Bloggdesign tävling



Vill du vinna den här designen, klicka då på bilden och följ instruktionerna : )


Kommentarer
Postat av: elin

hej

jag skulle jättegärna vilja ha den här designen för att jag verkligen har försökt att göra en själv jättelänge. Men aldrig riktigt lyckats.

Jag har ochså bestämt mig för att inte ha en rosa då jag inte är så "tjejig". hehe. Alla som jag har försöt mig på har också varit blåa så det är alltså den förgen jag vill ha. Denhär var grymt snygg och jag skulle jättegärna vilja ha den.

sedan är det bra att den är ganska enkel för jag gillar inte när det är överdrivet.

Skulle jättegärna vilja ha den.

För tillfället har jag ingen (bra och unik) design vilket jag gärna skulle vilja ha.



Dock vet jag inte hur man lägger till personer på bloggkoll, hehe, men jag hade gjort det om jag hade kunnat.



ha det bra! :)

2008-06-28 @ 12:31:48
URL: http://samuelssonelin.blogg.se/
Postat av: W I L L I A M S . M A M M A

Sv: Tack så mycket :( Jag är jätte nöjd med denna=)

2008-06-28 @ 13:22:24
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag skulle jättegärna vinna denna design. För jag precis som du är less på rosa. Väldigt less på rosa! Det enda jag bär färgen på nu är kläder ;) Jag tycker att denna var jättefin, inte för mycket eller för lite!



ha det bra!

2008-06-28 @ 13:59:01
URL: http://malineriiksson.blogg.se/
Postat av: carro

jag vill vinna designen för jag tkr att dom vanliga på blogg, är sjukt tråkiga&jag har inte lärt mig hur man gör än :/ skulle verkligen va kul om jag vann ;D



håller tummarna;D

2008-06-28 @ 14:18:27
URL: http://carolineamandaanette.blogg.se/
Postat av: Cissi

Supersnygg design! Bra mycket snyggare än mitt tappra försök (som blev alldeles för rosa). :)

2008-06-28 @ 14:55:02
URL: http://cissistankar.blogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Jag upptäckte just det -_- Skitirriterande ju.. haha...

2008-06-28 @ 15:43:39
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Erika

Jag skulle gärna vilja vinna din design av flera olika skäl. Dels tycker jag dina designer är väldigt fina. De är enkla och stilrena. Den andra anledningen är att jag hade en jättefin design innan som en tjej gjorde åt mig. Hon tog utan förvarning bort den och eftersom jag inte kan sånt får jag ha en av de tråkiga och opersonliga som blogg.se erbjuder. Därför skulle jag bli superglad om jag fick en snygg och unik design igen :)

2008-06-28 @ 15:47:05
URL: http://sjalvfortroende.blogg.se/
Postat av: mona

jag skulle vilja vinna designen helt enkelt för att jag inte förstår mig på hur man gör egen. Har många gånger försökt men det är inte så lätt med en trotsig ettåring=) (dessutom har jag lagt till dig på bloggkoll)

2008-06-28 @ 16:17:37
URL: http://mownlaiz.blogg..se
Postat av: isabel

mjo, varför jag skulle vilja vinna designen? Det är väl för att jag verken kan göra designer eller jag kan vissa saker men inte allt för mycket. Och jag vill liksom ha en ny start på bloggen för min design känns så dystert på något vis. Annars vet jag helt enkelt inte varför, men det skulle vara kul å vinna en ny fin och fräsch design!

2008-06-28 @ 16:20:43
URL: http://isabll.blogg.se/
Postat av: Emma

åh va fin!

Jag har en blogg, men gav upp den för ett tag sen pgr av att min design var så ful.. de är inge kul alls att skriva blogg om man inte har fin design=)

Håller du inte med?:P



Denna var riktigt fin faktiskt o de skulle vara kul att ha just denna design på min blogg , o då ska de bli kul att ta tag o skriva i bloggen igen=)

kramar!

2008-06-28 @ 17:10:18
URL: http://tjej89.blogg.se/
Postat av: helena

Häääej (: Joo, jag skulle så klart också vilja vinna designen.. Det var verkligen jättefin och helt i min smak! Skulle vara kul att få något som livar upp lite i bloggen, just nu känns det lite halvt dött ;P Har aldrig haft en såndär "gjord" design. Som sagt, det skulle vara jätteroligt om man vann den, så jag håller tuuummarna :D

Ha det, ciaao

2008-06-28 @ 17:30:39
URL: http://lingonkexet.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag skulle göra vad som helst för att vinna denna design.... den är så SJUKKKKKT snyggg alltså!!!



Jag skulle vilja vinna den för att jag har försökt och försökt att leta hur man fixar en egen design men jag hittar det inte och varje gång blir jag lika avundsjuk på dom som kan!!!, och jag har frågat folk hur man gör och dom säger aldrig, och det är rätt svårt att göra en design till mig för jag har svårt att bli 100% nöjd, men den här designen skulle jag bli 200% nöjd med =P



Jag skulle bli hur glad som helst om jag fick den =)=)=)



Ha det bäst! =)=)=))=))=)=)=)

2008-06-28 @ 17:32:36
URL: http://friiidahhh.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hejsan. Blev tipsade om din tävling med en design till boggen, hos Tumadre. Så nu kikar jag in. Mycket fin design må jag säga. Kul att den är i blått, precis den färg jag skulle vilja ha. Bloggar om mitt liv med mina tre killar (sambon M, L 3 år och A 5 ½ mån) och vad passar då bättre än blått. Har en riktigt tråååkig bloggdesign just nu, en av de som finns att välja på på blogspot, men vad gör man när man är totalt oteknisk??!! Fattar verkligen inte hur man ändrar nånting. Har vart på jakt i minst en månad, på nån som skulle kunna ändra den. Mycket roligare att skriva i en blogg som man själv tycker är fin! Inte sant??

2008-06-28 @ 17:38:52
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Cissi

Såg nu att du är från Motala. själv bor jag i visserligen i Skövde men är uppvuxen i Vadstena ;-)

2008-06-28 @ 17:40:17
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Ewelina

Hej, jag tycker verkligen att din design är jätte fin med den blåa nyansen,jag önskar att jag själv kunde göra sånna,jag tycker att min blogg ser så tråkigt ut och därför skulle jag jätte gärna vilja vinna den, :) <333

2008-06-28 @ 17:54:03
URL: http://ewelinadenfina.blogg.se/
Postat av: Lojs

Hej!

Den där designen var ju bara jättefin! :)

jag vill vinna den för att jag gillar blått! ^^ nej, så simpelt är det inte!

men den jag har nu har jag lessnat på, fast jag inte haft den så länge. Den blev inte riktigt som jag tänkt mig, även om den är fin. Bilderna passar liksom inte!

har också tänkt fråga dig om designhjälp ett antal gånger, men har dragit mig för det.. nu kan man ju vinna en, så jag är på direkt!

har även försökt göra ett mästerverk själv, men får inte ihop det nånstans! sjukt dålig på sånt där!

men som sagt, den här är riktigt fin! :)



det där med bloggkoll har jag ingen bra koll på.. men jag kollar in bloggarna där utan att vara medlem! hoppas att det duger!



ha en trevlig kväll, och hoppas att jag lyckats! ^^

2008-06-28 @ 18:04:22
URL: http://lojskojs.blogg.se/
Postat av: LINAVERONICA

vilken häftig desingn! :)

2008-06-28 @ 18:13:52
URL: http://linaveronica.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej :)



Jag skulle gärna vilja vinna en design för snart har jag bloggat i ett år och jag har ännu inte fattat hur man gör en design :( Är så jävla less på dom där designenera som finns på Blogg.se :(

2008-06-28 @ 18:19:34
URL: http://malinsunderbara.blogg.se/
Postat av: SagoElin

Hej!



Jag har flera bra anledningar men den största är nog att jag behöver uppmuntran! :)



Jag har en lastgammal dator som inte låter mig använda photoshop eller dylikt då det blir för tungt, Jag är höggravid med 13 dagar kvar till bf och värmen tar mer eller mindre livet av mig :)

Man vill så mycket men kan så lite.. Och ngt av det lilla jag orkar är just att blogga.. Och då är det hemskt tråkigt att ha en design man inte är nöjd med! Din är dock stilren, vackert blå och helt i min smak! :)



Har lagt till dig på bloggkoll och hoppas på lite tur! ^^



Ha en trevlig helg om inte annat!



//Elin

2008-06-28 @ 18:32:37
URL: http://sagoelin.blogg.se/
Postat av: johanna

Hej! Att charma är jag inte så bra på, men jag skulle bli väldigt glad om designen blir min. Jag är blott en amatör bloggare, men det skulle vara kul att ha en snygg design till mina tankar och funderingar. Jag är en daglig läsare av Tumadres blogg och tycker att du har gjort ett bra jobb där och med din egen. Jag håller tummarna för mig, men jag inser min konkurens. //Johanna

2008-06-28 @ 19:55:05
URL: http://minkattmittliv.blogg.se/
Postat av: Marie

Jättefin bloggdesign. Jag skulle jättegärna vilja vinna denna design med tanke på att jag själv tyvärr är helt nollad på att fixa min egen bloggdesign. Jag vet inte om du har gjort fler än den som Tumadre har men den gillar jag oxå starkt plus din egen. ;-) Jag hoppas att jag har turen med mig så jag får denna fina design. Ha det toppen!

2008-06-28 @ 20:06:38
URL: http://marie1982.blogg.se/
Postat av: elina86.blogg.se

jag tycker jag ska vinna för jag älskar blått ;)

det räcker, hihi

2008-06-28 @ 21:18:54
Postat av: Vikkan

När jag gick i skolan på 80-, och 90-talet var datorn inte var mans egendom. När vi hade datalektioner fick vi spela "Wintergames" och det var verkligen veckans höjdpunkt. Jag kommer ihåg att jag blev så glad när jag fick streckfiguren till att göra många piruetter på isen och samlade därmed mycket poäng. Ja, man kan säga att det var lite annorlunda då. :D På den tiden fanns det inga kurser i webbdesign så därför har jag tyvärr aldrig lärt mig det. Jag skulle därför bli jätteglad om jag fick chansen att vinna din fina design. Jag tycker om blommorna vid fotoramen för de liknar mina favoritblommor Förgetmigej!



Länkar till din tävling på min blogg samt lägger till dig på bloggkoll!

Somriga hälsningar Vikkan

2008-06-28 @ 21:20:31
URL: http://vikkan76.blogg.se/
Postat av: Jeanine Denise

Heeej heej måste först skriva att designen är SKITsnygg =). Varför jag tycker att jag förtjänar o vinna är väl för att jag är så oteknisk att ja knappt kan slå på datorn o göra en sån där design finns alltså inte ens i min värld :P O Så är jag ensamståenda mamma så jag skulle inte ha tid o försöka knepa o dåna haha. Så om du inte tycker att jag är en värdig vinnare så kan du låta min son vinna som fyller 3 månader på måndag :P de kan juh bli en lite månadsdags present.

=D jag tycker det låter som en jätte bra ide.

2008-06-28 @ 21:31:17
URL: http://diamondintherough.blogg.se/
Postat av: Annelie

jag skulle jätte gärna vilja vinna denna design, har läge vart i behöv av en ny blogg desig då min blivit lite förstöd och eftersom jag kan noll om blogg design själv så är tävlingar min enda chans att få en snygg blogg, så pick me! choose me! love me! ;)

2008-06-28 @ 23:04:18
URL: http://almondine.blogg.se/
Postat av: DENISE DORNELL

Du gör alltid fina designer! Jag vill vinna för att jag själv inte kan göra lika fina designer..vann en tidigare av dig och på så sätt blev jag bättre på att förstå designer...använde mig av den när jag skulle göra nya..

inte ett charmande inlägg varför jag ska vinna, men bättre än så blir det inte. antar de var lite långt också:p menen..

sygg var designen iaf!

2008-06-29 @ 00:58:44
URL: http://dld.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Gillar dina desginer stark och blir väldigt lockad till att få ha just den designen på min blogg.

Själv har jag inte lyckats få ihop någon snygg och gett upp helt och hållet =) så jag tar min chans här och nu och håller både tummar och tår :)

2008-06-29 @ 13:46:55
Postat av: Alexandra

Gillar dina desginer stark och blir väldigt lockad till att få ha just den designen på min blogg.

Själv har jag inte lyckats få ihop någon snygg och gett upp helt och hållet =) så jag tar min chans här och nu och håller både tummar och tår :) (glömde skriva min bloggadress i den första kommentaren:))

2008-06-29 @ 13:47:47
URL: http://alexandrajakobsson.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej!! ja följer Tumadres Blogg och den designen var ju underbart fin, har länge försökt själv att fixa min sida men aldrig lyckats. Förstår mest ingenting av de om ja ska vara ärlig. vill så gärna ha en ny design i min blogg så ja får ha kort på min underbara son där.



Ha de bra!! Kramar Mia

2008-06-29 @ 17:09:34
URL: http://svalan87.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag är gärna med och tävlar :)



Har egentligen ingen bra förklaring till varför jag borde vinna alls, men eftersom jag tyckte den designen var söt och som alltid,(gillar dina designer..)såå bra gjord, och snygga illustrationer, så tänkte jag vara med. Jag älskar dessutom blått, men har inte tyckt att det passar på bloggar, dock den blå du fått fram , var väldigt fin ;)



Och jag tycker att min känns grå och tråkig, inga blommor på den heller ;P



Ha det bra :) kram mikaela

2008-06-29 @ 20:04:25
URL: http://enligtmikaela.blogg.se/
Postat av: Anna K

För det första är designen otroligt fin, och min blogg har bara blogg.se's gamla tråkiga och opersonliga design. Det skulle vara väldigt kul att se sin blogg och bli glad, för designen som du har gjort känns väldigt upplivande, haha. Det är sant faktiskt, den är söt och den gör att bloggen ser så mycket roligare ut än vad den egentligen är, min blogg skulle bli roligare att titta på än att läsa :)

/ Anna K

2008-06-30 @ 00:36:54
URL: http://isdashit.blogg.se/
Postat av: Paulina Holmgren

Min blogg drar många läsare varje dag, dock känns det lite synd att jag inte har en fin design jag kan visa mina kära läsare. Utan dom får se en tråkig vid bakgrund med en nertankad header. Hemskt! Brukar faktiskt inte ställa upp i sådana här tävlingar, men designen var grymt fin! Så jag känner att jag skulle bli as glad om ja vann den här designen, skulle bli ännu roligare att blogga. Självklart skulle jag göra reklam för din blogg som tack för hjälpen! Nu är det bara att hoppas. Hör av dig :D

2008-06-30 @ 13:03:50
URL: http://paulinaholmgren.blogg.se/
Postat av: Vannaa

Jag vill vara med för jag är helt enkelt trött på min.. vill variera lite =)

vill även variera designers..vill inte störa min privata designer :$ men den var också jättefin..blir liksom annorluna med blått för att alla har lite de röda färgerna..på färgkartan dvs. röd, rosa, lila.. etc etc.. =)

2008-06-30 @ 14:58:23
URL: http://vannaa.blogg.se/
Postat av: Natalia

Jag vill gärna ha denna design, eftersom den andra jag då vann utav dig har blivit helt knasig.. min header är borta och jag känner att rosa inte är riktigt min grej på design.. En enkel design som också är blå räcker för mig.. Tänker inte skriva mer än så för sanningen är bara att jag är riktigt trött på min design just nu utan header.

2008-06-30 @ 21:47:29
URL: http://chocolait.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej!

Jag skulle gärna ha den här bloggdesignen för jag tycker den är grymt fin! Sen är jag inte hejare på det här med datorer och design på bloggen men du verkar vara grymt duktig och blommorna känns somriga och fina =) Håller tummarna för vinst =P

2008-06-30 @ 21:56:09
URL: http://maranda.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag skulle jätte gärna vilja ha den designen du har gjort.

Den är jätte fin och sticker ut lite granna men ändå så är den så fin och enkel.



Jag är inte så duktig på allt som har med bloggdesign att göra, har försökt att lära mig men det funkar inte så bra.

Vill dessutom att de som läser min blogg skall få se en fin blogg..



Frida

2008-06-30 @ 22:00:14
URL: http://fridajivby.blogg.se/
Postat av: Malin

När får man reda på vem som vann? :)

2008-07-01 @ 10:39:14
URL: http://malinsunderbara.blogg.se/
Postat av: Ung mamma

Jag vill vinna den här designen för att jag utbildar mig till florist, så vad passar väl bättre än blommorna i headern? ;) Min favoritfärg är dessutom blått och vitt. Det jag gillar bäst med designen är nog ändå kommentar-rutorna, superfint verkligen.



Trots att jag har en liten tjej på 1½, som i princip bara bär rosa, vill jag ha en blå design, för nu är jag trött på allt rosa. Min design som jag har nu är lastgammal och tråkig, svart och mörkrosa. Inte så påhittigt, eller hur?



Lagt till dig på bloggkoll.

2008-07-01 @ 15:09:59
URL: http://emelieelisabet.blogg.se/
Postat av: Johanna

hej!



