Fortfarande inte på jorden men ändå...

Hörreni, jag mår inte dåligt..

Jag menade att jag svävar som på moln just nu och är på världens bästa humör :)



och det har nog även gjort mina medmänniskor glada. Jag har varit trevlig (Trevligare än vanligt) mot mina kunder, har även gett dem komplimanger. En tjej kom in och hade en jättefin sminkning som jag glatt påpekade, det var nog uppskattat :) Att jag gått med ett stort lende på läpparna, sjungit och visslat typ oavbrutet har nog inte heller gjort någon mindre glad. I och för sig får jag höra att jag oftast är en väldigt glad person annars också, så antar att jag inte varit glad de senaste dagarna utan, superduperglad.

Nu ska jag gå och sola, duscha och sedan göra mig redo för att jobba hela kvällen/natten på Hugo. Kommer nog att vara enheldel folk ute om jag tror rätt, men det är ju bara trevligt. Ska faktiskt bli kul att jobba trots att jag är lite trött, det får tiden att gå snabbare och jag vill ingenting annat än att det ska bli måndag.


Chingeling!





Vi ses i dimman


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




Things can change so fast

Det är skrämmande hur saker och ting kan förändras på bara några dagar.

Hör av mig när jag kommit ner med fötterna på jorden igen..

Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




Stolt "utochgåare"

Trots att middagen för två drog ut på tiden och att jag fick hänga min tvätt vid halv ett i natt så är jag idag uppe med tuppen och ska snart gå ner till Rimini och ringa ner Maggan för en timmas långpromenad. Ska man komma i form till sommaren är det faktiskt dags att börja tänka, jag vägrar att hetsträna i maj och tro att man ska se någon stor skillnad på en månad. Mina fem par jeans som ligger och samlar damm på hyllan vill snart bli avdammade, jag tänker kämpa tills jag kommer i mini skinnyjeans. Ikväll blir det ännu en promenad efter jobbet, så det så, jag är en sån där duktig "utochgåare" som jag kallar det! Hade varit en bra bodypumpare & stepupare också om mina jobbartider hade tillåtit det, men just nu ser det ganska mörkt ut.. :(


Någon mer som börjat tänka på sommarformen?


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




Lillplutten



Idag kommer lillplutten hem från Thailand, Han har varit borta i 1,5 månad, så nu är han riktigt saknad. Blir att träffa honom i eftermiddag och han kommer att vara så där fint solbränd. Började därför min lediga dag med att sola lite, så att jag slipper vara som ett lik gämfört med honom. Ska snart gå in till stan för att luncha med tjejerna. Efter det blir det att tvätta lite, eller okej då tvätta mycket. Nästan hela min garderob ligger i tvättkorgen så lite är nog fel uttryck. Ikväll slipper jag att laga mat till mig själv, alla håller nog med om att middag för två är så mycket roligare. Frågan är bara vad man ska laga..

Nu måste jag kila. Chingeling.





Maybe some women aren't meant to be tamed.
Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.


· Lämna en kommentar ·
// 0 kommentarer




: )




I söndags var släkten här och vi hade en liten inflyttningsfika med ostkaka och jordgubbssyld, det är lite av en tradition att äta ostkaka när någon flyttat i vår familj. Det var väldigt mysigt, fick tulpaner, en "godisblomma", digitalfoto, & en jättefin tvbänk : )


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Förbättringar 2009

Alla som känner mig vet att jag har väldigt dåligt självdiciplin. Jag tar tag i saker i sista minuten och bara när jag verkligen måste. Det är dags att göra lite förbättringar i livet.


  • Jag ska börja med att sluta lägga så mycket tid på att sitta här och skriva om saker som ingen engentligen bryr sig om. Sluta sitta vid datorn och kolla på serier långt in på nätterna. Att somna innan 24.00 på vardagarna är ett måste, speciellt när man jobbar ca 10 timmar om dagen och ändå vill orka träna och umgås med vänner. 

  • jag ska bli mer sparsam. Sluta slänga ut pengar på att äta ute, köpa onödiga plagg, eller någonting annat onödigt. Minst 500 kr ska in på fonder och minst 1000 kr på ett sparkonto.

  • Att jag lägger 300 kr i månaden på ett träningskort ska inte vara bortkastade pengar. Träna minst 3 gånger i veckan borde man orka om man sover bra, morgon promenader lika så.

  • Försöka planera tiden bättre, trots olika jobbtider och långt avstånd går det att träffa sina nära och kära oftare om man bara vill.

  • Ta tag i körkortet & min utbildning.


  • · Lämna en kommentar ·
    // 5 kommentarer




    Underbar tajming med kameran











    · Lämna en kommentar ·
    Roligt // 11 kommentarer




    Maybe you just have to say what's in your heart



    Det är inte alltid så lätt att följa sitt hjärta.
    För mycket tankar på vad omgivningen tycker & tänker..
    men vad spelar det egentligen för roll?


    Maybe you just have to say what's in your heart
    and follow your emotions


    · Lämna en kommentar ·
    Tankar/åsikter // 4 kommentarer




    Ansiktsbehandling, bodypump & långpromenad




    Det känns som att jag verkligen tagit hand om mig själv idag på min lediga dag. Började dagen med nya avsnitt av one tree hill & Gossip girl, hann även med att bläddra igenom mina fototidningar som jag nästan glömt bort att jag hade. Står mycket kul och det finns så många bra tips. Hoppade på cykeln ut i blaskvädret vid halv tolv för att möta Cissi på Harmoni. Väl på Harmoni fick jag en klassisk ansiktsbehandling som innebar peeling, portömning, massage, fuktgivande mask & sedan något fuktserum. Det var jätteskönt och tog ungefär en timma. Det var väldigt avslappnande och musiken var underbar. Det gjorde lite ont när hon tömde porerna i ansiktet men det var det värt, nu är jag len som en bäbisrumpa ;)

    Vid halv fem tog jag mig ur soffan, slängde på mig träningskläderna och cyklade ut i blaskvädret ännu en gång den här gången för ett hårt bodypump pass på feelgood. Man känner sig så otroligt duktig & glad efteråt : ) Efter det blev det att slinga mammas hår och nu sitter jag här med Sanna och dricker grönt te i väntan på Victoria Silvstedts (eller Silverstedt som jag alltid trott att hon heter) reality show som börjar 22.40. Till det blir det fruktsallad på banan och grepefrukt, mums :D



    Någon mer som ska se Viccan 22.40 ? ;)


    Förövrigt var det en gubbe med öl mage och hängtuttar på bodypumpen idag
     som hade ett linne i stil med Victorias baddräkt ovan.

     Mycket stilfullt

    ^_^


    · Lämna en kommentar ·
    // 9 kommentarer




    26 åring på "sexreapi-kurs"

    När Sanna och jag kom tillbaks efter vår promenad drack vi lite te och kollade på en dokumentär om en 26-årig oskuld från england. Han åker på en "sexterapi-kurs" i Amsterdam (där det ingår att förlora oskulden med sexterapeuten) Man får följa honom genom kursen där han ska få hjälp med självkänslan och lära känna sin sexualitet. 

    Han började med att träffa en flummig 60-årig kåt kvinnig sexterapeut i England. Hon skulle lära honom att vara intim, han fick sitta med henne i en säng sen började se röra varandra i  olika steg. Hon skulle vara som en mamma/flickvän till honom. När de gått så långt att han var redo för att förlora oskulden fick han träffa en sexchoach, som efter några gånger tog hans oskuld.

    Det var så himla äckligt, pinsamt, ja jag har inga ord. Hur normalt är det att en kvinna i samma ålder som hans mamma ligger och tar på honom och tvärt om? Det var incest varning på den, även om de inte är släkt. Det ända bra med "kursen" var att han fick hjälp med att ta kontakt med människor, speciellt tjejer och att han fick bättre självkänsla. Han hade varit mobbad under sin uppväxt och var oskuld pga hans osäkerhet och dåliga självförtroende. Tyckte synd om honom och kursen kanske hjälpte honom en aning, men den var till stor del mest äcklig och pinsam att kolla på! Förstår inte hur han kunde ställa upp på att göra den här dokumentären över huvudtaget.

    Det var lite roligt efter dokumentären där man fick se en eftertext där det stod att han fått jobb på en biograf och att han inte har haft sex igen. hahahaha.. konstigt efter upplevelserna med de där gamla tanterna.

    Någon mer som såg den?

    Om inte så kan du:

    Söka på "virgin school torrent 2007" på google och ladda ned det med bit torrent programvara. Dokumentären "Virgin School" finns även på Piratebay.org

    Du kommer att sitta och hålla för ögonen och öronen, du kommer vrida dig av skratt, du kommer bli röd i ansiktet av hur pinsamt det är, du kommer att sätta i halsen



    Ett klipp ur dokumentären


    · Lämna en kommentar ·
    // 11 kommentarer




    Tudiilu



    Efter en lång dag på jobbet sitter det fint med en lång promenad. Sanna ska göra mig sällskap, sen blir det film & fika hemma hos mig. I morgon är jag ledig och ska ha min livs första ansiktsbehandling : ) Chingeling.


    · Lämna en kommentar ·
    // 6 kommentarer




    Leker i illustrator



    · Lämna en kommentar ·
    // 9 kommentarer




    Ta mig till värmen



    Kollade igenom mitt bloggarkiv och de här bilderna får mig verkligen att längta efter värmen.

    Mamma och jag kollade flygbiljetter till thailand idag.
    Hoppas på att kunna dra iväg efter mars..
    Det vore underbart.


    · Lämna en kommentar ·
    // 3 kommentarer




    Maggie är hemma :D



    Idag kom en av mina närmaste vänner hem från sin asien resa, hon har varit borta i två månader, så det ska bli jättekul att få träffa henne igen. Det ska bli så kul att höra om allting hon varit med om. Brun och fin kommer hon antagligen också vara, och så där fint fräknig ;)

    Nu ska jag laga lite mat till mig själv. Tråkigt men ekonomiskt.



    · Lämna en kommentar ·
    // 5 kommentarer




    I kassan på Ica

    När jag var inne på ica en snabbis för att handla lite juice, mjölk & bananer,  stod en barnfamilj framför mig i kassan. Mamman stod lugnt och betalade medan en av hennes söner gallskrek liggandes vid hennes fötter. Hon kollade inte ens på honom. Efter en stund nickande hon mot pojken och sa kallt till sin man "ta hand om honom". Han grep tag om pojkens arm och drog bort honom med världens ryck från mammas fötter vid kassan.
    Jag ryggade chockat tillbaka när jag såg hur nära pojken var att slå i det lilla huvudet mot kassans rullband. Pojken som nu grät hysteriskt fick en rejäl utskällning av pappan som fortfarande höll ett stadigt grepp om hans arm.

    Jag blir så irriterad när jag ser sånt där. Lär er uppfostra era barn istället! Det är förändrarnas fel från början att barnen har lärt sig att gråter man och tjatar så får man tillslut som man vill. Har de en gång gett med sig så får de skylla sig själva om barnen tror att det lönar sig att gråta och tjata. Att sedan skada sina barn, inför en hel butik så där, det är inte okej! Ett par bakom mig reagerade också kraftigt på föräldrarnas uppförande. Att mamman inte pratade med sin son och förklarade för honom att han kunde sluta gråta för att han skulle inte få sin leksaks bil kan jag inte heller förstå.

    Tyckte synd om den lilla pojken med det ljusa lockiga håret och ögonen röda av gråt.



    · Lämna en kommentar ·
    Tankar/åsikter // 5 kommentarer




    Att drömma





    Jag hade världens underbaste dröm nu på morgonen..
    Jag har försovit mig men det var verkligen värt det..
    Känslan sitter fortfarande kvar i kroppen.

    Nu måste jag skynda mig.


    Chingeling.


    No matter how far you travel or how much you run from it,
    can you ever really escape your past?


    · Lämna en kommentar ·
    // 3 kommentarer




    To die for


    Skor av Christian Louboutin i modellen cést moi

    Om man bara hade haft lite guldpengar som pippi..

    Vill ha..

    (Hatar dig Carin som ska köpa dom)



    · Lämna en kommentar ·
    Skönhet // 7 kommentarer




    Middag med mammsen



    I går bjöd mamma över mig på middag, det blev kaslergratäng med en sallad till, det var jättegott :D Känns konstigt att jag inte bor där längre, när jag väl kom hem därifrån till min lägenhet igen så insåg jag hur mycket jag faktiskt saknar min familj. De där små sakerna som när man kommer hem efter en utekväll, och mamma har bäddat upp sängen så där superduper gulligt och tänt sänglampan, att säga godnatt och att få äta mat ihop. Sånt där som man kanske inte la märke till så mycket då. Tur att det bara tar nån minut att cykla hem till mammsen : )


    · Lämna en kommentar ·
    // 3 kommentarer




    Fabriken läggs ner..

    Fjaskot Fabriken bar som jag skrev om här innan de hade sin premiär har lagt ner. Nej men så konstigt ; ) Vi i Motala som verkligen behövde "någonting nytt". Haha, ja, det här hade jag ju redan räknat ut med lilltån, så jag är inte förvånad. 

    Man kan inte ljuga ihop en story om någon nisse från London, kalla en ny vägg för "renovering" och tro att det ska locka folk. Att döpa stället till Fabriken och låta personalen bära fabrikskläder och sedan tycka att gästerna ska anlända i en vit, glammig limmo känns inte heller helt rätt. En traktor hade väl passat in mer..

    I expressen för inte så länge sedan publicerades namn på de som var mest skuldsatta, ni kan ju gissa er till vem som bla stod med där.. *hosthost*

    I know you love me

    XOXO


    · Lämna en kommentar ·
    // 3 kommentarer




    Harmoni




    Cicci som äger skönhetssalongen över Hugo, var och åt hos oss för någon dag sen och undrade om jag kunde fixa till några blad hon skulle ha till sin salong. Började lite smått med den i går och idag blev den klar. Gjorde ingenting avancerat, men jag tycker att den blev helt okej : )

    Jag har faktiskt inte tänkt på att vi har en skönhetssalong här i Motala som gör så mycket som Harmoni. Blev chockad när jag gick in på deras hemsida över att de har så mycket att erbjuda. Jag har aldrig unnat mig en massage eller en ansiktsbehandling i hela mitt liv faktiskt, det är nog dags nu... :D


    · Lämna en kommentar ·
    // 3 kommentarer