Sunshine brings happiness


Idag skiner solen och känns nästan som att det är sommar igen. Det påverkar verkligen humöret till det bättre. Nu är jag tillbaks från linköping där jag och jobbarkompisarna kollat runt. Provat mackor, kaffe, juice och kollat inredning. Nu sitter jag och försöker få till en jävligt schysst meny. Får man säga att man är lite stolt över sitt grafiska öga eller? Tycker att vi svenskar är allt för dåliga på att berömma oss själva. Det blir jävligt bra i alla fall, det var det jag ville komma till.
Nu ska jag snart hoppa in och jobba i caféet. :) Så bäst att jag får något gjort.

Chingeling.

· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer
Nothing encourages creativity like the chance to fall flat on one's face.

Jag har precis träffat min fantastiska sjukgymnast Jonas. Han är toppen! Vi har gjort ett träningsprogram som jag ska testa så får vi se om min kropp mår bättre av det. Nu är jag på väg till Linköping med Josef och Emil. Vi ska få lite inspiration. Det behövs alltid. Snart framöver blir det en tripp till Stockholm också, det ser jag mer fram emot. Jag vet i alla fall att jag ska dricka vanilla latte på espresso house när vi kommer fram, den är förbannat god! Chingeling.
· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer
Dreaming is believingNu dagdrömmer jag igen, men ni får stå ut med lite återblickar här i bloggen ett tag. :)


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer
Think outside of the box


Jag har sparat ner alla bloggar, hemsidor och annat som jag inspireras av. Jag kan gå tillbaks och kolla på bilder och länkar. Det blir som min egen lilla inspirationsbank där jag kan få nya ideér och få igång kreativiteten. Nu får jag verkligen användning av allt sparande. Så ja, det är dagens tips, spara sånt du inspireras av! Nu ska jag försöka få till designen på den här broschyren.. Chingeling!


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 2 kommentarer
Easy like a cake


"Lätt som en plätt" är inte ett uttryck någon skulle använda när de försöker sig på att baka dessa underbara franska bakverk. Jag har prövat Macarones i Stockholm, i Linköping, på Ubbes och lilla hem i Motala. Min åsikt är att de rent ut sagt förstör Macaronens rykte. Tur att ni snart kan få njuta av mina.. ;)
· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 1 kommentarer
Jag saknar oss


Tittar tillbaks på alla minnen från vårt år i Australien och sitter här med tårar droppandes på tangentbordet. När jag väl låter mig känna efter och tänka på oss så gör det så himla ont att du är så långt bort. Att Australien är historia. Jag vill skapa nya minnen med dig, uppleva nya platser, utvecklas och växa tillsammans. Jag vill ha en vardag med dig igen. Vet inte vad det är med mig idag, känns som att jag precis förstått på nytt att Malin är nästan 100 mil ifrån mig. Nä, det är nog bäst att jag går och lägger mig..


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer
"Few are those who see with their own eyes and feel with their own hearts"

Vet ni, jag känner hur den glada, positiva och energifulla Emmy börjar att komma tillbaks. Snart får jag rutin på livet också med eget boende, mer fasta tider på jobbet och daglig träning! Jag längtar. Längtar efter att få vara den där tjejen som inspirerar. Här har ni Fraser Island. En underbar Ö helt av sand. Nu ska jag sova och drömma mig bort!· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer
Life is what happens to you while you’re busy making other plans.


The summer is gone. Lika fort som vanligt är höstmörkret här, och jag hinner som vanligt inte riktigt med. Trots att jag lovat mig själv att vara mer ledig så har jag jobbat bort hela sommaren. Nu har vi stängt "min" bar på torget, och jag har förflyttat mig in i värmen i Hugo-huset. Jag har ju inte haft höst och vinter på två år nu, så jag är lite orolig över hur jag kommer att reagera på mörker och kyla. Från sol och härliga stränder till.. aaa.. Mörk och kall vinter i Motala. Det ska nog gå bra ändå, jag ska göra det bästa av situationen.

Jag har bestämt mig för hur min höst/vinter kommer att se ut. Jag kan inte avslöja för mycket här än, men jag kan berätta att jag kommer att vara Caféansvarig på Hugo och att det kommer att hända väldigt mycket! Det kommer att bli fantastiskt bra och det är jätteroligt att jobba med. Det här var precis vad jag behövde. Någonting att lägga all min energi och kreativitet på. Ni kommer att få veta mer sen när det börjar närma sig, allt ska vara klart i slutet på oktober så det är en heldel att göra nu!

Nu ska jag vila lite så att jag är pigg och glad ikväll i nattklubben ;) Under kvällens pass får jag även använda min kamera som samlat damm nu i några månader. Får se om jag fortfarande har "det" i mig. vi hörs snart... Chingeling!

PS: Någon som vet en bättre plattform att blogga på? Vill kunna uppdatera mer här via mobilen! taacksam för tips!· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 5 kommentarer