Valborg

Sista jobbdagen, sen är man ledig ända tills på onsdag :) Då är det Hugos nya koncept som gäller. Inget mer fika, plockade ner espressomaskinen i går. Tråkigt, men förhoppningsvis kommer jag att få träffa den igen frammåt sensommarn. Mycket roligt som väntar nu. Ikväll ska jag och Victor grilla med några av victors vänner och tidigt i morgon bitti åker jag med Malin & Maggie till Göteborg för att hälsa på Carin. Det ska bli himla mysigt. Trots att kameran tar plats, är stor och klumpig så ska den självklart med.

Dags att cykla in till stan.

Ha en bra valborg.

Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Run bitch ruuun

Jag har precis slängt i mig frukost efter en springrunda runt kanalbanken. Idag gick det tungt, benen kändes som bly. Vissa dagar känns det som att springa på moln, och vissa dagar känns det tvärt om. Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sedan bege mig till jobbet. Varför ska det förövrigt alltid vara klarblå himmel då jag jobbar? Typiskt.




Min söta mamma fyller 49 år idag.


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




You make my day


Efter nattbad och bastu la vi oss på bryggan med kudde och täcke & kollade på stjärnorna.
Jag försökte fånga den på kort, men lyckades inte med mitt kito-objektiv.
Tyvär.. det var väldigt vackert.

Man har det nog ganska bra

väldigt bra utan att ta i..
 



· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




För kärlekens skull



Här om dagen gjorde jag fotbad ute i stugan, och i går hade mamma och jag lite hemmaspa hemma hos henne. Så nu har jag nyfärgade ögonfransar & bryn, fina naglar & fötter, plus att jag är brun. Solade i går och smörjde in mig med brunutansol. Nu känner jag mig jättefräsh. Har precis städat hela lägenheten och spelat Ted Gärdestad på hösta volym.

Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi

Så länge vi andas.
Ute till havs styr en fiskebåt.
Längs en fri horisont.
Den gungar så tryggt in mot hamn
som jag i din famn.

Så länge vi älskar.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.




Ikväll kommer Victor hem, äntligen. Känns som att han varit borta i evigheter. Innan dess ska jag träffa tjejerna och planera göteborgsresan över valborgshelgen. :)

Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




Rihanna & Chris



hahaha, skön snubbe!


· Lämna en kommentar ·
Roligt // 3 kommentarer




PS

Min lillebror har en 2 cm lång sticka i höger rump halva som han ska åka och ta ut nu, på vårdcentralen...


hur lyckas man..


hahahahaha


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Jag kan springa igen, äntligen.



Jag började som tidigare nämnt springa för några veckor sedan.
För första gången i mitt liv prövade jag träningsformen som jag fruktat sedan skoltiden då det sprangs på tid. Blodsmak i munnen och helt slut efter min första runda, men gav inte upp för det. Efter att ha sprungit ett par gånger var jag helt fast, jag älskar det. Känslan efteråt är underbar. Jag började springa ca 5 gånger i veckan, vilket min kropp, eller rättare sagt fotled, inte tyckte om. Slutade med att jag inte kunde springa över huvudtaget pga smärtan i fotleden. Nu är det säkert två tre veckor sedan jag sprang, och idag lyckades jag äntligen springa igen. :D Visst känner jag av fotleden lite smått, men det funkar. Nu jävlar ska det springas. Längtar tills hjärtat kommer hem, blir ännu mer peppad när han springer brevid mig, och duschen efter blir inte lika tråkig.


Hade jag haft pengar hade jag joinat Men VS Woman ;)



Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Idag är ingen vanlig dag

För det är Malin & Eriks födelsedag. Hurra, hurra, hurra :)

Halv åtta vad vi uppe med oboy och macka, mamma höll brickan och jag viftande med Sverige flaggan. Sång rösten var verkligen på topp. Hade han inte inte vaknat av våra nyvakna skrålande röster så hade något varit fel, helt klart, haha! mamma, jag och Milton tog oss en långpromenad och nu sitter jag här framför datorn, sur på att det är molnigt ute. Jag som ville sitta i solen med min bok, jäkla skit! Ikväll ska vi grilla fläskfilé ute i stugan, gott. Får väl ta o läsa min bok i soffan nu då...

Chingeling




· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Godnattpuss




Nu ska jag släppa photoshop, trots att jag har en massa bilder att redigera. Ska borsta tänderna, krypa ner i sängen och ringa och säga godnatt till Victor. Helt otroligt hur mycket man kan sakna och längta efter bara några dagar. Skulle nog kunna göra vad som helst för att få en godnattpuss just nu. 

Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Saknar min Cykel




Här står en bund gamla cyklar, bakom komposten vid vår sommarstuga. Kanske får rusta upp några av dom nu när min stackars Bettan blivit stulen. Jävla ligister, att man aldrig kan få ha sina grejer ifred här i stan..


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Pannkakor <3



Pannkakor efter en dag i solen. Att ha i vaniljsocker i smeten är hemligheten. Mmmmm


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Mys i stugan




Efter att ha spenderat natten ute i sommarstugan tog mamma och jag en morgonpromenad. Det var jättehärligt väder och utsikten ska man väl inte heller klaga på ;) Som ni ser på bilderna låg det en konstig dimma på vattnet. Man brukar annars se över till andra sidan. Helt svett var vi båda två efter den snabba promenaden, mamma var glad över sina steg på stegräknaren. Hon har en tävling på jobbet som hon givetvis förväntar sig att vinna.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Härlig dag




Vid halv åtta steg jag upp och tog på mig träningskläderna. Mamma, jag och Milton gick en lång promenad ut till stugan. Vi har städat både inne och ute hela dagen. Vid tolv satte vi oss i solen istället, trötta på allt städande. Nu är jag fräknig och lite småröd om kinderna. Vid tre dog jag en powernap, sov dåligt inatt också. Nu är jag hemma för dusch & snabbt byte av kläder, sen ska vi hem till familjen Brage och grilla. Ska bli gott, jag är super hungrig.

Har tagits en hel del bilder nu under de här dagarna, men har givetvis kameran hemma hos mamma. Ni får ta del av dom i morgon helt enkelt.

Chingeling.



· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Hemska mardrömmar

Har sovit så dåligt och oroligt de senaste nätterna. Jag vaknar till av allt möjligt konstigt. Två nätter i rad har jag vaknat med ångest, panik och sorg, med gråten i ögat, svettig och helt förstörd. Det hela känns så verkligt, att det tar en lång stund för mig att inse att jag bara drömde. I förrgår dog min pappa, och inatt dog Victor. jag höll honom i mina armar, han var sjuk. Han var så sjuk att jag tillsist fick skaka liv i honom, panik över att jag inte hunnit säga de där sista små sakerna än. Försökte säga allting så fort som möjligt, innan de där fina bruna ögonen skulle slutas föralltid. Samtidigt dog Mattias på mitt jobb och Anna satt precis som jag helt förstörd. Frågan är vad de här drömmarna betyder. Både pappa och Victor är bortresta, kanske är jag omedvetet orolig?

aja, hemska är de i alla fall, drömmarna..


Nu skiner solen och jag ska cykla in till stan för en fika med tjejerna på Ströget. Kanske ska passa på och smaka Chailatten där. Lite småkul att den spridits till stans alla fik efter att den blivit populärats bland drinkarna på min lattemeny.

Chingeling.



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Påsk

Jaha, så var det påsk redan och nu är jag ledig från jobbet tills på lördag, skönt men samtidigt förjävligt. Känns som att man jobbar och sliter för ingenting, inte samma positiva och glada känsla längre när man går till jobbet. Hoppas på att det blir bättre till sommaren, högt tempo och mycket att göra passar mig bättre än dagens lugn.

Ikväll blir första natten på en månad utan Victor, då den rackarn packat väskan och åkt upp till fjällen ännu en gång. Jag ska inte säga att jag tycker att det är skönt, men det är faktiskt bra att vara ifrån varandra lite också. Få sakna och uppskatta det man har. : ) telefonräkningen lär dock bli dyr, men men..

Just nu är framtiden lite halvrörig men idag hittade jag i alla fall flera utbildningar som jag tänker söka i veckan. Bara att tacka nej om det nu skulle vara så att man skulle ångra sig. Nu ska jag packa väskan och bege mig hem till mamma. Jag ska sova hos där i natt, i hennes stora Carpediem säng, och intala mig själv att jag inte alls saknar det krulliga håret, den bäbislena huden & de mysiga godnattpussarna.   ^_^






I´ts you, the one I want next to me when all my dreams come tru, it´s you!


Chingeling.



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Vår på riktigt

Det är vår på riktigt ute. Har jobbat hela dagen och nu ska jag tvätta hela eftermiddagen/kvällen. . Jag är på as kass humör, vill bara försvinna. Ska ge mig ut och springa ikväll, hoppas på att huvudvärken och det dåliga humöret försvinner.


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer