Dubai in pics from My phone



· Lämna en kommentar ·
Bartending // 14 kommentarer




Beställ bloggdesign

Jag har bestämt mig för att vara duktig och börja göra lite mer bloggdesign. Vet att många har frågat mig, så nu har ni er chans. För visst Är det både roligare att blogga när Bloggen ser bra ut oh även för de som läser. Skicka ett mail till: [email protected]. Beroende på hur avancerad design du vill ha kommer priset att variera. Skriv gärna vilken stil ni vill ha och kom med förslag. Kanske vet ni någon blogg som ni skulle vilja efterlikna? Ni kanske gillar
Min och vill ha någonting väldigt snarlikt. Upp till er :) kommer även att ha auktion på bloggen snart på lite designer jag har gjort. Chingeling!



· Lämna en kommentar ·
Bartending // 1 kommentarer




MY TOP 4 SONGS RIGHT NOW



· Lämna en kommentar ·
Musik // 0 kommentarer




The hard Dubai life

När man väl är ledig här har man en underbar tillvaro! Lyxiga barer och hotell och fantastiska beach clubs där man kan ligga på en strandsäng med en bira i handen. Shoppingen är TODIEFOR, bidrag till det välkomnas by the way! Haha.



 



· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 0 kommentarer




Följ mig på twitter & instagram

Hej mina fina läsare. Det är sjukt många som kommer in här och kollar efter en uppdatering och eftersom det är
Sp mycket lättare att uppdatera på twitter och instagram så hänvisar jag er att följa mig där. Jag kommer självklart att uppdatera här också, kommer snart upp en bildbomb bland annat.

Ni som har smart phone, ladda ner twitter appen. Ni andra som använder telefonen gå in här


Ni som sitter vid datorn kan gå in här eller trycka på fågeln i menyn längs upp på min sida :) nu ska jag steka vid poolen. Ha en bra dag!

 



· Lämna en kommentar ·
Bartending // 0 kommentarer