tudiilu


Nu har jag städat klart och ska bege mig till stranden.
Kameran får följa med idag och förhoppningsvis hittar jag en
massa söta småbarn att fota : ) hörs sen.


· Lämna en kommentar ·
// 12 kommentarer




Stekarn



Haha så skön!


· Lämna en kommentar ·
Roligt // 6 kommentarer




Eventually all the pieces fall into place



Eventually all the pieces fall into place.
Until then, laugh at the confusion
live for the moment,

and know

everything happens for a reason.



· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




städerskan bah


Städerskan bah tjaaa

Nya ipoden laddad med en massa ny musik, I love it!

Nu blire jobb

^_^



Bloggkoll

K l i c k a   p å




· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




Gone



Inhandlade ett par chinos idag, älskar dom, så sköna!


Nu var det slut på ledigheten, i morgon blir det först städning och därefter servera på hugo hela dagen. kan förövrigt meddela att de hade mina linser på synoptik, glasögonormen är alltså gone. ;) Idag har jag legat på stranden och stekt, sen blev det en promenad till hugo med Jossi och en fika på Hugo.

Ska faktiskt ta och krypa ner i sängen nu så att jag orkar med morgondagen. Luftkonditionering hade inte suttit helt fel nu alltså. Ska i alla fall ta ut mitt duntäcke och bara sova med påslakarnet.  
Intresseklubben antecknar..

Ciiao



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Snyltar brudar

Det finns inget värre än snåla tjejer som snyltar på andra och anser sig vara för fin för att betala ur sin egen ficka. Dom tror att dom är någonting, deras ego är också oftast så stort att när de väl får någonting, så uppskattar dom det inte. Hur kan man som tjej tycka att det är okej att anse/ta för givet att killen alltid ska stå för allting?

I början av en relation då man fortfarande dejtar kan det ju vara gulligt om killen bjuder, vilket nog oftast är vanligast att han gör, men har man ett förhållande tycker jag inte att man ska ta någonting sånt förgivet. Själv känner jag mig jätte dum om jag hela tiden blir bjuden, och jag skulle aldrig ta förgivet att en kille skulle bjuda mig. Jag vill känna att jag kan klara mig själv, betala för mig själv, prata för mig själv, ja ni förstår vad jag menar.

Sen finns det ju vissa killar som vägrar låta en tjej betala så mycket som en krona, om dom efter lite tjaffs fortfarande vägrar att låta än betala, så visst, okej då, betala. Fast det där skulle jag nog börja störa mig på, tänk om min pojkvän hela tiden skulle betala minsta lilla grejj, jag skulle känna mig som en liten barnunge.

I allafall, jag stör mig på de bortskämda snåla tjejerna & deras stora egon!



· Lämna en kommentar ·
Tankar/åsikter // 3 kommentarer




bildbombar


Tagen med Nikon d40, 18-55 (kitobjektiv)

- Emmy, vetu, vi har hittat en brunn där ute i vattnet som är som en propp, om man tar bort den så åker allt vatten ner där, som i handfatet. Jag lovar kom och kolla själv!


Så söt ^_^


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer




Glasögonormen

I förrgår tappade jag en lins, som jag sen omöjligt kunde hitta, när jag insåg att jag inte hade några mer par kvar blev jag liite sur. Fick bada i mina brillor hela dagen i går, det var inte kul. Jag ser bara 80 procent med dom också, så jag får gå omkring och kisa. Om inte linser eller glasögon hade funnits, så hade jag lätt varit handikappat. Det svider ju lite också när jag nu måste punga ut med pengar till linserna själv. Jag borde fan få handikappsbidrag!


Den här bilden visar ungefär hur dåligt jag ser utan glasögon & linser



Så nu får man stå ut med att jag ser ut så här ett tag, om inte synoptik råkar ha mina linser hemma vilket inte är så troligt, men man kan ju hålla tummarna. Nu ska jag iväg och städa lite, ta en sväng på stan och sen blir det stranden med Sanna & Jossi :)



 



· Lämna en kommentar ·
// 18 kommentarer




En härlig dag på stranden

Vid elva kom Sanna & Jossan redo för en cykeltur ut till stranden vid vår sommarstuga. Där har vi legat och bara haft det gött hela dagen. Det är skönt att temperaturen på vattnet är så pass hög så att det verkligen går att ligga i. Vi simmade ut till flotten och la oss där ute och stekte. Jag påpekade att här skulle jag vilja ta kort, men att det kanske blir liite svårt att få ut kameran. Jossan tyckte att jordgubbar och vin hade varit mysigt, det hade ju faktiskt gått att få ut dit. Det kom ett jävla as (en broms) och bet Sanna, hatar insekter och småkryp, kan dom bara dö?

Sist jag var på flotten sprang det små myror där, min första tanke var döda, min andra var, hur fan kom ni ut hit?

Vid halv fem tyckte vi att det räckte för dagen, och nu sitter jag i min säng. Ska sätta på en film, det är det ända jag orkar göra just nu känner jag.




· Lämna en kommentar ·
// 10 kommentarer




Fields of gold



I never made promises lightly,
and there have been some that i have broken,
but i swear in the days still left
we will walk in fields of gold,



· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer




En snabb uppdatering i värmen

Klockan: 17.30 i går


Äntligen hemma från jobbet, nu väntar grill med familjen ute i sommarstugan och efter det stranden och ta ett kvällsdopp med bröderna. Det ska tydligen vara riktigt varmt i vattnet, hoppas man kan vara i länge, jag älskar att bada, jag är som en fisk, mer under än över vattnet. Vi har en flotte man kan simma ut till också, den ligger långt ut i år, vilket innebär att man kan dyka. Ska ta en massa kort som ni kan få se sen :)

Måste förövrigt berömma mig själv, jag spenderade endast 25 kr i baren i går trots att jag precis fått lön. Hur duktigt är inte det då? ^_^


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Mormor


jag & mormor

Äntligen fick mormor komma hem från sjukhuset och allting verkar ha gått bra.
De lyckasdes lösa proppen och förhoppningsvis kommer hon inte känna av någonting.
Hon hade änglavakt. :)


· Lämna en kommentar ·
Familjen/släkten // 6 kommentarer




Avskedsfest

Kom precis hem från jobbet, det är så varmt att jag nästan svimmar av, ska ta en iskall dusch nu :) Ikväll ska vi ha avskedsfest för Sascha som flyttar till Stockholm på söndag. Det ska bli riktigt kul, det är kanon väder och alla har fått lön, blir nog en toppen kväll. Ska inviga min nya klänning idag också :) Blir inte allt för villt ikväll, ska öppna fiket klockan halv elva i morgon, mindre kul. Men så farligt är det ju faktiskt inte, får ju träffa mina trevliga kollegor. haha, kollegor, fan va seriöst det låter. aja, nu ska jag som sagt duscha.

puss då.









· Lämna en kommentar ·
// 1 kommentarer




En slut Emmy

Somnade fyra inatt, gick upp nu klockan åtta, och nej, jag är inte ett dugg trött eller avis på Kullisarna som får åka till stranden idag! Nästa vecka ska jag fan i mig vara ledig mer, det ska jag se till. Det ska bli 30 grader varmt och jätte fint nu de här dagarna som kommer, och jag står bakom en disk. :(

I Går vann jag i alla fall mitt vad, så det så :) En väldigt bra kväll på hugo, 150 personer ungefär, precis så där lagom med folk. Förövrigt så har jag glömt att berätta om här om morgonen då två killar skulle backa, där kom jag förbi cyklandes & sjöng högt, (brukar råka göra det ibland med mp3n på) de glodde så mycket att de backade in i en lycktstolpte. hahah, vilka stolpskott!

jag tänkte beställa ett objektiv till kameran snart, en liten fråga.


Är det jobbigt att fota utan atomatisk autofokus?

Tips på bra objektiv?




Tänkte även köpa en ny mp3, är ipod något att sattsa på? verkar så krånliga..







· Lämna en kommentar ·
// 13 kommentarer




En hälsning innan jobbet



· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Time will tell

Blev en helt okej dag ändå, riktigt fint väder när jag kom hem från städningen :) Har solat hela dagen på baksidan, sen blev det att träffa kullisarna en sväng. Ska ta en fika med Anna på hugo innan jag ska börja jobba, så ska strax börja gå mot henne.





Förövrigt är humöret på topp :)

Tja fan


· Lämna en kommentar ·
// 3 kommentarer




Ingenting att förlora


En bild säger mer en tusen ord




Blev kvar i sängen trots att jag skulle gått upp vid sju, men det var ändå molnigt ute så :) Inga sura miner för det inte, blir istället en runda på stan, fick ju nämligen lön i går :D När jag skulle försöka sova i gårkväll ringde Stavve, på tok för länge sedan vi hördes, kul att prata av sig och uppdatera varandra lite om vad som händer.

Förövrigt så tycker jag inte att folk ska komma till onsdagsklubben ikväll, för jag har slagit vad med en kollega om att det inte ska bli mycket folk. Han tror att det kommer vara runt 300 personer som sist, jag är bombsäker på att ingen vill gå ut två dagar innan löning. 100 kr står på spel, blir sushi för dom pengarna lätt om jag vinner.

Räknas det där som fusk nu?

Nää, inte enligt mig i alla fall.

aja onödig info. Nu ska jag cykla till jobbet, städvagnen väntar.




· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer




Jolene

Kom precis hem från solariet, fräknig är bara förnamnet, men jag har faktiskt på något konstigt sätt lärt mig att tycka om dom. Nu står dusch på schemat, eftersom det droppade så härligt om mig när jag klev ur solariet så kan det nog vara nödvändigt.

Inte fick man njuta av den varma solen idag heller, jobb hela dagen som gällde. I morgon städar jag på morgonen, sen är jag ledig tills jag börjar jobba på onsdagsklubben vid halv tio, skönt!  Hoppas verkligen att vädret står på min sida då :)


Förövrigt fick jag lyssna på den här i solariet,  så den får lätt bli dagens låt.
(Dolly parton gör den i o för sig mycket bättre)





Your beauty is beyond compare with flaming locks of auburn hair
With ivory skin and eyes of emerald green.
Your smile is like a breath of spring, your voice is soft like summer rain
And I cannot compete with you, Jolene.


Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
I'm begging of you, please don't take my man
Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Please don't take him just because you can.


· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer




P.S. I love you






Det blev chips, dipp & film hos Jossan.
Jag älskade filmen
så fin


S o m e t i m e s   t h e r e ´ s   o n l y   o n e   t h i n g   l e f t   t o   s a y



Nu ska jag sova


Godnatt


· Lämna en kommentar ·
// 8 kommentarer




you´re cold as ice!

Dagen började inte bra, mamma ringde och grät.
Mormor ligger på sjukhuset och har fått en propp i lungan.
Jag ville bara skita i allt och åka och hälsa på henne på direkten men mamma övertalade mig att åka och städa först. Så fort jag städat klart åkte jag upp och hälsade på henne. Det var verkligen inte kul att se henne ligga där med alla slangarna. Hon har fått blondförtunnande så att proppen som satt sig i mitten av lungorna ska lösas upp, och förmodligen blir inte lungan skadad. Hon hade tur som kom upp i god tid. Hon blir nog kvar på sjukhuset i några dagar. Hon är stark, hon klarar det här, det vet jag. Lilla mormor.


Kullis har varit här, vi har solat lite. Ska snart cykla till Jossi, vi ska ta en runda på stan och sen fika :)


kan alla bara sluta vara sånna freaks?!
kan inte sätta mig in i vissa personers sätt att tänka.
Ibland kan man undra om vissa tänker alls över huvudtaget.


· Lämna en kommentar ·
// 4 kommentarer