidigt, jag klagade inte, jag var supertrött. 

Idag skulle J tagit med mig ut och seglat, men det blev inte så. Det gör inte så mycket, vädret är ändå lite halv b. Nu måste jag ta och bli klar med min sista ad så att jag kan göra vad jag vill ikväll :) Får se vad man hittar på för bus.

Chingeling.

· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer
And I´m like fuck youJäkla skön låt det här alltså..

OoOOOoooo


· Lämna en kommentar ·
Musik // 0 kommentarer
Goldie

Efter en jätterolig lördagskväll i baren gick jag upp tidigt söndag morgon för att bege mig till guldkusten. Vi mötte upp Mallan & co på stranden och det badades för fulla muggar. Jätteskönt i vattnet! :D· Lämna en kommentar ·
myday // 6 kommentarer
Nosa

I fredagskväll fick jag följa med J upp till kontoret, advertising verkar inte så dumt ändå. En bar på jobbet med gratis öl och vin vore ju inte helt fel. De tar med sig sina vänner och kör en afterwork. Grafisk designarna är tydligen okontaktbara redan vid lunch tid på fredagar, då hänger de i baren, haha! Australienare. Tror ni att man skulle få festa på jobbet hemma i Sverige? Ne, skulle inte tro det. Där är alla så välstädade, hehe. Gick i alla fall upp jättetidigt på lördag morgon och begav oss till Nosa. Det var helt fantastiskt! Fick se en delfin och en koala :) Ja ni kan ju se själva...· Lämna en kommentar ·
adventures // 0 kommentarer
Goldcoast

Gårdagen spenderades i Nosa, underbara stränder och det var jättevarmt i vattnet!
Jag simmade omkring som en liten sjöjungfru. Det togs massor med bilder, har tyvär inte kameran hemma just nu men jag lovar att updatera med bilder om jag har tid ikväll. Det var en toppenkväll i går på Limes, jättehärliga människor och jag var på toppen humör. De ska tydligen börja servera Cocktails i min lilla bar också, vore skitkul att lära sig lite nytt. Hoppas hoppas. Nä, nu ska jag packa strand väskan och göra mig redo!

Chingeling


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer
Det är dags att tänka efter
Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig


men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot migVi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varannJag vet precis vad du känner

fast du aldrig sagt ett ord

du har viljan att bli större

här är du redan stor· Lämna en kommentar ·
Musik // 3 kommentarer
Snurra min världHeelg, äntligen helg. Det ska bli kanon väder också, det tackar vi för! Idag står skola, städning, poolen, middag och film på schemat. I morgon blir det stranden och på kvällen bär det av till huldkusten med Mallan, Igor och J. Igor har fått låna en lägenhet så att vi kan sova över tills på lördag. Ska verkligen bli jättemysigt. På söndag kanske det blir segling ! :D Ja, det känns som att jag kan överleva helgen helt enkelt.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer
prepress, sushi & poolen

Sitter på pre press lektion då vi lär oss hur färgerna på skärmen skiljer sig från det som printas. Det ser alltid annorlunda ut på skärmen, och det är riktigt störande. Just nu har vi kaffe paus. Vi har bara lektion till 11 idag, det är klarblå himmel och jättevarmt ute så det blir absolut poolen hela dagen och sedan en springtur innan det är dags för ett pass på Limes. Innan poolen ska jag och Malin köpa solskyddsfaktor, vilket är ett måste här eftersom solen är så stark. Jag ska även köpa med mig Sushi på vägen hem och överraska J med vid 12 tiden. Stackarn sitter inne på kontoret hela dagen. Lunch i solen på stentrappor med utsikt över hela riverside är nog uppskattat. Livet är inte så dumt ändå..
Uppdaterar med bilder senare under dagen..

Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer
My sunny sunday· Lämna en kommentar ·
Photodiary // 1 kommentarer
Public holidayDet har varit en färgglad dag trots det gråa tråkiga vädret.
Public holiday innebar att Brisane bor fick ledigt hela dagen! Vi skulle åkt till Byron bay och kollat in en massa fina stränder, men det blev inställt pågrund av regnet. Istället bjöds det på lite svensk underhållning, skridskoåkning! :) Det var sjukt kul, ovant i början med deras skridskor men annars kanon. De anordnade lekar, spelade skön musik och satte även på diskobelysning på slutet. Lite besviken över att Australiensare tydligen kan åka skridkor, eller så lär de sig väldig fort. Typiskt, jag som hade sett fram emot att mobbas och skrika bambi! Jag känner redan hur träningsvärken smyger sig på.. hehe!


· Lämna en kommentar ·
myday // 4 kommentarer
Black & white

Efter att ha sett underbara svart vita fotografier var jag bara tvungen att publicera några. Jag gillar det, men tyvär så måste jag säga att jag gillar färg bättre. Jag är en färgglad tjej.
· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer
live life


Dags för klippning och slingor snart...


Jag vet, jag har varit jättedåligt på att uppdatera er om vad som händer här i Australien,
förlåt jag ska bli bättre. Jag tänker bara försöka babbla på lite här så ni har en aning om vad jag gör. Jag och Malin har jobbat på ett stortprojekt nu som galningar. Redesignat loga och sign system till Frösö zoo. Det börjar närma sig blockslut, nästa vecka är det redovisningar och inlämningar som gäller. Vi ligger jäkligt bra till och vi har varit riktigt flitiga på lektionerna. Det innebär att vi kan ta det lite lugnare i helgen.

Jag har börjat varje dag nu i tre veckor med att antingen springa, simma eller gå. Det börjar kännas i kroppen nu, vilket är härligt. Älskar vår nya lägenhet och att vi börjar skolan klockan 11. 

Har precis nyligen kommit hem från en jättetrevlig middag.
Det blev thaimat på ett mysigt ställe på Oxfordstreet och sedan vidare till ett ställe specialicerade på efterrätter i the valley. Kunde inte bli bättre tajming, vi firade att J hade fått sin befodran till Advertising manager och att jag fått helg.


Jobbar fortfarande på Limes, förra helgen både fredag och lördag. På lördag inleder vi fashion week och har Valentino night :) Bästklädda vinner moet champagne. Om det kommer att vimla av snygga människor? Svar ja! Ska verkligen bli skitkul att jobba.

J slänger ur sig att han kanske kan få tag på Valentino fashion show biljetter via jobbet, det gjorde dagen bara ännu bättre.

Nu ska jag sova :) I morgon ska jag upp tidigt, simma min morgonrunda, äta min gröt med annanas, sojamjölk och cocos och sedan läsa den nya australienska cosmo vid polen.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 5 kommentarer
för en lång lång tid..


Den går på repeat just nu.


Du säger att du är stark
Att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
Det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
I ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
Skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
För resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
Och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

För en lång lång tid
För en lång lång tid
För en lång lång tid
För en lång lång tid

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför vi måste vi såra varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

För en lång lång tid
För en lång lång tid


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer