saknar´t



· Lämna en kommentar ·
// 6 kommentarer




It´s a mess



· Lämna en kommentar ·
// 21 kommentarer




Frost


Tagna med Nikon D40 + Kito objektivet


· Lämna en kommentar ·
// 9 kommentarer




Vad gör jag uppe?!

Jag börjar 16.00 idag, och vad fick då mig upp ur sängen så här tidigt?

Jo, var i lägenheten i går  kväll och Peter kom förbi en sväng. Eftersom han är målare ser han lätt vad som behöver fixas. Han drog lite lätt med nycklarna på tapeten och vips, hela tapeten föll typ ner. Så var det med den tapeten. Det hela innebär alltså att vi måste riva ner alla tapeter och bredspackla hela väggarna. Mindre kul med tanke på hur lång tid det kommer att ta. Det visade sig också att de som bodde där innan har målat med takfärg på alla listerna, det ser med andra ord inte bra ut. Så kommer att ta tid att måla om allting, även taket måste målas. I runda slängar betyder det här att jag kommer att få jobba arslet av mig hela veckan, om jag vill få det klart för inflygg nästa helg. Men det innebär också att lägenheten kommer att bli riktigt fin, och öka i värde eftersom det här blir ordäntligt  och bra gjort. : )


Tur att jag har familj som ställer upp och hjälper mig...

Nu ska jag och mamma åka till lägenheten och börja jobba. Vid elva tar vi ett break och åker skridskor hela familjen, det ska bli trevligt. Varmchoklad och mys. Uppdaterar lite senare med bilder från mitt renoveringsprojekt, känsliga tittare varnas.. höhö.

Tjarå.


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




Latte ♥


Övning ger färdighet..


· Lämna en kommentar ·
// 12 kommentarer




Lägenhetsfix & lunch


Idag var det ju egentligen planerat att jag & thomas skulle åka på utbildning i Stockholm, men min chef är en upptagen man, så det blev inställt. Hoppas på att det blir av inom en snart framtid och att det inte rinner ut i sanden. Det var väl kanske tur i oturen att det inte blev av, eftersom jag har en del att stå i just nu med mitt spontana lägenhetsköp.

Så många val..
  Svart eller vita luckor, fondvägg eller helvitt, riva vägg eller behålla, blir helt yr i skallen. Min far och  hans fru är snälla och kommer hit vid halv elva, de ska kolla in lägenheten och se vad som behöver göras o så där. Tapeter ska kollas ut idag också, så svårt. Funderar på att ha den här  eller den här tapeten på den lilla väggen i hallen, kan bli ganska coolt.

Vid halv tre blir det ett avbrott i allt fixande för en fika med jenni. Alltid trevligt att prata av sig lite med henne, vi är babbelmajor och öppna som böcker båda två. : ) Efter fikat ska jag jobba till halv tio, perfekt att jobba kväll för mig som älskar att göra latte. ; )

Så ser min otroligt intressanta dag ut. tjarå


· Lämna en kommentar ·
// 11 kommentarer




Jag vill nu!


Min nya stora témugg

Åh. jag vill göra allt i lägenheten nu med en gång, bli klar och få flytta in! :D Kan knappt bärja mig tills allt blir klart. Nu ska jag i alla fall försöka sova, i morgon ska jag upp redan vid sju och promenera.


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




No one wants forever..



Underbar sång & text av Laurel..
 Jenni som tipsade
hon vet vad som passar hon.



No one wants forever anymore
cause no one dares to try




· Lämna en kommentar ·
Musik // 2 kommentarer




Inredning

Det blev enheldel shopping på ikea idag, mest behövliga saker som köks/badrums tillbehör och lite små plock. Stora grejer som soffbord, matbord och högskåp till badrumet får jag köpa sen när jag tapetserat och mer kan se vad som passar. Köket kommer att bli helvitt, detaljer som kökshandukar och dekorationer får gå i någon färg istället, frågan är bara vilken, svårt. Har ingen aning om vad mitt sovrum/vardagsrum ska gå i för färgtema heller. Badrummet är jag i alla fall klar med när det gäller färgerna, det kommer att gå i färgerna grå/vit/svart/rött.



Badrummet ( inte med min inredning dock )


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




IKEA med mammsen.



Nu ska mammsen och jag till Ikea och handla en massa saker till lägenheten. Det ska bli så himla kul när jag får iordning allt som jag vill ha det. Får en massa tapetkataloger ikväll också, blir nog hel vitt överallt och sen ska jag göra egna självhäftande shabloner, de kommer att bli grymt snygga. Varför betala typ 700 kr för en shablon som jag skulle gjort snyggare själv? Frågan nu är bara om jag ska riva en vägg och byta golv när jag ändå är igång.. återstår att se.

Ha en bra söndag bloggtöntar. ; )


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Don´t go wasting your emotion



· Lämna en kommentar ·
Musik // 2 kommentarer




Det är de där smådetaljerna som gör en bra bild.


 

Ojsan..


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Sascha & en flaska Mintu



I går efter jobbet åkte Sanna och jag in till Linköping, för att gå på stan, träffa Sascha
och sedan fira Valle som fyllde 20 år här om dagen.

Jätteskönt att vi fick låna Jennis lägenhet som låg mitt i stan, tack.
Förlåt för att jag stal en liter mjölk och en delicatoboll där på morgonen.
Det var en god synd, hade aldrig överlevt dagens annars.
Lönelördag = Alla barnfamiljer ska äta/fika på Hugo, vid samma tid!
Släng mat på golvet och överallt, gör det. Dö.

vid fyra kunde jag sätta mig ner för första gången och slänga i mig lite käk.

Bra val av dag att vara lite halvseg på Emmy..






· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Nu är lägenheten min.

Imorse hade jag möte med banken, och det gick jättebra. Bankmannen tyckte att jag gjorde ett riktigt bra köp, och att det är en bra investering. Skönt att veta att man fått ett riktigt bra pris så att man vet att man inte förlorar något, utan i så fall tvärt om, tjänar på det. På söndag får jag nykeln, då blir det ikea med mamma och sen sätter renoveringen igång. Lackera luckorna i köket, tapetsera om överallt, måla loftsängen och allt sånt där : ) Det ska bli så himla kul att inreda. Ni lär väl få se före och efter bilder här i bloggen sen..

Nu ska jag ta o kolla på ett nytt avsnitt av gossipgirl. chingeling.



· Lämna en kommentar ·
// 11 kommentarer




Läs INTE tidningen hos frisören

Färgen blev kanon bra, min toppning blev dessvärre inte så bra.. jag sa toppa bara jättelite som sist, och fortsatte läsa min tidning. Nu sitter jag här med värsta uppklippta håret, och jag som vill ha det så  jämnlångt som möjligt! Märkte det inte förens jag kommit hem typ. Aja, nästa gång klipper jag av håret till en kortare page, det trivs jag i alla fall i..


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Höstmys


Det är så mysigt kvällstid på hugo nu när hösten är här med sitt mörker


· Lämna en kommentar ·
// 6 kommentarer




Köpa mig en lägenhet

Trött som attans begav jag mig till frissan vid nio i morse för att klippa och slinga håret, det hela slutade med att jag så gott som köpt mig en egen lägenhet. Det är en söt liten etta på 29 kvadrat vid sjukhuset, för ni som inte känner till Motala så är det nära till både stranden och in till stan : ) väldigt bra förvaring och planlösning. Rummet har loftsäng vilket gör att boytan blir större. På torsdag morgon har jag möte med banken, så då vet jag exakt hur det blir, men det ska nog inte vara några problem, det ser ljust ut. Så mitt frisörbesök blev alltså början till någonting helt nytt. Jag ser lägenheten som ett projekt, en utmaning, en investering. 
 
Händer en hel del nu känner jag, baristautbildning & lägenhetsköp. Det känns jättebra, och spännande.



· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Tell me so


När jag tog den här bilden låg jag på mage och solade på bryggan, jag saknar sommaren.



ja, det blev ett design byte i alla fall, om jag inte trivs äre ju bara att byta tillbaks. Finns lite jag måste finslipa på men annars är jag nöjd med min höstdesign. Imorgon ska jag upp tidigt, men det lär inte vara svårt att komma upp, för jag ska nämligen klippa & slinga håret. Jag tycker att det ser så himla ovårdat ut med utväxt, gillart inte. Ska klippa en lång page också är det tänkt, blir nog bra. Om jag hinner slänger jag väl in lite egobilder i morgon.

Kommer förmodligen ha världens träningsvärk i morgonbitti, körde tyngre vikter idag på bodypumpen. I morgon blir det förstfrissan och sen middag med mamma och hennes jobbarkompisar på Hugo. Det är raggmunk och fläsk, dom älskar´t,  jag är tveksam, blir nog en  sallad för min del. Promenad efter middagen och lite solning, sen jobbar jag ett kvällspass på Hugo, för första gången. : ) Blir nog ganska lugnt nu så här innan löning.
 


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Beställningar



Som ni kanske har sett så har den här knappen dykt upp i menyn igen.
Kände att det kanske var dags att börja designa lite.
Så tryck på den om ni är sugna.

Nu blir det jobbet ♥


· Lämna en kommentar ·
Bloggdesign // 5 kommentarer




Ny design?

Klicka på bilden för att se nya headern som tillfälligt finns på beställningssidan


Satt och pillade lite i photoshop med en gamal design som jag förnyade lite, ska jag byta till den övre eller ska jag ha kvar den gamla, vad tycker ni?


· Lämna en kommentar ·
Bloggdesign // 13 kommentarer