Hawaii

Nu börjar jag låta som när jag kom hemfrån Öland förra sommaren, så där sexigt hes ;) haha! Ikväll blir det Hawaii på magget, ska faktiskt iväg och sola lite solarium snart och sen kommer kullis hit så ska vi fixa oss lite. Har köpt ett silvershampo som jag ska använda idag, hoppas att håret blir lite mindre gult. Jag är jävligt trött kanske borde sova en sväng? Aaaa jag gört.



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Ni får autograferna sen ;)



Slutar jävligt tidigt vilket är synd.. buhu


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




tjingeling

Igår kom klassen hit och åt mat och drack lite, det var mycket trevligt måste jag säga. :) Många av oss var ganska sega från dagen innan så alla tog det skapligt lugnt. Vid tio begav sig dom som orkade till brygget, och dom som inte orkade missade Mig, Olivia & Sascha som vågade gå upp på scenen och köra karaoke. haha, youtubeklipp kommer inom kort!

Ikväll ska vi till Milla på lite förfest och sedan är det harrys som gäller. :)



I caused nothing but trouble.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Studentveckan är igång

Ja, nu är den äntligen igång, studentveckan. Måste sätta igång med att städa mitt rum eftersom klassen kommer hit idag och äter mat och förfestar innan vi drar in till stan :) För min del blir det nog antingen grillad kyckling eller revbensspjäll & potatissallad. Gott! Frågan är bara vart alla ska sitta och äta? det får liksom plats max tio stycken vid bordet på verandan.. men får nog låna grannen Monas bord, det löser sig.

I går var ju som sagt klassen på Bellanotte, jag åt pasta med kyckling. Maten luktade spya, jag mådde illa och åt högst en tugga, och tro mig jag är inte kräsen och väldigt förtjust i mat. Ne, till och med min egna pastacarbonara som jag slängde ihop lite snabbt i går till lunh var godare. Till efterrätt beställde jag in vaniljpannacotta med vaniljkokta rabarber, det var därimot väldigt gott.

Efter maten gick nästan hela klassen till Linn, där satt vi ute på hennes terass i det fina vädret. Vi körde ett kortspel som jag inte kommer ihåg vad det heter nu, men det innebär i alla fall att man får dricka enheldel. På hugo var det riktigt mycket folk, precis som förväntat. Hade riktigt trevligt, men kvällen blev ju inte felfri, men sånt är livet. Ska inte låta mig grubbla mer på det utan helt enkelt låta det vara. Tackvare en snäll vän, eller ska man säga två, så slapp jag inte bara gå hem helt själv utan fick också många skratt och ett bra humör igen, det uppskattades.

Vid fyra ska jag och mammsen, åka till willys och inhandla lite saker tills ikväll. Ska göra en fördrink och bjuda på lite gott hade jag tänkt. : )


Har ni motalabor föresten hört att någon startat en gossipgirl blogg och skriver om skvaller i Motala? Freak säger jag, men måste erkänna att jag inte kommer kunna hålla mig ifrån att läsa den. Lite dåligt bara att de inte nämner namn, töntigt! Själva grejjen är ju att man SKA fatta vem det är skvallret handlar om. Jag fattar iallafall nu vilka som förlovade sig på balen ;)


Läs den här


I know you love me
XOXO
ymmekexet

image1021


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Myser i solen

Det är underbart väder ute, Milton och jag är ute i solen och myser. Läser vidare i min bok, den börjar bli spännande nu :)

Ikväll drar studentveckan igång, hela klassen ska till Bellanotte, en fin restaurang i stan :) Där ska vi äta upp klasskassan, blir hungrig bara av att tänka på den goda maten. Efter middagen går vi till linn för lite påfyllning och sen blir det onsdagsklubben.

Funderar på att ha min gröna, blommiga klänning ikväll, fast jag är osäker. Känns lite för somrigt kanske? jaja får se hur det blir med den saken, nu åter till min bok.

image1019
Här ser ni den gröna blommiga klänningen.


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




En britney

image1018

Har Luuk verkligen gått med på det här ? ;)


· Lämna en kommentar ·
// 12 kommentarer




jag vill inte

Jag vill inte flytta över min blogg till den nya plattformen.. jag vågar inte :| buhu, måste jag..


· Lämna en kommentar ·
// 9 kommentarer




Tisdag

image1016

Jag är hur trött som helst, men måste till skolan, ska läsa upp en dikt på svenskan och ha några till tråkiga lektioner, efter det blir det tisdagsfikan med tjejerna som vanligt. I morgon drar studentveckan i gång med onsdagsklubben på hugo, härligt. Nu är det bäst att cykla iväg till skolan. Puss hej


ay ay ay


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




Tuudiilu :)

Ja, sommaren är så gott som här och snart börjar studentveckan. Jag borde vara på det allra bästaste humöret just nu, men av någon anledning känner jag mig hängig och har ingen ork till varken bu eller bä. Har kommit in i en period då jag nästan hellre ligger och sover hela dagen än gör någonting vettigt. Jag kommer väl ur den så småning om. 

På studentveckan ska man vara glad, inga bekymmer. Man vill inte att det ska finnas någon chans till att man ska bli deppig eller ledsen. Men som sagt, den chansen finns ju alltid, men man kan ju försöka att minimera den. Ibland skulle det vara smidigt att bara kunna stänga av känslomässigt, inte bry sig bara tänka på sig själv och må bra. Är det någonting som stör mig, påverkar mig, gör mig ledsen, då märks det långa vägar. Jag kan inte stänga av, även om jag skulle vilja ibland.

Nu har jag fixat svenska uppgiften tills i morgon. Ska snart cykla iväg till Malin för att göra klart en uppgift, den är jätte svår, tack Sven!


Jag har förövrigt fått Joushua James & Chris Garneau låtar, jag älskar dom!


· Lämna en kommentar ·
// 10 kommentarer




The promise



· Lämna en kommentar ·
Musik // 9 kommentarer




Bildspecial Stockholm

image1010

image1011


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Bildspecial Balen

image1007

image1008
image1009


· Lämna en kommentar ·
// 10 kommentarer




melodifestivalvinnaren



Ja, jag måste ju hålla med om att han sjunger bra i studio men live lät det mindre bra. Att vi kom på 21 plats är ju största skämtet, så dålig var faktiskt inte vår låt.


· Lämna en kommentar ·
Musik // 8 kommentarer




Balen 2008

Ja trots att jag inte var helt och hållet nöjd med min balfrisyr så vart det en riktigt lyckad dag. Vi började med lite fördrink och mingel hos Calle, alla var fina. vid tre var det dags att bege sig till båten som skulle slussa oss upp till hamnen. Blev verkligen chockad över hur mycket folk det var där som hade kommit för att kolla på oss när vi steg på båten. Vi fick åka med Steffs båt vilket var till vår fördel, jag, David, Milla och Marcus fick ställa oss längst upp och längst fram på båten, perfekt.

När vi kom i land började blixtrarna, Jag tror lätt att det finns över 300 kort på mig och David från den där turen runt torget alltså, haha! Efter tre varv runt torget gick vi in på harrys. Där väntade en god rosa fördrink och mingel :) Jag var överlycklig över att äntligen få sitta ner och vila mina stackars fossingar. Efter långt köande fick jag och David äntligen fotograferas, jag hoppas på att bilderna blev någolunda okej. Vore kul att ha sen :)

Efter tre timmar var det dags att gå upp på övervåningen till spegelsalen och äta middag. Till förrätt fick vi rullar av rökt parmaskinka fyllda med en räkröra och en dillmuffins, mycket gott faktiskt. Varmrätten tog god tid på sig att komma ut till borden, det blev nästan lång tråkigt. Varmt rätten var i alla fall potatisgratäng med fläskfilé fylld med fetaost och en rödvinssås med soltorkade tomater till. Det smakade okej förutom att vår potatisgratäng faktiskt inte var riktigt klar.

Eftermiddagen trodde jag att min klänning skulle spricka, jag kunde knapt andas. haha, smart att äta sig så propp mätt alltså. Efterrätten var någon chokladmousse med körsbär, ingen hit. När middagen var klar började själva festen kan man säga, jag och David missade valsen, men jag är inte bitter ;) Det dansades och dracks enheldel, en mycket trevlig kväll.

image1004
image1006

Mer bilder kommer..


· Lämna en kommentar ·
// 10 kommentarer




Efter slingorna

image1003
Jag tror att jag räknas som blondin nu asså ;) bruna linser där med.


· Lämna en kommentar ·
// 10 kommentarer




Jag mår dåligt av stress

Jag blir så sur och irriterad när jag blir stressad, jag mår verkligen dåligt av det. Jag får ont i magen och huvudvärk och allt bara snurrar i huvudet på mig. Nu har jag varit i skolan en sväng och jobbat med en ljud uppgift, varit i stan och hämtat mina bruna linser, mina skor och köpt strumpbyxor tills i morgon och nu ska jag sätta igång med att göra ljusa slingor. Mitt slutprojekt är långt i från klart, puuh. Jag orkar inte. Kanske blir projekten försent inlämnat på söndag istället, men får väl hålla tummarna för att man kanske kan höjja ändå. jaja, bäst att skynda sig nu, ska ju hinna sola också, hur jag nu ska hinna det (?)


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Bloggkoll

image1001

Prenumeranterna ökar för varje dag, jag blir lika förvånad och glad varje gång jag kikar in på bloggkoll. Fast det är faktiskt väldigt några som prenumererar på bloggen om man jämför med hur många som läser varje dag. Bloggkoll har ju faktiskt förnyats lite, vad tycker ni om det nya bloggkoll?

Jag tycker att endel funktioner är bra, men en dålig funktion är att när man läst sina nya inlägg man har, så måste man trycka på en knapp för att bloggkoll ska uppfatta att dom har blivit lästa. Förut behövde man bara trycka på nyainlägg så nollställdes det direkt, det var mycket bättre. Något jag gillar är att man kan ha kategorier, väldigt smidigt.



image1002

(Klicka för att prenumerera på min blogg)


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




Beautiful day

Det är klarblå himel ute och solen skiner, min lillebror, mamma och morbror jobbar för fulla mugar ute på baksidan med att sätta upp vårt nya staket. Jag vill också vara ute och leka i solen : ( Istället måste jag sitta här inne vid datorn och få struktur på mitt slutprojekt i media. Tror att jag fått koll på vad skillnaden är på CSS och HTML nu i alla fall, och hoppas att ni här kommer att tycka att min stilmallshjälp är till användning. Tycker ni det så är det ju ett bevis på ett lyckat projekt och det vore ju toppen. :)

Nej, nu ska jag återgå till redigeringen. Hoppas på att blir klar innan midnatt?! huhu.



· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Patience

Idag i skolan har vi planerat vår studentvecka, riktigt pepp nu alltså! Kan inte riktigt förstå hur nära det är, på onsdag drar det hela i gång, vi tjuvstartar lite ; ) Och vad jag har förstått så ska alla till Harrys på fredagen, inte till hugos Hawaiifest. Hawaiifest blir det istället på magget på lördagen, tur det, nu när jag har köpt hulahulakjol och allt. Funderar på om jag kanske ska vara indian på måndagen, eller om jag ska vara cowboy, svårt val där.

Idag fick Milla körkort, Grattis till henne, det firade vi med att åka till donken och tjocka oss. ^_^ efter det blev det hugos och tjocka sig ännu mer, där blev vi kvar ett bra tag tills vi avrundade med en snabbis på stan. Nu är jag hemma och ska slänga ihop lite Spaghetti Carbonara, sen blir det nog en promenad i det fina vädret.



· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Just fucking hold my hand

Det gick jätte bra med balklänningen, den är verkligen jätte fin :) Bytte mina skor också mot ett par med riktigt hög klack och hål framme vid tån. Jäkligt fräsha. Nu är bara frågan, kommer jag klara av att gå omkring i dom hela studentdagen utan att fötterna ballar ur? Det återstår att se.
 
Efter stan mötte jag och mamma upp Markus, han ville låna mitt carrieneckles till sitt företag, och visst fick han det. Som "straff" fick han hänga med mamma och mig på ikea och springa omkring och leta hulahulakjol med mig i alla leksaksaffärer. Jag blev överlycklig när jag väl hittade en, inte perfekt, men den får duga ; ) Svart body till den tänkte jag, har gina svarta bodys?

Nu ska jag somna till sex and the city som går på trean, ett av mina favorit avsnitt idag faktiskt. : ) Mr big ska operera sitt hjärta och Samantha stukar foten när hon försöker undvika Smiths hand. Godnatt


 


It was a shift imperceptible to anyone but me.
But I knew Big's heart had closed again.
Maybe it would reopen in another five years, maybe it wouldn't.
But I knew myself well enough to know that that's not enough.
For the first time all week, I didn't feel like crying.
 Life's too short.



Samantha: Look... I know where you want to put your hand, and I'm sorry, but I'm just not that kinda girl.


Smith: Samantha, I like you. You like me. I've had enough of this horseshit. Just fucking hold my hand.


Samantha: Fine. But only until my foot heals.



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer