Ny tävling

Nu är jag sjukt trött, men var bara tvungen att göra klart designen. Nu ska jag sova, upp vid klockan sex i morgon bitti och packa klart det sista och göra mig i ordning. Jätte kul att jag ska övningsköra klockan 07.30, eller inte! Tur att man har morbror Lasse som ställer upp som taxi. Blir frukost hos mormor sen innan man ska bege sig till tågstationen.


image843

Klicka på bilden för att se designen in action


Lämna en kommentar om ni vill tävla om designen, länka gärna och skriv om tävlingen i din blogg. : ) 
Vinnare dras på lördag 16.00


· Lämna en kommentar ·
Bloggdesign // 19 kommentarer




Packar

När jag ska resa iväg så packar jag alltid med mig halva garderoben och badrummet. När jag väl är iväg så använder jag ändå knappt hälften av vad jag tagit med mig, så den här gången tänker jag faktiskt inte packa ner för mycket. Nu ska jag stryka de sista kläderna och sen äta lite mat.

Måste förövrigt säga att min dipp är himelskt good, tror nog även att kullisarna och maggan tyckte det trots att dom till en början var skeptiska med bananen. ;)

- Gräddfil
- lite mosad banan
- Holiday dipp mix
- lite pressad vitlök



Lite bilder från i går





Saknar förövrigt min lillebrors lockar, han var så söt!

image840


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




hatar rubriker


Nu är tågbiljetten bokad, i morgon beger jag mig neråt i Sverige. Det ska bli skönt att få komma bort lite med tanke på omständigheterna, slippa tänka på allting. Ska se till att ha riktigt kul, thats for sure!

Nu har jag slängt i mig lite nudlar, ska klä på mig och sen ta en promenad bort till Carin. Ikväll blir det mys hos Camilla, vi ska se 27 dresses och step up 2, någon som sett dom? De verkar bra.



image833


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




I think I think too much

I've been walking around all day thinking
I think I have a problem, I think I think too much

Vinnare i design tävlingen : theworldsgreatest




· Lämna en kommentar ·
// 6 kommentarer




Maia Hirasawa

Är det bara jag som fastnade för hennes version av The worrying kind? Den är så fin. vilken röst och söt är hon också! Vi kommer nog att få se mer av henne i framtiden. : )





· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Fjortis cd alá Emmy

  • Aqua - I´m a Barbie girl
  • Grease remix
  • Hermes - Country roads
  • Maddona - like i virgin
  • Dj mango - Eurodancer
  • Red nex - Cotton eye joe
  • Pointed sister - I´m so excited
  • Kenny loggins - footloose
  • The beatles - twist and shout
  • Ronny & Ragge - Anna
  • Black jack - Inatt inatt
  • Vengaboys - Bom Bom Bom
  • Lou vega - Mambo nr 5
  • Roger pontare - När vindarna viskar mitt namn
  • Amy diamond - Thank you
  • BWO - Lay your love on me
  • Rihanna - pon da replay
  • Charlotte Perrelli - Hero
OBS: Absolut inte de låtarna jag gick av Jenni!  ;)

haha, kan det blir bättre? Ja, vi kommer att vara hesa i morgon. Nu ska jag cykla iväg till kullis, mitt hår är förövrigt mer orange nu, blä! Blir det en tåg tripp ner i landet i helgen eller inte? Ja det är frågan, hoppas på det i allafall!

Puss


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Färgat bryn & ögonfransar

Man känner sig så mycket snyggare när man använt lite brunutansol, färgat brynen och ögonfransarna. När man vaknar på morgonen utan smink känner man snyggare än vanligt ;) Nu ska jag äta en lite försenad frukost, blir ägg, det var ett tag sen. Efter det ska jag nog gå ut och gå en lång promenad, har ju laddat upp med bra låtar nu som jag fått av jenni : )

Ikväll ska Kullis tydligen ha lite fest eftersom det är FF hemma hos henne. Men jag är inte så sugen, blir nog bara några cider. Fått äran att bränna en skiva, haha, måste ladda ner lite låtar, Carin är trött på mina gamla fjortis hits.


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




BLoggdesign tävling

image830
Klicka på bilden för att se designen



Eftersom jag haft dåligt med fantasi och ork så tänkte jag lotta ut min gamla design. Onödigt att den ska gå till spillo, jag har ju ändå en ny nu. Så om du vill ha den så skriv en kommentar att du är med och tävlar, länka gärna och skriv om tävlingen i din blogg också om du inte gjort det innan. Vinnaren dras i morgon klockan 20.00.




· Lämna en kommentar ·
Bloggdesign // 14 kommentarer




Victor and Rolf


image828

Åh, Anneli och pappa har köpt Victor and Rolfs parfym Flowerbomb till mig i Spanien! Jag är överlycklig, den luktar verkligen underbart. Längtar tills dom kommer hem. Inte bara för parfymen, utan för att jag saknar dom lite också ;)


· Lämna en kommentar ·
// 6 kommentarer




Äntligen får hon sin design

Nu är jag äntligen klar med Dorothéas design som hon beställt av mig. Min första design där jag faktiskt gjort om allt från grunden. Jag tror att jag höll på att bli galen, speciellt när jag skulle få menyn till vänster. Men så läste jag på designadinblogg att man skulle ändra float på både side och content, och så vipps så gick det. Inläggs texten hade jag också stora problem med. Datorn har tur som är hel, var väldigt nära på att slå sönder den.






· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Jag blir galen!

Jag vill skriva mina inlägg med olika färger på texten. Jag vet då att man ska trycka på HTML här över och sedan skriva in koden <font color="#CCFF99"> före texten som ska bli färgad och </font> efter. Men det funkar fan inte, åhh! Blir förbannad!

Någon som har någon aning om vad jag gör för fel?




Åh tack, nu vet jag hur man gör, : )


· Lämna en kommentar ·
// 16 kommentarer




Tisdag, fika och träning.

Så var det tisdag redan och jag och tjejerna ska som vanligt ta våran tisdagsfika på Hugo. Vi har haft den där fikan varje tisdag sen i sjuan, är själv förvånad över att vi fortfarande har den. Jag ställde faktiskt väckarklockan på 9.00 idag så jag kunde fixa lite med tävlingsdesignen, men jag lyckades inte komma upp utan vaknade nu av att mamma ringde. Den får jag fixa tills ikväll istället.


Jag stör mig på att man är så snyggt smal på morgonen när man vaknar men inte sen :P Dags att verkligen sätta fart nu, tänka på vad jag äter och träna. Ska hänga på Maggan & Kullis idag till korpen och köra något pass där.



· Lämna en kommentar ·
// 8 kommentarer




kan inte sova

Kan inte sova, utan sitter här o fixar och trixar med lite designer och med html. Det är ju faktiskt mest så att det bara är att testa sig fram. Jag måste nästan anteckna vad allt betyder så att jag kommer ihåg det till nästa gång, kan vara smart.

Endel som undrar vart smeknamnet Amafäo kommer ifrån så jag tänkte förklara det. Carin, min bästa kompis som jag känt sen jag var liten, hennes pappa som kom på det. Fråga mig inte hur, men han sjöng alltid Amafäo Amaväo du, du, dudu. Än idag när jag ringer till Carin säger hennes pappa hej Amafäo, lite kul. Sedan dess har jag alltså kallats för Amafäo. Feo betyder ju ful på spanska, men det har nog förhoppningsvis inte med saken att göra. haha!

Nu ska jag försöka sova. Förhoppningsvis tävling i morgon om jag hinner det.



Godnatt


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Jag för med mig otur i trafiken

Förra veckan åkte jag och Linn till z-lund för att kolla på deras talangjakt, på vägen hem råkade Linn backa på en moppe så att kåpan sprack. I går när Markus och jag var på väg till Mjölby blev vi stoppade av polisen. Markus smart som han är.. körde då enligt dom i 127 km/h. Av med körkortet och 4000kr i böter, Jippi!

Vågar någon ta med mig på en åktur?  ; )



· Lämna en kommentar ·
// 10 kommentarer




Jippi, html är ju lättare än vad man tror

Jag är faktiskt jävligt imponerad av mig själv, jag har lyckats ändra orginalmallen orangecity nästan exakt som jag vill ha den nu, från grunden liksom. Innan har jag ju faktiskt tagit dom rakt av från andras bloggar och ändrat färger och lite småsaker och så. Mobbat jag vet, men nu jävlar kan jag det själv snart! Nu ska jag duscha och sen åka till Carin för att träffa tjejerna + Sascha.


Så här såg jag ut i går innan jag la i askblond toning, snyggt va? hahaha

282556-826


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




Från tjuvlyssnat.se


Brickebackens studentbostadsområde, Örebro
En tjej och en kille ~20 går ut i solen för att fika vid gårdens bord och bänkar.


Tjejen (tuggandes på en smörgås):
Du, vad är leverpastej gjort av egentligen?
Killen: Lever, såklart! Vad trodde du?
Tjejen:
Jaha... nä jag trodde att det bara hette leverpastej, att det var ett namn liksom... Men vad är lever då?
Killen: Hehe, det är ju det där organet som vi har i oss, du vet, som renar kroppen när man druckit alkohol och så.
Tjejen (upprört): Är leverpastej gjort på människor?
Killen: Det här samtalet borde ha spelats in...

Olivia, har du varit ute och fikat i Örebro? haha, kan faktiskt inte vara helt omöjligt. hihi. Nä, nu ska vi inte vara dumma.


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




Mitt hår blev gult & fult

Mitt hår blev förövrigt en katastrof i går, blev knall orangecht (hur stavas engentligen orange i bestämd form?) Som tur var så hade Carin en askblond toning hemma så vi slängde o den. Nu ser det faktiskt helt okej ut förutom att det är slitet och är som svinto. Ska lägga i en hårinpackning nu och gå omkring i tills ikväll. Tog fakiskt kort i går på hur lingorna ble innan vi la i toningen, haha, ser förjävligt ut. Lägger upp dom sen. Nu ska jag städa vidare.



Tack för att ni får mig att må bättre : )


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Storstädning

Har vänt upp och ner på hela rummet nu, slängt tre stora påsar fulla med en massa skräp. Ska rensa garderoben idag också nu när jag ändå är igång, Finns ju så mycket där som jag aldrig skulle vilja sätta på mig igen. Ska bli skönt att få lite ordning på rummet. Laddat ner alla melodifestival låtarna också, perfek städ musik. De blir bättre o bättre för varje gång man hör dom faktiskt, : )


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Wook, film och mys.

Sitter med blonderingen i håret nu, det tar sin lilla tid att dra ut alla slingor och få på medlet. Ska hjälpa mamma med maten nu, det blir wook med nudlar. Sedan kommer Carin & Maggie och hämtar mig efter att de hyrt en film i stan. Vi ska bara mysa o tare lungt idag, det behöver jag. : )

Jag har en sak som jag funderat lite på, de som är på aktiva listan på blogg.se är dom där för att de skriver mest inlägg per dag eller? Hur ofta uppdateras den där listan?


· Lämna en kommentar ·
// 9 kommentarer




Blondering

Nu ska jag göra blonda slingor, håll tummarna för mig. Hej


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer