Scuba diving at the Barrier reef· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 7 kommentarer
Palm Cove


Pa vag upp till Cairns och vart lyxhotell i Palm Cove stotte vi pa ovantade motgangar. Vagen var oversvammad och vi kunde inte aka vidare. Vi fick reda pa att antingen oppnas vagen om en vecka eller sa kanske det gar att aka over nar lagt tidvatten. De berattade aven att krokodiler kunde simma over vagen, mysigt! Vi kollade upp sido vagar och den enda vagen vi kunde ta var 80 mil ifran oss. KUL. Blev intervjuade av en reporter och enligt James foraldrar ar vi pa ett uppslag i tidningen med stor bild. Vi gav inte upp, efter 10 timmars vantan fick vi antligen aka over. Det var riktigt laskigt, trots att man satt i en stor landcruiser. Vattnet var stromt och det var morkt ute. Vi tog oss over, och korde raka vagen till donken. Efter 10 timmar i bilen utan mat var man gaaanska hungrig.


Antligen kom vi fram till vart hotell dar vi stannade i 6 natter. Ja ni ser ju sjalva hur fint det var. Nar vi kom dit och skulle checka in fick vi veta att bossen over hotellen hade uppgraderat oss. Sa var lagenhet var skitstor! :D Mer bilder fran var julafton kommer upp snart. Nu ska vi aka vidare och bada i en creeek! :)


· Lämna en kommentar ·
adventures // 2 kommentarer
In the blue

Havet är djupt, Havet är djup, nere på botten, här är det toppen, titta och njut!


Ja som ni ser sa trivs jag som fisken i vattnet, haha! Typ alla bilder pa mig ser ut som att jag tror att jag modellar under vattnet, hahah! Sa javla rolig. Reven var helt fantastiska, vilka koraller och vilka coola fiskar. Ni ska fa se bilder snart fran vart dyk. Det var saa kul, vill ta dykar centifikat!!


· Lämna en kommentar ·
adventures // 3 kommentarer
Christmas trip 3

Har kommer lite mer bilder fran resan. Har hur mycket som helst att lagga upp. :) Just nu ar vi i Cairns och jag har precis vaknat upp efter en utekvall. Lite halv ont i huvudet sa dar.. :P Men solen skiner och himlen ar klarbla sa jag ar glad. Snart ska jag vacka dom andra, idag ska vi till en sotvattens creek. Vi var dar en snabbis i gar och det var jattemysigt dar!


· Lämna en kommentar ·
adventures // 1 kommentarer
christmas trip 2

Whitehaven beach and snorkeling.


· Lämna en kommentar ·
adventures // 2 kommentarer
Christmas trip

har ar lite bilder fran resan. :)


· Lämna en kommentar ·
adventures // 0 kommentarer
Christmas trip

har ar lite bilder fran resan. :)


· Lämna en kommentar ·
adventures // 0 kommentarer
A fun thursday in school

I'm in school and it's only tomorrow left, and then we have our christmasbreak! More than 2 weeks up in Cairns and the barrier reef. Our teacher just showed us two really funny clips on youtube. You have to see it. look at the first one and then work your way down ;) at 4.30 our class are going to beachhouse for dinner and beers!

This is a real newsreport!


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer
Mum & Ullis del4


På lördagskvällen gick vi till The ivy bar som visade sig vara det coolaste stället jag någonsin varit på. Med 5 våningar med olika launcher, restauranger och massvis med barer. Olika inredning överallt, det var såå snyggt! Här har ni lite bilder på hur det såg ut där vi drack coctails och dansade. Det var liksom bar himel i mitten av stället, riktigt coolt! Det var så kul att kunna vara ute tillammans med mamma, dansa och ha kul :)
Bondi beach var jättefint! Mycket mindre än vad jag trodde det skulle vara dock, och det slår inte Nosa ;) hehe. Man har blivit lite bortskämd när man sett så mycket fina ställen här i Australien. När v legat och stekt ett tag kom Melker och Co och hälsade på.
Det var Sydney det, hade en underbar helg! Vi höll dock alla fyra med om att Brisbane är mycket finare, modernare och mysigare! Älskar Brisbane, känner mig så hemma här. Kommer att bli svårt att lämna detta och åka hem :(


· Lämna en kommentar ·
adventures // 2 kommentarer
Mum & Ullis del3

Det första vi gjorde efter att vi checkat in på vårt hotell var att traska in till stan. Vi bodde jättecentralt vilket var toppen eftersom det regnade. Vi kollade i en massa butiker, de hade jättemysigt julpynt som ni ser och vi åt även en jättegod frukost i Victoria building. Vi hade sån tur, när vi var innomhus på stan regnade det och så fort vi begav oss till operahuset så slutade det regna. Perfekt :)

Lyckliga i solen vid operahuset. Många tycker att opera huset är såå coolt och blir helt till sig. För mig var det mer typ "jaha, ja det var väl fint och stort, då kan man checka av det på listan då". Inget märkvärdigt med andra ord. Det är i alla fall kul att ha sett det :) Vi skulle ha gått på opera, men platserna som fanns kvar var så dåliga, man såg en tredjedel av scenen, så vi fick skippa det.Det här var det bästa med operahuset. Att få njuta med ett glas rött i solen med världens bästa sällskap och ha operahuset som utsikt. Det såg nog lika mysigt ut som det var också, för helt plötsligt kommer det fram en snubbe och tar kort på oss, han hade anteckningsblock så han var förmodligen fotograf till någon tidningen eller liknande. :)
Nästa dag regnade det på förmiddagen, så då passade vi på att gå på marknat. När vi begav oss mot den kinesiska trädgården slutade det regna, perfekt. Det var himla fint :) På vägen hem myste vi till det med kaffe och en cupcake.
Åt avslutningsvis en av de godaste pizzorna jag smakat i hela mitt liv! Ja ni ser ju själva, det vattnas ju i munnen bara av att kolla på bilderna. Malin och jag delade på en med räkor och chilli, mums!
· Lämna en kommentar ·
adventures // 1 kommentarer
Ny anställning på Limes.
Vad händer här i Brisbane egentligen? Ni vet ju ingenting längre nu när jag inte har tid att sitta vid datorn som innan. Jag studerar, jobbar och tränar, det är typ det jag hinner med. Nu har jag i alla fall ny dator, mac book pro 17 tum, känns himla bra. Ska försöka hinna med att blogga lite mer nu de sista månaderna här.
Jag fick nyanaställning från Limes förra veckan. De vill att jag går från Casual till Bartender :) Det känns himla kul. Fick även löneförhöjning, så nu tjänar jag ca 200 kr i timman. Inte helt fel, synd bara att jag åker hem snart. Älskar verkligen Limes, men vem vet, jag kanske kommer tillbaks? Den som lever får se. Jag Jobbar ganska mycket nu, den här veckan jobbar jag tisdag, fredag, lördag och söndag. Förra veckan fick jag även vara lite i stora baren och lära mig lite mer coctails. Som vanligt blir jag uttråkad och rastlös när jag tillslut kan allt så bra att det känns som att jag skulle kunna göra det i sömnen. Jag vill hela tiden ha nya utmaningar och utvecklas. Hoppas att jag får chansen att göra det lite mer nu :)

Nu har jag snart varit borta i 10,5 månader. Känns overkligt, jag vill inte att äventyret ska vara över. Malin och ja ska ju iväg på ännu ett äventyr som jag inte berättat för er än. Jag, Malin, Charlotte och Nicklas åker till Nya zeeland den 28 februari och ska bila där i en vecka. Efter det äventyret flyger vi vidare till Bali. Där stannar vi på obestämd tid tills vi vill åka vidare till Vietnam, Laos och Cambodja :) Vi vill helst inte komma hem till kyla, så därför kommer vi att försöka vara borta så länge som möjligt. Hur länge man kan bli borta beror ju som sagt på hur länge pengarna räcker. Det är ju så himla billigt i Asien så förhoppningsvis kan vi vara borta ett bra tag.


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer