Mum & Ullis del3

Det första vi gjorde efter att vi checkat in på vårt hotell var att traska in till stan. Vi bodde jättecentralt vilket var toppen eftersom det regnade. Vi kollade i en massa butiker, de hade jättemysigt julpynt som ni ser och vi åt även en jättegod frukost i Victoria building. Vi hade sån tur, när vi var innomhus på stan regnade det och så fort vi begav oss till operahuset så slutade det regna. Perfekt :)





Lyckliga i solen vid operahuset. Många tycker att opera huset är såå coolt och blir helt till sig. För mig var det mer typ "jaha, ja det var väl fint och stort, då kan man checka av det på listan då". Inget märkvärdigt med andra ord. Det är i alla fall kul att ha sett det :) Vi skulle ha gått på opera, men platserna som fanns kvar var så dåliga, man såg en tredjedel av scenen, så vi fick skippa det.



Det här var det bästa med operahuset. Att få njuta med ett glas rött i solen med världens bästa sällskap och ha operahuset som utsikt. Det såg nog lika mysigt ut som det var också, för helt plötsligt kommer det fram en snubbe och tar kort på oss, han hade anteckningsblock så han var förmodligen fotograf till någon tidningen eller liknande. :)




Nästa dag regnade det på förmiddagen, så då passade vi på att gå på marknat. När vi begav oss mot den kinesiska trädgården slutade det regna, perfekt. Det var himla fint :) På vägen hem myste vi till det med kaffe och en cupcake.




Åt avslutningsvis en av de godaste pizzorna jag smakat i hela mitt liv! Ja ni ser ju själva, det vattnas ju i munnen bara av att kolla på bilderna. Malin och jag delade på en med räkor och chilli, mums!



Kommentarer
Postat av: emelie

vilka underbara bilder, du är en otroligt duktig fotograf.

2010-12-09 @ 09:49:58
URL: http://emsiiiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback