You make me smile



hahaha, jag älskar den här bilden!

Saknar min Olleplutt



· Lämna en kommentar ·
Familjen/släkten // 3 kommentarer




Sumosalad


Sumosalad har de mest fantastiska salladerna och även typ bön&lins röror! Låter äckligt med sjukt gott, och nyttigt. Jag älskar att man kan välja lite av varje också, perfekt för en tjej med beslutsångest som mig.

Idag storhandlade jag och Mallan inför veckan. Vi köpte hem linser, olika bönor och annat nyttigt. Vi tänkte pröva göra lite nya recept själva, försöka göra som de på sumosalad. Får se hur det går. Idag gjorde vi alla fall nyttiga flättar på dinkelmjöl, sojamjölk, malda linfrön, ägg & havregryn. Vi hade blåbär och hallon på toppen, det blev jättegott! :) Bara säga till om ni vill ha receptet.



· Lämna en kommentar ·
Matlagning/bakning // 0 kommentarer




I miss you so bad

Jag saknar svensk sommar. Jag saknar mina vänner. Jag saknar min familj. Och ja, jag saknar honom! Idag är det morsdag, och jag skulle bara vilja ta ett flyg hem och krama om min mamma. Det är jäkla tur att hon och Victors mamma kommer och hälsar på mig i slutet av oktober! :)

Shannon berättade precis att hon har fått en flygbiljett av sin mormor. I juli åker hon hem och överraskar familj, vänner och pojkvän, de vet inte om att hon kommer. Jag är inte ett dugg avis...






· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 7 kommentarer




shoes

Har totalt glömt bort att visa mina nya skor..

Flera veckor sedan jag köpte dem, så de är väl inte så nya längre men..

I like them..



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Nisses födelsedagsfirande




Nisse fick ett bungyjump hopp av oss, han blev jätteglad!



· Lämna en kommentar ·
Partypics // 0 kommentarer




RON MUECK

Den Australiensiske konstnären Ron Mueck är en föredetta tv- och film skapare
 utan någon som helst formell konstubildning.

Det är helt otroligt hur äkta hans skulpturer ser ut, det var verkligen skrämmande och hur coolt som helst att se!




· Lämna en kommentar ·
adventures // 2 kommentarer




28 05 2010



Löprundan i går var nog för påskyndad, jag vaknade upp med halsont och huvudvärk i morse. Det blir vila för mig den här helgen också med andra ord, men det ska bli ganska skönt. Jag ska snart ta mig in till skolan och lämna in mina sista assessments för det här blocket, vem veckors slit. Jag är nöjd, fick högsta betyg på två av mina assessments i design and culture, de som ritades förhand. Nu återstår bara att se hur det går i de andra kurserna :) Efter skolan ska jag vara busig och köpa mig en stor take away kaffe latte (trots om det är emot vår diet) och promenera in till southbank för att möta upp Sanna. Vi ska gå på en as cool utställning. Ni får se bilder lite senare idag. Chingeling!



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer




Finn attack


Jag har fått värsta finn attacken så här lagom till helgen!
Tänk om jag är på väg mot gamla tider, som i 7:an då jag hade min finnperiod?
Nja, det är nog bara tillfälligt förhoppningsvis..

"åhh herre gud, tänk om jag blir som kristina"

(internskämt)



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




R.I.P

Jag har haft ett litet husdjur, en vit liten gecko som har bott i mitt fönster. Ja alltså mellan myggnätet och själva fönstret. Ni som känner mig vet att jag varit ganska irriterad många gånger, då jag inte kunnat öppna fönstret och släppa in friskluft, eftersom den där lilla geckon springer omkring där. Fast han är faktiskt söt, men jag har hatat honom många gånger också. Jag blev van vid att ha honom där. Nu har jag inte sett honom på länge, öppnade fönstret och fann ett litet mini gecko skelett :( Jag borde kanske förstått att geckos inte tål myrgift..



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




mys pys

Så här mysigt har jag det i mitt badrum på mornarna & kvällarna.

Min badrumslampa är sönder, och Bruce vår hyresvärd är bortrest..

 



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer




A trip down memory lane

Tänker du samma som jag B1 ? ;)



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer




Papegojor

Mamma - Finns det färgglada papegojor i träden?
Jag - haha, ehh nej mamma, vi bor inte i någon jungel!

Det får jag ju äta upp nu. De här söta papegojorna satt i trädet utanför vår balkong här om dagen. :) På tal om min söta mamma, så ska jag prata med henne på skype i morgon bitti vid halv sex. Måste vara pigg då, så bäst att sova nu.




· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




Cookbook i indesign

Indesign är det program jag jobbat minst i innan, men nu börjar jag lära mig de vanligaste funktionerna och hur man bygger upp ett dokument. Var inne i en stor bokhandel idag för inspiration till min cookbooks design. Tror ni att jag blev hungrig och godis sugen eller? hehe, jo tack. Nu har jag i alla fall jättemånga idéer och här ser ni hur långt jag kommit hittils. Ser lite konstigt ut eftersom jag lagt upp det i photoshop här så att ni kan se hur siduppslagen ser ut, men det får duga. Jag är ganska nöjd, men behöver fortfarande finslipa och kanske leka lite i photoshop för att göra den lite roligare.

Måste passa på att säga tack till min förredetta lärare Ole. Jag ändrade om i mitt newsletter, tog bort boxen, och det blev mycket bättre, tack för tipset!




· Lämna en kommentar ·
Utbildningen // 2 kommentarer




Congratz!

Jag, Malin, Charlotte och Sanna överraskade Vinnie med cupcakes.
Han har fyllt år så de hade en barbeque hemma hos Igor.

Nu är alla andra ute och dansar på Normanby, jag var inte på humör..

 Istället ska jag duscha, göra te och gråta till filmen My sisters keeper.



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer




23 05 2010

I går kände jag mig äntligen bättre från förkylningen och lyckades ta mig ur lägenheten. Det var en riktigt härlig dag med strålande sol, perfekt för en picknick. Sanna och jag packade kylväskan och begav oss ut för att hitta någon park i närheten.  Det märks att det är vinter här nu, solen tar ingenting. Dock skönt att slippa tänka på solskyddsfaktor.

Tomas sviker oss och åker hem till lilla Motala i morgon, (är faktiskt liite avis). Han ska bara stanna över sommaren, perfekt tid att åka till sverige. Kvällen spenderades med honom och Valle, vi åkte vi till någon sportsbar och mötte upp hans kollegor för en liten avskedsmiddag. Där åt vi mat och drack några glas vin. Jag vet inte om det var vinet, eller om jag bara var på crazyhumör, men någonting fick mig att lite spontant så där gå upp och sjunga med livebandet. Det där börjar bli en dum vana, haha. Kul vare i alla fall. Tog taxi in till Limes vid tolv, och sedan avslutades kvällen på Cloudland för min del.





· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer




With you is where I’d rather be

With you is where I’d rather be, but we’re stuck where we are..



Jag har fortfarande ont i hela kroppen, huvudvärk och är riktigt förkyld, det är inte okej.

Jag vill vara frisk så att jag kan springa i det härliga vädret. Buhu :( Vill inte spendera en till kväll liggandes i sängen och somna redan vid tio, det är så himla långtråkigt. I går hade vi besök av Sanna, vi grillade kyckling filé och gjorde jättegoda nyttiga wraps. Malin åkte in till stan med hela gänget för en rolig ute kväll, medans jag och Sanna satt här hemma och pratade till tio tiden. Naturligtvis började det åska som aldrig förr när hon hade åkt. Regnet öste ner och blixtrarna lyste upp hela vardagsrummet. Jag tycker vanligtvis att det är jättemysigt med åska, men det var inte lika mysigt när man var ensam.


· Lämna en kommentar ·
Egobilder // 1 kommentarer




CupCakes

Malin och jag har köpt Cupcakes formar, så i torsdags invigde vi dom med att göra Hallon cupcakes med vitchoklad glasyr på. Jag har aldrig gjort cupcakes förut, och jag tror inte jag smakat någon heller. Vi övade lite inför baket vi ska ha på söndag, då vi ska överraska födelsedagsbarnet Winnie med choklat cupcakes. Jag rekommenderar inte att baka cupcakes om ni är på en diet, det är omöjligt att smaka en.. ;)




· Lämna en kommentar ·
Matlagning/bakning // 1 kommentarer




20 05 2010

På vägen hem från Limes hotel var jag uttråkad.. 



· Lämna en kommentar ·
myday // 2 kommentarer




Surrealism & art nouveau

Jag vill inte ens tänka på hur många timmar den här tog mig att rita, men nu börjar den äntligen bli klar. Jag kollade runt på nätet och fick inpiration av olika bilder. Bilden jag hade i huvudet var dock finare än vad jag fick ner på pappret, men jag är nöjd ändå. Uppgiften är att göra en poster i två olika stilar, Jag valde Surrealism och art nouveau :)





· Lämna en kommentar ·
Utbildningen // 5 kommentarer




Long time

Long time no see..

I lördags jobbade jag på Limes igen, 10 timmar i streck. Kvällen bjöd på besök av Valle & Tomas, många kommentarer om hur fint mitt hår var, ont i fötterna, spya, slagsmål och trängsel. kvällen kunde varit bättre med andra ord. Vid kvart i ett fick jag äntligen joina Malin, Sanna och co som dansade loss på en annan klubb.
Två glas vin och jag var med i leken. Tänk vad billig fyllan blir om man inte ätit på 10 timmar, inget jag rekomenderar dock. På fredag får jag min första lön by the way, eftersom jag äntligen lämnat in mina papper, spännande.

Måste bara dela med mig av hur patetisk jag faktiskt känner mig ibland.. jag kommer på mig själv att kunna ett ord på engelska men inte veta vad det är på svenska. Känner mig typ som Victoria Silverstedh, ni vet när hon slänger in engelska uttryck och tror att hon är cool? Älskar dock att engelskan börjar flyta på bättre..



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer