Ny design

Jag har varit så sjukt frustrerad och nästan slitit av mig håret, och det kanske låter sjukt att det tagit mig minst 24 timmar att sitta och hålla på med koder hit o dit, men det är sant. Det glöms ju verkligen av endel när man inte suttit med CSS på ett tag. Nu är i alla fall designen på plats, långt i från klar, men den går. Fick slänga ihop en header lite snabbt bara men det får duga tillsvidare. Kändes liksom inte kul att uppdatera er med bilder när jag har min Australien design uppe, men nu så! Vad tycker ni, ful? (den som säger ful kommer jag typ att vilja döda)

Just nu har jag James på besök från Australien. Så kommer väl inte vara bäst på att uppdatera er de kommande dagarna men snart i alla fall!


Jag ska förövrigt ut ikväll, vilket ska bli väldigt trevligt. Melker och grabbarna väntar på mig så ska ge mig iväg nu. Ehh, har tappat bort min svarta korta kavaj jacka, hur man nu kan göra det, den va liksom i hallen nyss? så typiskt mig, ni som känner mig. Aja i alla fall, chingeling vi hörs snart!


· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 7 kommentarer
Ursäkta röran jag bygger om

Jag håller på och ska designa om bloggen. Eftersom det var typ ett år sen så kommer jag inte ihåg allt på rakarm i kodningen och det kommer därför att se lite konstigt ut här ett tag framöver tills jag blir helt klar. :) Snart kommer det i alla fall se snyggt ut och jag kommer att börja lägga ut lite bilder. Här får ni lite försmak på balen bilderna. Chingeling!· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 3 kommentarer
Hej Sverige HejNu har jag snart varit hemma i en månad. I början var jag i något udda chock tillstånd. Blev nästan deprimerad. Alla var så glada av att se mig, och självklart var jag också, men att vara hemma i Sverige var där emot inget jag jublade över. Nu känns det en smula bättre. Självklart saknar jag mitt liv i Brisbane jättemycket, och det känns jättekonstigt att det är över. Året gick så himla fort. Det har varit det bästa året i mitt liv, utan att tveka! Alla som funderar på att dra, gör det! Gå inte och tänk att nej jag kan inte eller att det är svårt, vill man så går det, och ni kommer inte att ångra er.

Jag har kommit fram till mycket det här året men det viktigaste jag lärt mig är nog hur man ska uppskatta sina nära och kära. Att inte ta dom för givet. I morgon kan allting vara annorlunda. Det är mycket som inte har blivit som det var tänkt det här året, men jag ångrar ingenting. Det har gjort mig till den jag är idag och jag har fått mycket skinn på näsan. Försöker vända allt negativt till positivt. Det går alltid.  

Just nu försöker jag fokusera på framtiden så mycket som möjligt. Har sökt/söker utbildningar, bokat läkar tid, lite design jobb börjar rulla in och mycket andra roliga jobb möjligheter också. Som det ser ut nu är planerna att söka berghs till våren, men skönt att ha möjligheten att plugga redan till hösten om jag vill :)

Snart kommer ny design och mer dagliga uppdateringar. hej så länge.· Lämna en kommentar ·
Dagboken // 9 kommentarer
Nya zealand del 3· Lämna en kommentar ·
adventures // 3 kommentarer