Jag skulle gärna vilja vinna denna fina design för att jag råkade just förstöra min design för att jag skulle pröva att göra om den, men jag kan inget om photoshop och sånt, så när jag gjorde min satt jag i flera dagar och kämpade stenhårt med den. Och nu är den borta. helt borta är min den, det är nästan så att jag börjar grina, jag slet så hemst med den :( min blogg ser tråkigt och helt ointressant ut. Mina läsare lär nog undra varför min blogg plötsligt ser ut så där. usch, jag mår nästan dåligt för att allt försvann. Nu vart det inge roligt att skriva blogg nå mer. och jag kommer aldrig att kunna fixa till min blogg på egenhand. Så jag hoppas att jag vinner denna bloggdesign så jag kan fortsätta att blogga ;D



lägger till dig på bloggkollen också ;D



hejhej ^^

2008-07-01 @ 16:55:57
URL: http://johb.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej

Jag skulle jättegärna vilja ha den här designen för att jag verkligen har försökt att göra en själv jättelänge. Men aldrig riktigt lyckats. Den här var grymt snygg och jag skulle jättegärna vilja ha den.

sedan är det bra att den är ganska enkel för jag gillar inte när det är överdrivet.

Skulle jättegärna vilja ha den.

För tillfället har jag ingen (bra och unik) design vilket jag gärna skulle vilja ha.



Ha det bra! :)

2008-07-01 @ 21:46:03
URL: http://angos.blogg.se/
Postat av: tiindraz

Åhh, jag önskar att jag oxå kunde designa lika bra som dig....Jag har inte kommit på riktigt än hur man gör ännu så jag gör det lilla jag kan....

Jag vann faktiskt nydligen en design i rosa/röd men måste säga att din ljusblåa slår den med hsätlängder...så därför vill jag även försöka vinna denna....

2008-07-02 @ 22:13:36
URL: http://tiindraz.blogg.se/
Postat av: Sandra

HejsansvejsaN!



Jag skulle jätte gärna vela vinna denna design både för att jag älskar blått och blommor och för att det är väldigt fin. Jag har verkligen försökt på väldigt många tävlingar om designer, men turen står inte på min sida. Synd, men jag hoppas den gör det nu. Jag har också försökt väldigt länge att göra en egen design, men jag kan nästan ingenting i photoshop. Jag använder mig av ett simpelt paint. Och då har jag aldrig någon chans att göra en design som jag kan vara nöjd och stolt över. Den här designen slår allt. Och den ger en verkligen en sommarkänsla, då kan man sitta där på vintern när man skriver i sin blogg och titta på designen och drömma sig bort i sommaren.



Tack för en bra blogg! =)

2008-07-04 @ 20:09:50
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: Emma

Hejsan.

Jag skulle gärna vilja viunna denna design då jag har försökt göra min sida så personlig som möjligt och jag är en tvåbarns mamma på 24 år som inte har så mycket tid att sitta vid datorn och just göra bloggen personlig. Den du gjort nu e otroligt fin och jag gillar den otroligt mycket, föll bara pladask för den :)

Önskar jag hade mer tid att just sitta ner o lära mig göra egna bloggar med de har jag tyvärr inte.



Tack för en bra och en otroligt fin blogg.

Många kramar från mamma emma

2008-07-06 @ 14:50:00
Postat av: Sandra

Hej! Jag vill jätte gärna "vinna" denna blogg. Har varit inne på massa olika blogghjälp sidor. Men jag har kommit på mig själv :D Jag får det nog aldrig så fint som jag vill ha de! Tack!!

2008-07-17 @ 14:58:16
URL: http://sandradavey.blogg.se/
Postat av: Ebba

Tjingeling

Den här bloggdesingen är otroligt snygg! Jag har försökt fixa min egen design, men det går bara inte. Fattar noll med alla koder. =/

Jag hoppas på tur!

2008-11-23 @ 14:31:06
URL: http://eeebbbaaa.blogg.se/
Postat av: *Sessa

Jag vill ha den gär designen för jag har Ps och så men min mamma är inte så teknisk och inte jag häller så jag vill ha en sak som jag min blogg speciell. Jag har försökt att vinna sen i Februari nu men ingen väljer mig .. Jag tycker den här designen är skit snygg och passar till våren. Vore tacksam om ja fick den. Och jag har länkat till din blogg också.

2009-04-28 @ 07:37:40
URL: http://alxnndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback