Don't give up· Lämna en kommentar ·
Bird love // 1 kommentarer
"I´m richer in one moment with my friends than I would be with all money in the world"· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 5 kommentarer
I said Nothing compares to you and nothing does.


Inget emot Sverige alltså men HALLÅ, kan vädret bestämma sig? Ska det vara 15 grader och blåst eller ska det vara 27 grader och så där jobbigt vindstilla? Vet ju aldrig hur man ska klä sig, och därför sitter jag här nu med världens mest irriterande rethosta. Blev inte ett dugg avundsjuk när James ringde och berättade att han låg i sin hytt och kände hur vågorna kungade båten. Båten som seglar ut till en massa härliga öar runt om i kroatien, i ett vatten så klart att man ser botten. De hoppar från klippor, går i land och äter middag på mysiga små ställen längst vattnet och hittar härliga cocktailsställen där de går igenom hela menyn. Nu ska jag inte vara bitter.. Jag är ju hemma i Motala det är ju helt underbart? haha, jo vars.

Ni undrar säkert hur det gick med James när han var här. Nej vi är inte tillsammans, vi är vänner, och det känns bra. Ni som träffade honom vet ju att han är en underbar kille. Jag önskar att jag kunde ge hela mitt hjärta till honom, men tyvär kan man inte välja vad man känner, hur mycket man än försöker.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer
Nothing can beat the Swedish summer


Det finns inte mycket som slår svensk sommar, den är speciellt fin i Motala. Vi ska vara glada som har vättern. Nu längtar jag efter midsommar, färskpotatis, jordgubbar och nattdopp. I går tog jag mitt första dopp, kallt men skönt eftersom det var så himla varmt i luften. 29 grader. Inte vanligt så här tidigt, men jag klagar inte. I går hade vi grillning hemma hos maggie för att fira hennes födelsedag. Det var mycket trevligt. Äntligen är vi samlade alla fyra också (spicegirls). Älskar oss! Nu börjar snart en period av mycket jobb, njuta av sommaren får jag göra i Augusti, förhoppningsvis kommer jag och tjejerna dra en sista minuten. Längtar!


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 6 kommentarer
Det här är första gången jag mobilbloggar,...

img_5884 (MMS)

Det här är första gången jag mobilbloggar, så har ingen aning om hur det kommer att se ut men vi gör ett försök. Ligger på beachen och bättrar på brännan. Ikväll ska vi till en av mina bästa vänner Maggie som fyller år. Det blir middag och sedan premiär av måndagsklubben. Resten av veckan kommer att bestå av jobb! James har varit här i nu i 10 dagar och åker hem på torsdag. Eller hem och hem, på segling i kroatsien. Hehe. Men han verkar gilla Sverige och kommer nog att tacka kall han får jobb i Göteborg. Nu ska vi bege oss upp till stugan för att äta lite pasta sallad! Chingeling.· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer