Jonas Peterson



Fotograferat av Jonas Peterson

Som enligt mig är en av världens bästa bröllopsfotografer



· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 3 kommentarer




Kreativa dagisbarn



· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 11 kommentarer




pepparkakor med ädelost <3

Har ni inte smakat ädelost på papparkakor, så måste ni göra det nu! Jag tyckte att det lät jätteäckligt innan jag smakade det, det är helt sjukt gott! Fööör gott, man kan inte sluta äta.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




1:a advent

När man jobbat en helvecka och helg uppskattar man verkligen söndagar, speciellt idag när de tär första advent. Mamma har julpyntat, vi har tända ljus, och glöggen och papparkakorna plockas fram. :) Jag har köpt blossas årgångsglögg med smak av mandarin. Den var jättegod, fräsh, lika god kall som varm. Det är så mysigt med jul.

Idag kommer Victor hem från sin älgjakt också, ännu en anledning till att älska denna söndag. :D



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer




Bodystep

Halv sju ska det svettas på feelgood. Mina senor gör typ ont i smalbenet (?) så därför tänkte jag steppa idag istället för att springa som jag annars gör. Hoppas på att jag kommer ihåg lite sen sist, och slipper se ut som en yr höna :P

Såg att Victorias secret fashion show 2009 hölls i går.
Att kolla in adriana Lima får än att glömma allt vad sötsaker och slappa heter. Nu vill jag bara ösa gärnet, för vem vill inte se ut som henne på bechen?



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer




Fotoprojekt

Som jag berättat tidigare så har jag fått ett fotouppdrag av Motalakommun.
I går fotograferade jag dagis barn. Jag älskar barn. De är spontana, 100 % ärliga och rakt på sak. Barn älskar mig också, vilket var till en fördel i går, då barnen gärna ville "hänga" med mig. Jag var liksom den coola tjejen med flätan i håret och den stora kameran som blixtrade. ;)

100 hejdå kramar, 5 timmar och 500 bilder senare lämnade jag dagiset, trallandes på karlsson, karlsson, världens bästa karlsson, som jag även idag har haft svårt att få ur hjärnan.

Tänk att det kan vara så här kul att jobba..



· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 0 kommentarer




^_^


 ^_^

Förlåt hjärtat ;)



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer




Goodnight.

 



En playlist till er så här innan läggdags. Inte krångligare än att trycka på play, och byta låt med pilarna. :) Låtarna spelas varma just nu. I vilket fall, hoppas att det finns någon där ute som uppskattar dessa underbara låtar.  PUSS


· Lämna en kommentar ·
Musik // 3 kommentarer




Hey

Idag har jag varit så där himla duktig, strykt (inte bara min tvätt), lagat mat, plockat ur diskmaskinen och gett mig ut på en lång löparrunda. Ni vet så där fööör bra så att det sticker i ögonen på syskonen för att man får dem att framstå som mindre bra ;) Nu ska jag låta varma vattenstrålar få rinna ner över min ömma kropp och avsluta med en vaniljdoftande lotion. Bums i säng sen, I morgon smäller det nämligen. Mitt första riktiga fotouppdrag..  Håll tummarna för mig..

Chingeling.




· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer




Tiden går för fort

Hemma efter en sån där helg som går alldeless för fort. Fredagskvällen inleddes med en jättegod chillipasta och Ungerskt vin. Dusch, pjamas, och wallander på min bärbara i dubbelsängen. Slocknade nog runt halv tio redan. Älskar när ögonlocken blir så där tunga så att man verkligen inte kan hålla sig vaken längre, hur mycket man än försöker.

Jönköpings stad var mysig, men chailatten på Weynes var en besvikelse, den smakade tomtegröt med russin.

De flesta hade väl säkert gått ut på restaurang en lördagkväll, men Victor och jag föredrog hellre en tre rättersmiddag på tumanhand i lägenheten. Vi drog på oss myskläder, öppnade en flaska vin och började laga förrätt sjungandes till lars christers redan vid fem hugget. I ett fotoalbum där står tiden stilla.. haha, ni förstår känslan. Hittade även en schlagerskiva i lägenheten som vi dammade av. 

Kom fram till att jag är ihop med en kille som har buggat, spelat trombon och samlat på frimärken. hahah, det kan man inte tro i dagsläget. Han är för söt, min lilla geek.


Här har vi vår goda meny. Pris ca 125 kr/person (inkluvisve en flaska vin)

Förrätt: Advokadoröra med räkor och rödlök på toast.
Varmrätt: vitlöksmarinerad ryggbiff med ungsbakade rotfrukter med bearnaissås.
Efterrätt: Bananasplitt glass.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Loveweekend

hell I´m dired. Så en weekend tillsammans med världens bästa pojkvän sitter inte helt fel. Jag kan inte komma ihåg senast vi fick spendera en hel helg tillsammans. Kanske i ungern senast om jag inte minns fel? Ja, och sovmorgnar ihop går ju inte heller komma ihåg några. Att börja jobba 06.00 har inte direkt så många fördelar..

Anyway, ska bli underbart. Vi ska låna Mickes jobblägenhet (tror jag det är?) i Jönköping. Gå på stan, laga tre rättars, öppna vårt favorit vin från Ungern, hyra film, äta en massa godis, och bara vara. Har aldrig varit i Jönköping, kul att se hur det ser ut där.


Ps: Jag har bildtorka



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 5 kommentarer




Övergiven kattbebis

Någon idiot har haft hjärta att slänga ner tre söta kattungar i en banankartong med plastfolie över. De hade av någon konstig anledning dumpad den vid ingången till Peter (mammas ex som bor lite mer på "landet") Alla sprang in i skogen, och nu finns bara en liten sötnos kvar. De andra har säkert blivit uppätna av något djur :( Mamma och Lilian har lagt ut en filt i utehuset och ställt ut skålar med mat och vatten, så nu bor den där.

Åhh, den är så himla go. Leker med golfbollar, mjauuar, och börjar spinna så fort man klappar den. Eftersom vi har hund kan vi nog inte behålla den tyvär. Hoppas att vi hittar ett bra hem åt henne.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 14 kommentarer




ÄNTLIGEN KÖRKORT!

FY FAN VA UNDERBART! Det var jag väl värd eller va tycker ni? Den här gången pluggade jag som normala människor, några dagar innan och inte samma dag ;) 55 poäng! Fy fan vilket pirr i magen när jag tryckte på avsluta prov knappen.. yes yes yes.

Frågan nu är bara, ska jag våga köra i australien? Vänster trafik ni vet...

Har precis varit ute och sprungit i mörkret, nu ska jag sätta mig svettig och varm i bilen, för att åka och duscha med min älskling. Bäst att sova tidigt ikväll, ska ju jobba med doggedoggelito i morgon, haha! Det får ni inte missa..



En mörk hamn, foto taget av mig förra vintern



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 13 kommentarer




Spårlöst försvunnen...

Min kamera laddare är spårlöst försvunnen och jag hatar bildlösa inlägg som detta. Jag har fått ett antal fotouppdrag av motalakommun som kommer att ägarum om några veckor, så det kommer lite olägligt det här. Jag ska få fotografera på ett dagis och på en skola, ska bli skitkul! Får gå och köpa mig en ny laddare i morgon helt enkelt. :)

Hoppas ni står ut, lovar att komma igång här snart igen...


Chingeling




· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 5 kommentarer




Jag säger då det


Så här snygg var jag i går


Jag säger då det. Herre gud vad jag är öm i kroppen idag. Två hektiska kvällar i baren sätter sina spår, men fy fan va roligt det är. Tack Motala för att ni konsumerat mycket alkohol i helgen, och för att några utav er hade överseende med att jag förväxlade orgasm och whiterussian, ber om ursäkt för det. Tack för att många utav er är positiva, trevliga och glada, ni får mig på bra humör. :)

Så finns det ju även idioter som man stör sönder sig på.
Snälla sluta skrika mitt namn som desperata freaks eller kasta pengar på mig, det slutar bara med att jag blir sur. Sluta vifta ut en massa glas ner i min bar så att jag blir irriterad och börjar blöda (ni som fick röda fläckar på glasen var det inte låtsasblod ;))

Så nu har jag sagt det också. :D Nu ska jag plugga lite, göra klart presentkort och sedan bege mig hem till familjen Szigeti.


 

Chingeling






· Lämna en kommentar ·
// 9 kommentarer