Nobody said it was easy..

Den sista tiden i Sverige, precis innan jag och mamma skulle bege oss iväg till Stockholm, var riktigt svår. Det brast hela tiden, och jag förstår inte att jag klarat av de senaste dagarna så bra som jag har. Här nere händer det så mycket hela tiden, jag blir inte påmind på samma sätt, det känns skönt. Samtidigt kommer det stunder, som nu, då jag bara vill lägga mig ner och gråta. Då allt bara känns skit.

Idag åt vi pasta carbonara, det påminde mig om Sverige. Jag vart så mätt att jag var mer sugen på att chilla på hotellrummet än att spela biljard. Nu ska jag och malin somna till sex and the city. I morgon ska vi till Poda island, där ska det tydligen vara underbart att snorkla, så det ska bli spännande.


Chingeling.






· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Pranang

Har haft ännu en härlig dag på stranden, men idag blev det inte så mycket solande. Vi begav oss upp i jungeln för att klättra ner till en lagun som låg mitt i berget. Det var jätteläskigt, och jag som hatar djur tyckte att jag såg ormar och spindlar överallt. När vi såg lagunen, och nästan var framme, ballade jag, malin och tobbe ur. För brant ner och för mycket spindelnät överallt, men jävligt kul grej ändå.

På vägen tillbaks till stranden träffade vi på en stor apfamilj, jättesöta! nu har vi kollat lite på sex and the city och ätit cockies, ska snart bege oss ner till stranden och kolla på solnedgången. Middagen är inbokad runt 8 tiden med några fler svenskar, sen ska det spelas biljard :D




· Lämna en kommentar ·
traveling // 1 kommentarer




Chicken island

I går hade vi en helt underbar dag på Chicken island. Sanden var kritvit, vattnet turkost och det var inte så mycket folk till en början. Här är ca 35 grader varmt i skuggan, och vattnet känns varmare än i simhallen, så kan tippa på över 27 grader i alla fall. Vi tog en drös med bilder i går från stranden, får lägga ut lite fler sen.

Just nu väntar vi på ett gäng som vi träffade i går. Vi ska ta en långtailbåt till en fin strand, man kan tydligen klä'ttra in till en lagun där också. :) Ska bli skitkul! Nu kom dom.. stranden kallar.

vi hörs snart igen.



· Lämna en kommentar ·
traveling // 6 kommentarer




Halsningar fran Krabi

Nu har vi begett oss fran phuket till Krabi. Checkat in pa ett guest house idag for bara 50 kr natten, skit bra! Vi har det helt underbart. I gar var vi nere pa stranden med var sin ol och kollade pa solnedgangen. Vi at sedan thaimat pa en restaurang full med pensionarer! Haha, kande oss valdigt utanfor. Nar thailandarna korde igang med live musik och svenska latar som jag trivs bast i oppna landskap sa blev vi bara lyckligare. :D Sa sot.

I morgon ska vi ivag och utforska lite, chicken island blir nog var forsta o att besoka. :) Vi har fatt lite farg nu, sa vi kanner oss inte lika bleka langre.

Det ser ut som att det kommer att bli svart att blogga sa mycket har ifran, ska forsoka fa in lite bilder har i morgon eller i overmorgon. Internet ar sjuuuukt segt!

Men lovar er... i Australien blir det andra bullar.. da har vi eget internet




PS: Jag skrattade nar jag fick hora att ni hade fatt ca 25 cm sno och typ har snostorm :D dum som ja e..


Puss och kram, hors snart!


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer




Framme i Phuket

Hejhej :) Nu ar vi framme i Phuket. Sitter vid varldens jobbigaste datorn men tankte bara saga att jag lever. Aterkommer med battre uppdatering nagondag har framover. Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 4 kommentarer




Farväl Sverige, hej Australien

Nu har jag jobbat min sista arbetsdag. (jag flyttar till australien) Så idag har vi festat till det med räkmackor och tårta på jobbet :) jag fick ett lyckatillkort och jättefina rosor av mina kollegor. Jag blev så rörd att jag började gråta. Det har blivit mycket skratt tillsammans, tur att någon har samma dåliga humor som än själv :P


Nu återstår det svåraste. Att ta farväl av vännerna, familjen och pojkvännen.
Söndagen kommer att vara svårast. Då är det hejdå på riktigt. Jag kan se scenen framför mig där jag sätter mig i bilen, kysser Victor en sista gång och sen ser honom blir mindre och mindre och sedan försvinna helt. Jag blir tårögd av bara tanken. Jag vet att vi gör rätt som följer våra drömmar och inte anpassar hela livet efter varandra, men det är ändå så himla svårt. Tanken på att inte få vara nära honom på över ett år gör så ont.


Nästa gång vi hörs blir förmodligen i Thailand där jag och Malin kommer att spendera våra första två veckor, och bara ta det lugnt. Så hade så jäkla bra i Sverige nu, så hörs vi snart!




Och ni som precis kikat in här, lägg till mig på bloggkoll för att följa mitt äventyr.


Bloggkoll



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 8 kommentarer




Att gå upp 04.55



I snart fyra månader har jag kämpat mig upp klockan 04.55 för att sedan börja jobba klockan sex som städerska på Carlsund. Nu är det inte svårt att komma upp längre, idag är tredje sista dagen.

Så här i efterhand förstår jag inte hur jag har orkat att jobba som jag har gjort, det är inte konstigt att min kropp börjar säga ifrån. Det värsta med allt slit är att pengarna försvinner innan man ens hunnit fatta att man tjänat in dom. Måste utbildning kosta så himla mycket? Det borde vara gratis! jaja, iväg och städa nu. vi hörs :D








· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 4 kommentarer




Vem är amafao.blogg.se?


Efter ett samtal på jobbet om hur lång tid det egentligen tog för spermien att nå ägget (härliga diskussioner jag vet) så smsade jag till 118800 och frågade hur lång tid det egentligen tog. Efter bara en halv minut fick jag svaret: ca 10 min.

Blev lite fundersam & nyfiken och smsade: Vem är amafao.blogg.se?

Så här löd svaret som kom efter 1 minut:

Det är en tjej som känner sig lite vilsen i livet, hon frågar sig dagligen om det är så här det ska vara? gillar jag killar eller tjejer? är detta vännerna jag ska ha resten av livet? kanske är jag en kille född i en tjejs kropp. Vilsen i kubik kan man säga att hon är.

haha, vi skattade så vi tjöt (ja ialla fall jag) va fan är det för jävla idiot som sitter där och svarar på de där frågorna? hahaha! Ett gott skratt fick vi i alla fall



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 6 kommentarer




6 days left.


Jag har haft en jättebra helg. Fredagen blev väldigt lyckad, många trevliga människor och jag mådde äntligen bra i kroppen. :) Lördagen fick bli en riktig sån där "bakisdag". Gå omkring italienare i för stora mjukisbyxor hela dagen, beställa pizza med hemkörning till frukost, ben & jerrys + karamellkungen till kvällsmat och en riktigt bra film. Knappt fällt en tår på hela helgen, halelulja.

Nu äre dessvärre back to reality. Kolla över vad som ska packas ner, packa ner kläder som inte ska med i kartonger, städa rummet, gråta lite och ja.. sånt där mysigt. Hoppas ni får en bra söndag.




Chingeling.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 14 kommentarer




För liten resväska :|

Det är inte så lätt att packa ner hela sitt liv i en resväska, som max får väga 20 kilo. Det blir extra komplicerat om man har en för liten resväska. Smart Emmy, smart. Får köpa en ny resväska helt enkelt. Jag som trodde att jag inte hade så mycket att packa ner, det är mer än vad man tror..

Resfebern har satt igång på riktigt nu. på de senaste veckorna har jag hunnit med att kräkas i papperskorgen på jobbet, svimma hemma hos Victor, och nu har jag huvudvärk, yrsel och mår illa. Farbrordoktorn sa att jag har lågt blodtryck som påverkar mig när kroppen inte mår så bra. Hoppas att jag mår bättre ikväll då vi får gäster hem till Victor, får hålla tummarna.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 8 kommentarer




Up and Down

Ena studen pirrar det i magen av lycka och spänning inför det nya livet i Australien. Längtar och ser framemot så mycket, människorna, landet, utbildningen, fotograferingen, värmen, ja allt. Och ena stunden tränger klumpen i magen sig på, paniken och rädslan för allt det där nya. 

Alla de negativa tankarna, tänk om jag inte klarar av det, tänk om Victor träffar en ny, tänk om jag vantrivs, tänk om jag vill hem?  Vill bara spola fram tiden, vara på plats i mitt studenthem och skippa alla hejdå, tårar och avsked.

Bloggen kommer nog bestå av ett antal "depp" inlägg nu de kommande veckorna, men det får ni stå ut med. Jag måste ju få skriva av mig lite :)

En fin iskall dag i januari



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 17 kommentarer




Do you speak Swinglish?


jag har börjat tänka på engelska, ni vet så där knåpa ihop konversationer i huvudet som man tror sig kan förekomma. Jag blir lika irriterad varje gång jag inte kommer på ett ord, jag hatar att inte kunna uttrycka mig (eftersom jag är största babbelmajan). Så mitt senaste inköp är den här söta lilla ordboken. Perfekt att ha med sig i väskan när man är iväg på äventyr. :)

Nu ska jag packa träningskläderna och bege mig hem till Victors farmor, vi ska bubbla bubbelpol. :D ja alltså inte jag och victors farmor, utan Victor och jag, hehe. Efter det blir det löpa i 25 minuter plus magövningar. Nu jävlar ska formen finslipas, om ungefär två veckor är det ju nämligen upp till bevis här. Amafäo i bikini. Fyvale.



chingeling



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 4 kommentarer




Skaldjurssallad

Att laga mat tillsammans är verkligen underskattat. I går gjorde Victor och jag en jättegod skaldjurssallad. Musslor, kräftstjärtar, räkor tillsammans med sallad, gurka, avokado, rödlök, fetaost och solrosfrön toppat med rhode island sås. :) Helt underbart gott, nyttigt och mysigt. Rekommenderas.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 10 kommentarer




Fredagsmys



Ceasarsallad, rött vin, snacks och på spåret med de två bästa personerna i hela världen,
mamma och Victor :) Just nu försöker jag ta vara på de få dagarna som återstår här i Sverige. Bara mysa, vara glad och försöka njuta av stunderna.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 6 kommentarer




Kylan är vacker

Så här ser Victors fönster ut just nu, så himla fint :) Det är dock mindre skönt att ha -15 grader, speciellt om man åker ut till en oisolerad stuga  för att äta pizza, mysa och dricka vin. Varför har ingen berättat för mig att om man har öppenspis och tänder en brasa där, så sugs all värme ut och det blir inte ett dugg varmare? Där satt jag och victor, i en stuga som bara blev kallare och kallare och hade precis hällt i oss var sin cider. Inte så smart om man vill ta sig därifrån med bilen.. hehe.

Vi blev räddade tillslut i alla fall, och kom hem till värmen. Där myste vi, drack vin och pratade om livet. Livet som snart drastiskt förändras. Det är nu 18 dagar kvar, sen lämnar jag Sverige. bara 18 dagar kvar med världens finaste person. Min person.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 13 kommentarer




Min Nikon D40 till salu


Nu säljer jag min älskade Nikon D40,
eftersom jag inskaffat mig en mer avancerad kamera. Jag har varit jättenöjd med den, har lärt mig väldigt mycket, den är perfekt som nybörjar kamera. Jag fick den när jag tog studenten för ca 1,5 år sedan, och har varit väldigt varsam med den sen dess. Den har inte ens en repa :)

Det här ingår:
- Kamera hus Nikon D40 + Nikon orginalobjektiv 18-55. (det som följde med kameran när jag köpte den)
- Kartonger, kvitton, cdskivor, manualer.
- Kameraväska som rymmer kameran. (ny pris 599)
- Trådlös utlösare. (perfekt ifall du vill ställa kameran lite längre bort och ta kort på dig själv) Nypris 179kr
- kamera laddare.

PRIS: 3500kr. (kolla blocket om du inte tror att priset är lämpligt)

Det vore kanon om någon nära Motala var intresserad av den. Smidigast att göra ett köp då :) 

Hör av dig på: [email protected] om du är intresserad.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 7 kommentarer




Nyår hos Kulle & Pumba del 2

Gårdagens nyårsfirande blev väldigt lyckat. Vi åt tre rätters på Vasastán som verkligen var bättre än förväntat. De hade väldigt fräsha och mysiga lokaler och maten var jättegod :) Lax till förrätt, oxfilé till varmrätt och någon chocklad kaka till dessert. Sällskapet var också toppen, väldigt trevliga tjejer, och så pumba så klart :)



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 12 kommentarer




Nyår hos Kulle & Pumba del 1



· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer