FLASH BACK

För exakt ett år sedan satt jag, Sanna och Malin på Limes hotel och drack vin!
· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 6 kommentarer
Allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt. Och ditt hus är aldrig nåt hem, utan kärlek är du alltid tomhänt.


Jag hade nästan glömt bort den här låten som jag spelade varm för några år sedan. Den har en väldigt bra text som är värd att ägna en tanke åt.


Vill du se stjärnorna ta dig en titt omkring.
Vem e de som bestämmer om man blivit nånting.
Jakten på framgång och succé gör människan blind.
Livet är större än materiella ting.
Du har inget att bevisa för dom.
Bli aldrig nånsin en kopia av nån.
Respektera livet!


· Lämna en kommentar ·
Musik // 0 kommentarer
COLD

För några veckor sedan köpte jag höstskjorta, tröja och väst på GANT. Tur var det för nu är det svinkallt ute! Det var 17 grader i köket i morse, haha. Idag ska jag röja i lägenheten, städa lite och fixa. Ska även packa ner alla mina saker som jag har hos mamma. Nu är flytten nära, jag längtar som en tok. Flytten kommer att bli som en nystart för mig, jag kan börja träna igen äta bra och få lite ordning på livet.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 5 kommentarer
For my part I know nothing with any certainty, but the sight of the stars makes me dream.
Gick upp med tuppen och körde mamma till jobbet. Det betyder att jag har bilen idag och kan åka runt och göra lite vad jag vill.
Det är sån frihet med bil. Har börjat dagen med en kopp grönt te och design till Hugo. Jag har gjort klart nästan alla kak kyltar som ska vara i montern och jag ska nu gå över till brochyren. I går fick jag reda på att jag med all säkerthet kan köpa ett nytt kök. Tur var väl det eftersom pappa redan rivit ner mitt ;) hehe. Så nästa vecka kanske jag har ett nytt kök på plats! Tänkte därför åka och kolla runt lite på kök idag för att få lite inspiration!


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 4 kommentarer
It´s monday and I have a cold


Två härliga bilder från Afterworken på Hugo i fredags. Kommer att vara perfekt material till Afterwork printouten som ska stå på våra bord ;)


Fy fan va tråkigt det är att vara förkyld. Ligga och snora och vara täppt i näsan, känna hur det kliar i halsen och behöva hosta.
Som tur var behöver jag inte smitta ner mina kollegor idag, för det finns mycket jag kan göra från sängen. Enligt mitt schema ska allt printmaterial vara klart i slutet av veckan och även plattformen för hemsidan, så jag har massor att göra. Massa roligt att göra dock så jag klagar inte ;) Nu ringde morbror och sa att han hade tid att ta med mig på en loppis runda. Jag ska nämligen göra mina egna kakfat. Jag kommer att visa sen hur snyggt det kan bli med gamla fat, glas och lite färg. Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer