Axel jävel

Jag har fått någon inflamation i axeln, sovit riktigt dåligt inatt, knapt något alls. Mammsen åkte och köpte voltaren åt mig i morse som tur var, efter den kunde jag sova. : ) Nu känns det faktiskt mycket bättre, men blir lugnt ikväll. Blir nykter förfest hos Jossi (Jossan) och sen hugo.

Känns som i går när man gick ner för ängen från huset på Marieberg, till majbrasan som dom gjort vid vattnet.. men det var hur länge sen som helst, nu är man inte bara barnet längre, trots att det skulle kännas skönt om man var det ibland. Nu ska jag ta och vila en stund till, sen ska jag ta en lång dusch och börja fixa mig inför kvällen.

Ha en bra Valborgskväll!



Now I feel that this hold of mine has taken many forms
Still sometimes the rain can turn into a waterfall
The prettiest things can come out of the coldest mind
And even with broken wings, sometimes you find your way to fly

Now I feel that this soul of mine has had its many tolls
Still sometimes the pain is what we need for us to grow
So when it's time for me to look into my deepest side
I will, I will find a way to hold onto the love inside

See I can be anything I want to be
All I have to do is put my mind to it and I can do it




· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




helt slut..

Nu är jag helt slut, suttit med fyra bloggdesigner samtidigt. Kul att så många beställer, men jag blir ju helt yr i bollen efter ett tag. Har ätit god mat och massa tårta, så nu är jag proppmätt. I morgon är det utgång som gäller, hoppas vädret är fint då också. Carin ska provjobba på Vättershall (grattis till henne) men tråkigt för mig att man inte får hennes sällskap i morgon. Ersh, jag har ju Sascha och co så jag överlever, dom duger ; )

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och kolla på ett nytt avsnitt av desperate housewifes, så det så.

Bloggen kommer bestå av tråkiga, bildlösa, inlägg nu de här kommande dagarna tyvär, men ni får stå ut.


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




Dagens planer

  • Komma igång med beskrivningarna av CSS mallen.
  • Städa mitt rum
  • Göra klart bloggdesigner
  • Göra debattartikeln klar i naturkunskap
  • Laga mat & fira mammsen


Om jag är riktigt riktigt duktig nu, så hinner jag nog få tid över till kvällen då jag kan göra vad jag vill.  : )



· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Idag är ingen vanlig dag

image955


· Lämna en kommentar ·
Familjen/släkten // 3 kommentarer




Tisdag

image954
Ser ni vilka det är ? ; )


Nu är jag pigg & utvilad, dags för skola om en timma så bäst att börja klä på sig snart. Idag är det fin fint väder, härligt. Efter skolan blir det plugga naturkunskap sen får man se vad som händer sen. hej hopp


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




lite bilder

image952
image953

Lite bilder från idag. har inget mer att skriva så.. hej då eller nått.


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Rise and shine

Ska ut på en långpromenad nu, trots att nacken fortfarande värker.
Kan ju inte sitta inne och slappa bara för det. ska ta vägen förbi jobbet,
 måste hämta mixern, byta min kjol också. efter stan går promenaden mot
Kalo, hans gitarr spelande klingar så fint i mina öron. 


Han är begåvad den där ungen, that´s for sure..
 ^_^





they said it was time for changing
Rise and shine
Everybody's making it, but you
And they told you to trust your dreaming
But it's hard to believe a feeling
That you just don't know


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Tråkelitråk

Jag har så sjukt tråkigt, har ont i nacken också, och i ryggen.. Buhu stackars mig. Glömt mixern på jobbet också, toppen, nu kan jag inte göra min goda shake i morgon. Får åka till jobbet och hämta den i morgon efter skolan. Ja vad ska man annars skriva, jag ska byta min kjol från mq, den satt inte som den skulle så blir en storlek större och att ha den lite längre ner, typ på höfterna. Och sen har jag kommit fram till att jag ska vara mörkhårig, brunett.. inte ljus. Så det blir alltså mörkt med lite slingor i den 8de hos Marie, det blir nog bra. Snyggt till min ljusgula klänning sen.

Vad händer på valborg då? Det är ju smygpremiär för onsdagsklubben, så förmodligen hamnar man där. Tycker dessvärre att det är lite dålig stil att de inte har halva priset i baren bara för att det är smygpremiär :P På onsdagen bär det av till Linköping ialla fall, måste kolla balklänningen så den sitter okej och sen kolla om det finns något vettigt att köpa som man kan ha på sig på valborg.

Ja nu ska jag väl fortsätta med att ha tråkigt.. för några andra roliga förslag tyker väl förmodligen inte upp, sovmorgon i morgon i alla fall, skönt att slippa gå upp tidigt.

Puss & kram


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




tirres blogg : )

image951


Ja så här blev Tirres blogg,  : ) Hoppas att hon blev nöjd, vill du också ha en ny design, så beställ en här


· Lämna en kommentar ·
Bloggdesign // 6 kommentarer




Söndag

Så var det söndag igen då, tiden går så sjukt snabbt. Var hos Sascha i går och tog det lugnt. Spelade spel och såg halva filmen harispray. Sascha och jag fick för oss att hoppa lite stuttsmatta vid tolv också, sjukt ansträngande det är alltså. Min kondition är nog inte på topp. Slutade med att va la oss och kollade på stjärnorna. Vi såg faktiskt ett stjärnfall och önskade ; )

Nu ska jag städa rummet, hjälpa mamma med tvätten och sen göra mig i ordning.



image950
Saschas hund är så söt, haha, somnar med tungan ute!


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Ne nu ska vi inte sura..

image949
Vädret är ju faktiskt underbart..


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Uttråkad

Sitter här med min röda, fräkniga näsa i min nya jeansblå kjol och tycker synd om mig själv. Det är underbart väder, det är löning, och vad har vi att göra, Ingenting. Välkommen till Motala liksom. Men ska i alla fall äta god mat snart och sen ska jag och tjejerna cykla iväg till Sascha. Vi kommer väl antagligen inte göra någonting speciellt. Jag är på så jävla bra humör, det märks va? Nu ska jag laga mat. hejdå


image947
image948


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Lördag

Det blev ingen utgång igår, vi orkade inte. Istället satt vi i mitt kök och pratade om livet. Slutade med att Malin och jag la oss med var sin kudde på köksmattan, väldigt livat med andra ord. :P

Nu ska jag göra iordning mig lite snabbt och sen bege mig in till stan. Ska jobba på mobilluren idag : ) Alltid bra med lite extra pengar. Ikväll lär det väl hända lika mycket som i går, ingenting. Jag vill i från den här hålan, nu!
Aja nu måste jag kila.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Fimp bakelse

image946

När jag var och handlade med morbror idag såg vi en jätte konstig bakelse, vi kunde inte motstå att köpa den. Ser ut som fimpar i smör eller nått. haha!


Mamma är på tjej middag och ska sen ut på afterwork, så är ensam hemma ikväll. Tjejerna kommer över och vi kommer väl spela lite spel som vanligt. De var visst sugna på att se Sunes sommar men min video är ju pajj. Eftersom det är så fint väder och det är löning så funderar jag och Maggan på att cykla in till stan sen lite senare också och sätta oss på brygget eller hugos : ) Men kullisarna var inte sugna.Får se hur kvällen slutar..


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Inte så snygga som man tror



· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Gullan

image945


Jag tyckte att det var lite orättvist att Milton & Lillkissen faktiskt fått var sitt inlägg så här får Gullan ett också. ;)


· Lämna en kommentar ·
Familjen/släkten // 3 kommentarer




Sömntutan

image944


Vaknade precis och tänkte att oj va utvilad jag känner mig, och väckarklockan som inte ens har ringt än, skönt. När jag sedan kollade på klockan var den halv elva. Smart Emmy, smart. Men vi har bara media idag, och den gör jag faktiskt bättre hemma eftersom de inte har installerat photoshop CS3 på min dator i skolan än. Jag ska nämligen förklara en hel stilmall från blogg.se och hur man gör för att ändra allt och så vidare. : ) Aja, nu ska jag ta en herbalife shake och sen börja jobba lite med projektet.

Underbart väder idag också vilket innebär långpromenad & solning senare idag.


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Fatta piken

image942


· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




En bok i solen

image940

Jag brukar inte läsa böcker men när det blir så varmt att man kan ligga ute i solen så kan det faktiskt vara ganska kul. Förra året läste jag Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson, den var ganska seg i början men någonting gjorde att jag inte kunde släppa den. Nu har jag börjat läsa hans andra bok som är en fortsättning..





· Lämna en kommentar ·
// 8 kommentarer




Godmorgon


 


Bjuder på lite bilder på mig själv, inte allt för ofta dom dyker upp här i bloggen. Här ser ni min "nya" jacka som jag hittade i mammas gamla klädlåda. Blev lite chockad när jag såg att den blev blå/grå och inte grå/svart, men den här färgen är helt okej den också. : ) Det var väldigt smidigt att färga måste jag säga, bara hälla i färgen och sal i tvättmaskinen och köra två tvättar så vare klart. Resultatet blev väldigt jämt och fint också. Kostade bara runt 100kr, absolut värt det!


image937


· Lämna en kommentar ·
// 10 kommentarer