Dagboken· Lämna en kommentar ·
Fotografering // 10 kommentarer
I just love sundays

I morse vaknade jag upp i mammas dubbelsäng, orkade inte ta mig hem i går efter god mat, ett glasvin & melodifestivalen. Min bror hade ändå lite fest hemma hos mig så det var lika bra att låta dom hållas. ;) Efter en god frukost begav vi oss till M-blommor för att köpa tulpaner. Det ser så hemtrevligt och snyggt ut med tulpaner på bordet (nu lät jag vuxen). Mamma och jag storstädade hela lägenheten i går också, vilket verkligen behövdes, nu är det jätterent och fräsht. Snart kommer pappa hit och fikar, det blir semlor och kaffe, mums!

Ikväll får jag äntligen träffa Victor som varit i fjällen i fem dagar, blir det seriös matlagning med efterrätt och hela köret. Blir även att inviga barbordet som matbord nu när jag fått hit två barstolar.

Fan va min blogg är tråkig. men vem bryr sig? :D

Förmodligen thailand vecka 11, då jävlar blir det bildbomb.

PUSS· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer
Salstern

Bildbomb från salstern
· Lämna en kommentar ·
// 9 kommentarer
En underbar känsla

Klockan ringde 06.45 i morse, dags att tvätta. Det kändes tungt, speciellt när han brevid fick ligga kvar, men peppande ord fick mig att pallra mig ur sängen. Fick i alla fall sova lite till mellan tvättpassen, så nu är jag pigg och glad. Det är strålande sol ute, några minusgrader och nästan vindstilla. Som gjort för att dra på sig skridskorna & pimpla lite. Hoppas på fisk den här gången. Kameran kommer självklart att få följa med.

Den mest överskattade dagen i hela almanackan inträffade ju i går, allahjärtansdag. Varför ska man vara mer gullig, omtänksam och kärleksfull just då? Det känns som att många är kärleksfulla och gulliga då baraföratt, nästan lite påtvingat. Min allahjärtansdag spenderades med familjen och med han som fått mig att må så bra de senaste veckorna. Med honom känns varje dag speciell, det känns till och med speciellt att sitta och käka en knäckemacka, så att min allahjärtansdag skulle bli bra hade jag inga tvivel på.

Nu måste jag fixa i ordning mig lite inför skridskoåkningen.

Puss


· Lämna en kommentar ·
// 2 kommentarer
tjaa


Bild tagen av mig på Hugo, (jag är bäst jag vet)


Erkänn att ni saknar amafäos dagliga uppdaterande liite ? ;) Kan ju uppdatera er lite med att jag är stressad, har jobbat och nu måste jag akutstäda inför kvällens utgång. Förfesten som skulle bli på några tjejer har ballat ur totalt och jag har en känsla av att det kommer bli trångt i min lilla etta. Men vad gör det om hundra år...  :D


PS: jag saknar Kulle, ska smsa henne nu.· Lämna en kommentar ·
// 5 kommentarer
L I V E T
Ä L S K A    L I V E T
· Lämna en kommentar ·
// 7 kommentarer
Delighted

Försöker se oskyldig ut i väntan på fiskenOm jag var på bra humör innan i måndags så vet jag inte vad jag ska kalla mitt humör just nu, allt känns bara toppen. Idag jobbade jag igen efter att ha varit ledig sen i måndagskväll. Min lediga tid kunde inte spenderats på något bättre sätt. Kom hem till levande ljus och middag på måndagen och tisdagen spenderasdes ute i kylan, på skridskor, med ett spö i handen, någon snöängel på isen, varm choklad & bra sällskap. Lite halvsur över att jag inte fick napp, (trots att jag snällt satt där och sa "komsi komsi fisken") men vad gör det när man kanske fått napp på annat håll.

Chingeling.


· Lämna en kommentar ·
// 16 kommentarer