TIME




Ledsen för dåligm uppdatering. Hum, ja vad har hänt? En av mina bästa vänner är här och hälsar på, vi har och vi har haft en kanon helg. Ska inte skriva ut alla detaljer här men jag jag kan avslöja att vi alla tog det där med all in på fullt allvar. Jag jobbade i fredags. Första gången jag kände mig säker på allting, så jag hade riktigt kul i Baren.

Nu är jag tillbaks till verkligheten, dags att skriva klart en uppsats som ska vara inne i morgon :) Jäkligt nöjd med mina betyg i Drawing, två 3or och en 5a på den sista. :D


Jag är så himla tråkig just nu, och har så lite tid, så carin ska få ta över uppdateringen här lite nu under den här månaden. Det kan väl vara kul? Hon hatar bloggar, men va fan (förlåt för svordomen mamma), hon får ställa upp.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 5 kommentarer




Silikon & botox



Skulle du kunna tänka dig att använda botox någongång?


Jag har ju totalt glömt bort att berätta om min andra dag på Limes.

Jag fick servera och stå i baren vid ett event. Företaget Q-med presenterade sin nya produkt, restylane. Det är någon slags botox. Jag serverade gästerna champagne, öl och vin, såg till att inga glas var tomma. Vi serverade även flera olika sorters snittar och sånt, allt såg jättegott ut.

Huvudtalaren säger att de har en väldigt speciell person här ikväll och att han är läkaren bakom hela produkten. Vart tror ni han var i från? Ja, sverige så klart. Tror ni att han blev lite chockad när jag gled fram och frågade "vill du ha någonting mer att dricka, öl vin champagne?" Han var nog den ända personen som såg normal ut. Resten av gästerna bar stora silikonbröst, stora botoxläppar och en rynkfri stram hy. Blev lite sur när en av gästerna som stod och pratade med den svenska läkaren blev lite lullig och tyckte att jag faktiskt skulle bli ännu sötare med lite restylane. Man bah: Ehh bara för att du måste ha en massa skit insputat i din kropp för att må bra så betyder inte det jag jag behöver det! Bitch! Jag log bara och gick därifrån. Evan fick ta skiten istället. :P

Jag skulle aldrig vilja ha den där skiten i mina läppar eller en massa silikon i tuttarna. Det ända jag skulle kunna tänka mig att göra, är ta bort någon rynka när jag blir gammal. Endel får jättegrova rynkor som gör att man ser arg ut, kan man då spruta in lite botox och se glad ut igen, så ja varför inte.

När kvällen började glida mot sitt slut säger Jason till mig att jag ska gå och säga till Evan hur många och vilka dagar jag vill jobba. Det var deras sätt att säga, Emmy, grattis, vi vill ha dig här. En glad och stolt Emmy åkte hem till Genesis.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 5 kommentarer




ALL IN


Jag ville bara sno den här bilen idag.



All in.
Det är precis vad vi ska gå på lördag, då vi är ett jättestort gäng härliga människor som ska ut. Vi börjar med att ta oss in till The Valley vid tre på dagen. Vi ska till RG:s där Mats & Math ska sjunga och spela för oss. Vi drar sedan med oss Mats och gänget hem till Genesis, där vi ska fira att Mats fyller 30. Han börjar bli gammal den där Mats. ;) Väl på genesis får vi även besök av Moa och co, mycket trevligt. Kvällen fortsätter sedan vidare till Limes och avslutas med massa dans på The Family. Åhhh jag längtar!!


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Grafiskdesign studenter



Här om dagen slog vi våra kloka hjärnor ihop och studerade på högnivå!



· Lämna en kommentar ·
Utbildningen // 2 kommentarer




Just a plane ride away

Malin och jag har precis planerat den kommande månaden.

på torsdag kommer en av mina bästa vänner hit och stannar än månad.

