En helt vanlig söndag i Brisbane

Idag bänkade vi oss alla tre i vardagsrummet med våra skoluppgifter. Bra musik och lite vindruvor på det också, jättemysigt. Har kommit fram till att jag ska använda markeringspennorna till min illustration, får hoppas på att jag lyckas. Markeringspennorna är nämligen svårast att jobba med, men det blir snyggast om man gör det bra. Hördes på min lärare att hon tyckte att det skulle passa bäst :)

Snart ska vi bege oss över till grabbarna next door. Vi ska på kvällsbio, thrillern shutter island. Jag kommer att vara livrädd, borde ta med mig en kudde. Malin läste precis på hemsidan att 18 plussare fick gärna ta med sig alkohol in i bion om så önskas. Kanske vore något? Nä vars..

Chingeling.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer




Bildbomb Shans birthday

Här kommer en stor bildbomb från i fredags!
Jag låter bilderna tala för sig själva.

Chingeling.




Världens bästa roomie med sin söta tårta! :)





· Lämna en kommentar ·
Partypics // 4 kommentarer




HJÄLP MIG!

livsstilen har satt sina spår, och jag vet inte längre om jag vill ha min nya klänning (den till höger)pga mina lovehandles, hahaha! Hjälp mig att välja!

Ni kan skriva en anonym kommentar, så ser jag inte vem som kommenterat ändå.




· Lämna en kommentar ·
Egobilder // 24 kommentarer




Lets go nuts



Ibland får man helt enkelt bjuda lite på sig själv.. haha! :D



· Lämna en kommentar ·
Egobilder // 1 kommentarer




Black & white party for Shan

Nu har vi blåst upp alla ballonger, målat naglarna, sminkat oss och är redo för kvällens fest! Vi är jättepeppade alla tre och hoppar omkring till partymusik. Det är jättemånga som ska ut ikväll, alla ska inte hit innan dock, men vi ska ses på ett ställe i stan som heter Fridays. Vi har aldrig varit där, det ska tydligen vara riktigt bra.

Shannon fick en födelsedagspresent av sin kille Cody idag med posten, en silverring från Tiffanys. Malin och jag är avis, haha!

Nu ska vi fortsätta att fixa oss, jag vet fortfarande inte vilken klänning jag ska ha på mig ikväll..


Chingeling




· Lämna en kommentar ·
Partypics // 1 kommentarer




Från krogrundan i Thailand.



När jag ser den här videon saknar jag Thailand & vårt grab
bgäng :(



· Lämna en kommentar ·
Video // 2 kommentarer




School :)



· Lämna en kommentar ·
myday // 1 kommentarer




Powerwalk.

Äntligen fredag här i varma Australien. Det regnade när jag klev upp, nu har det spruckit upp och det är en perfekt morgon för en powerwalk, fruktsallad med yougurt och därefter lite stek vid polen. Ni ska få en videoblogg här sen, kommer att kännas sjukt larvigt men tycker att ni där hemma är värda en liten dos av mig.



Älskar Shannons undervattenskamera!



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer




Mats live



Här har ni en liten videosnutt från när vi var iväg till ful moon bar och lyssnade på Mats :) Saknar hans röst redan. Om jag blundade kändes det som att jag satt där på hugo hemma i lilla Motala. Motala är seriöst underskattat om man tänker efter. Baren Mats spelade på låg tyvär väldigt "mitt ute i ingenstans", lite synd med tanke på att jag gärna lyssnar på honom fler gånger. Har jag tur så blir han nog inneboende några dagar i mars, då ska han få ha en gig i vårt vardagsrum som tack för sovplatsen. :D





· Lämna en kommentar ·
myday // 0 kommentarer




There's gold falling from the ceiling of this world


Med denna otroligt grymma låt säger jag godnatt efter en mycket trevlig kväll! Mats var grym som alltid och vi hade en riktigt trevlig kväll :) Uppdaterar i morgon med lite bilder. Nattinatti



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




Himlen är oskyldigt blå

 


Tryck på play så startar spellistan


Det har bildats små svettdroppar överallt, till och med på smalbenen,
så varmt och skönt är det att springa här. I sånna här stunder längtar man efter lite snö. Har gjort en liten playlist till er med tre av mina just nu favoritlåtar. Med dom i öronen har jag kämpat mig runt Malins och min springrunda rund kvarteret. På slutet är det säkert 4 mördarbackar, underbar känsla när man tagit sig förbi dom! :)  Ikväll ska jag be Mats spela "I wanna do bad things with you", den är grym! Nu duscha, göra sig lite fin och åka till skolan.

 



· Lämna en kommentar ·
Musik // 1 kommentarer




I walk the line

Ännu en skoldag avklarad, och allting känns fortfarande jättebra :) I morgon ska jag, Malin och tjejerna från klassen möta Mats (En trubadur & vän från min hemstad för ni som inte vet). Vi ska sedan ta tåget mot full moon hotel (en bar som ligger vid vattnet) där vi ska ta en öl och lyssna på när han spelar. Det ska verkligen bli jättetrevligt. Motalabor, är ni avundsjuka? ;) Kul att ha något att se fram emot efter en heldag i skolan. Malin och jag brukar oftast få "ants in our pants"  när klockan närmar sig fem, så då kan det nog vara bra med lite aktiviteter.


Hörs i morgon med bilder & kanske en video på Mats.

Chingeling


Ibland vill man bara puta med rumpan, ha as coola glasögon och tro att man är något man inte är.

^_^



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer




Soutbank

Southbank var väldigt mycket mindre än vad jag hade föreställt mig, men det var väldigt fint :) Jag och Malin har börjat hänga lite med tre svenska tjejer från vår klass som även bor på samma studenthem som oss. Mycket trevliga. Kul att kunna göra saker ihop som idag.




· Lämna en kommentar ·
adventures // 4 kommentarer




Lediga :D

Vårt schema var felaktigt, och vår tripp till Southbank blir av som planerat! Southbank är en konstgjord strand som ligger i mitt i stan, ska bli kul att se hur det ser ut. Nu ska det göras fruktsallad och kycklingsallad som vi ska ha med oss på stranden. Idag får D300 förlja med, så se fram emot härliga bilder senare idag.


chingeling

Jag saknar Thailands underbara klimat



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer




Tråkig.se

Söndag, och totalt utmattad. Haft en jättebra helg och träffat många trevliga människor. I går utforskade vi Brisbanes uteliv för första gången. Började kvällen på cloudland där man var tvungen att vara riktigt fin klädd för att komma in (om man var kille). Riktigt fräsht ställe. Gick vidare till en annan klubb som jag inte kommer ihåg namnet på, men det var mycket folk och bra musik.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag har städat mitt rum, och nu håller vi på med maten :)

Helvettesskit va tråkig min blogg har blivit. Vanliga mingelbilder med digitalkamera, tråkiga texter om vad jag gjort och inte gjort. Vem fan bryr sig om jag har städat mitt fula rum? hahaha.

Jag ska skärpa mig. Lovar att från och med nu, antingen bara lägga upp bilder eller skriva texter som är liiiite roligare än denna. Och min fina Nikon D300 ska få ta mycket mer bilder än vad den fått göra hittills. Den ligger här och bara ropar på mig.


Tack för en mycket trevlig kväll :)



· Lämna en kommentar ·
Partypics // 8 kommentarer




:)

Igår kväll hade vi lite fest på vårt boende :) Började med ring of fire med bara tjejer i vår lägenhet, sedan drog vi oss ner till de andra vid barbeqområdet. Var ganska välstädat i går, med tanke på att den "riktiga" festen är ikväll, och då ska vi även in till stan och gå ut där. Nu ska jag ta en powernap så att man orkar med kvällens bravader.

Lite bilder från kvällen :)



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




Morning guys!

Godmorgon Sverige! Känns fortfarande konstigt att ni har morgon och vi har kväll här, blir helt snurrig, hehe! Idag har vi haft drawing hela dagen. Både Malin och jag har insett att teckna inte är vår starka sida, men vi är ju där för att lära oss så :) Vi har fått lära oss lite olika tekniker. När vi gått igenom alla ska vi rita en poster till mc donalds och göra en illustration till en barnbok. Ehhh, hoppas jag lärt mig något tills dess. haha :D

Idag fick vi rita vad vi ville på en cd skiva som vi tyckte stod för varför vi valt grafisk design. Ja, och ni ser nog vad jag har målat (min till vänster) Skitful, men va fasiken, jag bjuder på det. På bilden brevid testar vi one point perspecitive.

Jag är så himla trött, kan bero på att jag och malin var uppe vid 07.00 och simmade i morse (vi är bäst jag vet) eller så beror det på de knallrosa pillrena jag fick i Thailand mot urinvägsinfektion. Starka grejer det där. Nu ska jag ta på mig myskläder, ropa ner Shannon och Malin, och tvinga dom att kolla på sex and the city med mig :D 






· Lämna en kommentar ·
Utbildningen // 3 kommentarer




Snabbtitt

Klockan är snart 23.00 här i Brisbane, och det är dags för sängen. Andra skoldagen är avklarad, och det känns fortfarande jättebra. Vi är 15 stycken i klassen och 8 av oss är svenskar. Vi fick träffa två av våra lärare idag och de gjorde ett bra intryck, i alla fall på mig.

På första lektionen fick vi rita något som vi tyckte representerade oss på något sett, jag ritade en kamera. Ni skulle dött av garv om ni sett den, hahaha! Tur att vi ska få lära oss att rita. På andra lektionen fick vi börja med en uppsats. Vi ska skriva 1000 ord om vad grafisk design är och vad en grafisk designer gör. Riktigt svårt nu i början med språket, men det ska nog gå bra. Tur att man kan jobba här hemma med uppgifterna också.

Nu måste jag sova. Malin och jag ska simma i morgon klockan 07.00 så bäst att vara utvilad då.

Chingeling



Ni fick inte se skrivbordsdelen för den är för stökig just nu haha



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Run bitch ruuuuun!

Nu jävlar ska vi springa bort ölmagen!!

Dopp i polen efteråt, det är såå varmt ute.

:D




· Lämna en kommentar ·
traning // 6 kommentarer




Första dagen på Martin College

Trots nya sängkläder var det väldigt svårt att somna i går, tror att det var pga att jag var nervös :P Allting gick jättebra idag, så det känns skönt. Skolan verkar seriös, och det känns helt okej med språket än så länge. Idag har vi bara haft genomgångar hela dagen om hur allting funkar på skolan. I morgon får vi nog träffa nya klassen. ja just det, vi fick intervjua en person också, som inte var från samma land som en själv. Min person var en tjej från Brasilien. Hon kunde väldigt bra engelska, och var trevlig, så det var skönt. Vi fick sedan presentera varandra inför alla nya studenter som började idag, det gick också bra.

Den här veckan går vi 11-17 varje dag, utom på fredag då vi är lediga. Har långledigt, fredag till måndag, så vi funderar på om vi kanske ska planera in någon tripp? Ska kolla om några mer är på..

Har endel svenskar i vår klass, och de verkar väldigt trevliga. :)



· Lämna en kommentar ·
Utbildningen // 5 kommentarer