Åhhh va kul vi ska ha :D




· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Att belöna sig själv

Bra betyg och jobb som bartender

Grattis emmy.

jo men tack.. :D

(har suktat efter denna klänning ett tag nu)




· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 4 kommentarer




It´s all about the design

Kolla in mina snygga "disco-tamponger"
Så himla fina

^_^




· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Godmorning

Nu har jag fått min skönhetssömn, och det är dags för lite frulle på balkongen. Ska åka in lite tidigare till skolan idag, vi måste hinna köpa en scrapbook och ett par svarta sneakers till mig som jag kan jobba i ikväll :) Ska bli spännande att börja nya kurser, hoppas att de är intressanta. Jag vill få reda på mitt betyg i drawing NU, så nyfiken, på tal om inget. :P


Gänget på Limes förra helgen :)



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer




Min söndag

Haft en dag på stan med Valle & tompa :) Kollat lite allt möjligt på stan och ätit en god lunch. Jag åt pasta med rökt lax, riktigt god. Nu har jag tänt ljus på mitt rum, satt på mysig musik och ska krypa ner i sängen och plugga drinkar. I morgon ska jag gå upp tidigt, sätta mig med en kopp kaffe på balkongen och plugga lite till. Vill vara så förberedd och utvilad som jag bara kan i morgon.



· Lämna en kommentar ·
myday // 0 kommentarer




Imse vimsle spindel

Australien är känt för sina äckliga, farliga djur. Hittils har vi bara sett söta små ödlor. Idag när vi kollade på fotboll såg vi en jättestor spindel, var självklart tvungen att ta kort på den. Tyvär så ser ni inte hur jäkla stor den är, och det var så himla svårt att fota den när det var mörkt ute. Sjukt mycket stora fladdermöss på vägen hem också, dom är så himla äckliga!




· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer




Topp betyg

En femma på uppsatsen & en femma i hur jag varit på lektionerna i proffessional practice :D Det går verkligen bra nu. Malin fick också fem, fan va vi är bra! Nu har vi legat vid polen en stund, malin har lyssnat på musik och jag har försökt att lära mig alla vin/öl/champagne sorterna. Helt sjukt mycket att lära sig. Nu vet jag i alla fall exakt hur de gör mojiito och cosmopolitan ;) Ska ta en promenad till garden city nu, köpa lite små saker till kvällens middag. Efter det en lång springrunda med världens bästa Malin!

Chingeling.



· Lämna en kommentar ·
Utbildningen // 0 kommentarer




Det går bra nu kompis, de går bra nu.

På med Limes tröjan, så här ser kassan ut, in i baren bah. Okej. minst 10 olika sorters vitt vin, rött vin & champagne. Den ända ölsorten som var bekant var Corona och jag har aldrig lärt mig hur man öppnar en champagne flaska (hur ofta dricks det champagne på hugo liksom?)

Det var jazz kväll. En massa rika, uppklädda 30 plussare som drack champagne och coctails. Här var det inga redbullvodka eller rom & cola inte. De har mätglas som är 30/15 ml och 40/20 ml. Tror du jag förstod vad bartendern menade när han bah: "take 20 20 and one 15 of limejucie" bah öhh va sa han?

Jag är stolt över mig själv. Jag är inte van vid språket, kunde inte kassan, inga namn på något, inga coctails, visste inte hur man använde sig av deras shaker, inte hur man öppnade en champagne flaska och trots det fick jag massor med beröm av gästerna. Jag var mig sjäv och det gick tydligen hem. Fick sms av Evan att de vill att jag kommer in igen på måndag kväll och jobbar :) Gladast.se


Jag Förstod inte poängen först när killarna sa "I´ll take one beer and a pure blonde" jason och Evan (bartenderna) skrattade och jag förstod inte varför. Jag gav kunden en pure blonde, som är en öl sort och tänkte inte mer på det. hehe. De måste tyckt att jag var såå tråkig som inte förstod skämtet..
 



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Paket från Sverige! :D

I går fick jag paket från Sverige. En helt ny plattång, Mina springskor, en ny bikini, vårjackor, vanliga svenska disktrasor, soppor, en massa bra photoshop böcker och lite annat smått och gott. Tack snälla mamma och pappa :D Fick inget svenskt godis, och tur var väl det, känner mig något sliten efter helgen.

Ny vecka, nya tag. Jag, Johan, Charlotte och Malin var ute sprang tillsammans förut. Riktigt härligt :D Nu ska jag skriva drinklistor, kolla upp australiensisk öl och göra klart mitt cover till en barnbok. Sista asignmenten nu, sedan är vi färdiga med det här blocket.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 4 kommentarer




Provjobba på Limes bar

På Normanbi i söndags stötte vi på barchefen Evan, som Moa och co är lite kompis med pga att de hängt i hans bar väldigt mycket. Det kom fram att de behövde en tjej i baren och jag som var lite halvt på kanelen bredde naturligtvis på att jag var perfekt för jobbet. Jag fick hans nummer och han lovade mig en trial.

I morgon klockan 18.00 ska jag vara där, svartklädd och redo. Panik över att vi slutar skolan klockan fem och det tar tid att hitta dit, puh. Förhoppningsvis får vi sluta lite tidigare. Just nu har jag lite smått panik. Jag vet inte vilka drinkar som är populära, vilka öl & sprit sorter de använder, hur de mäter upp spriten, eller hur de jobbar här. Jag ska gå dit och göra mitt bästa och bjuda på mig själv, vad är det värsta som kan hända liksom? Okej.. nu blev jag nervös igen..

Wish me luck!



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Söndagsklubben Normanbi

Roligaste kvällen på länge, Normanbi var verkligen ett ställe i min smak! Folk kunde gå klädda i shorts och flippflopps (det kan man ingen annanstans, då måste man vara finklädd) och ingen brydde sig om att det var söndag, stället var fullpackat! Liveband, dansgolv och riktigt stor terass. Jättekul att gå ut med "Oliver och Johans tjejer", jättehärligt gäng. :)




· Lämna en kommentar ·
Partypics // 2 kommentarer




Fredags partypics

I fredags började vi på Limes bar och drog sedan vidare till Cloudland. :)



Charlotte bah: Åh kolla in den där tjocka gubben, fan va söt, vi måste ta en bild med honom. haha!



· Lämna en kommentar ·
Partypics // 0 kommentarer




Fotboll & söndagsklubb

Ska Johan spela match ställer vi självklart upp som hejarklack! 400 bilder senare har jag lite kramp i handen, hehe. Spännande match, blev inte uttråkad en ändaste gång. Om det berodde på att jag hade min kamera med mig eller att matchen var bra vetifasiken. Jag är inte direkt någon sportbrud. Malin är den som skriker "bra pass" och jag är mer den som kläcker ur mig "Kolla, han där hade sjukt snygga ben" haha :D

Nu ska vi iväg hela gänget till Normanbi, en söndagsklubb. Ska tydligen vara ett riktigt schysst ställe!

 



· Lämna en kommentar ·
myday // 2 kommentarer




Söndags Brunch

Började dagen med en söndgsbrunch  :)




· Lämna en kommentar ·
myday // 0 kommentarer




Uppdate


jag vill ligga i solen och läsa en bok, dumma regn!



Snart vaknar ni till liv där hemma i Sverige, och här börjar det snart bli dags att promenera iväg till affären och inhandla ingredienser till kvällens middag. Det ska lagas Chillipasta, vi får nämligen finfrämmande ikväll, Oliver och Johan. Hur fina de klassas vara vetifan men :D Men Joråsåattäää.. skojja bara.

Hade en riktigt trevlig kväll i går på tal om ingenting. Först limes bar sedan Cloudland. Återkommer med klockrena bilder. jaja, veti fasiken varför jag ens skriver ett inlägg här när jag inte har någonting vettigt att komma med ? :P men det är ju faktiskt min blogg så.. förresten, håret under min högra armhåla växer ut fortare än det i min vänstra, hur sjukt är inte det.. hahaha! Weird.


Chingeling.

 



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 4 kommentarer




Drawing

Blev äntligen klar med min "Mc Passion" poster idag, och det känns bra! Nu har vi 5 dagars ledigt, halelulja! Har ändå uppsats att skriva och en sissta essessment i Drawing att göra men ändå, skönt att inte behöva ta sig in till skolan, utan kunna sitta vid polen och skissa ;) Helgen blir lugnt, helt oplanerad, för en gångsskull. Skönt att bara få vara.

Solen har tittat fram de två senaste dagarna nu, men då har vi självklart befunnit oss i skolan. Förhoppningsvis blir morgondagen och helgen fin, håller tummarna.




· Lämna en kommentar ·
Utbildningen // 6 kommentarer