Do you speak Swinglish?


jag har börjat tänka på engelska, ni vet så där knåpa ihop konversationer i huvudet som man tror sig kan förekomma. Jag blir lika irriterad varje gång jag inte kommer på ett ord, jag hatar att inte kunna uttrycka mig (eftersom jag är största babbelmajan). Så mitt senaste inköp är den här söta lilla ordboken. Perfekt att ha med sig i väskan när man är iväg på äventyr. :)

Nu ska jag packa träningskläderna och bege mig hem till Victors farmor, vi ska bubbla bubbelpol. :D ja alltså inte jag och victors farmor, utan Victor och jag, hehe. Efter det blir det löpa i 25 minuter plus magövningar. Nu jävlar ska formen finslipas, om ungefär två veckor är det ju nämligen upp till bevis här. Amafäo i bikini. Fyvale.



chingeling


Kommentarer
Postat av: Igeland

sv: Ok, det är sjukt snyggt iaf :)

2010-01-11 @ 15:37:15
URL: http://igeland.blogg.se/
Postat av: Mysan

Haha, språket släpper efter någon vecka eller så, men en sån där önskar jag nästan att jag hade ;) Nu är det inte långt kvar! :D

2010-01-12 @ 22:06:25
URL: http://mybrisbane.blogg.se/
Postat av: Caro

Haha, ja som Mysan säger språket släpper, förvånadsvärt snabbt och lätt! :)

2010-01-13 @ 13:21:09
URL: http://kaninkakka.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Jag skulle vilja kunna uttrycka mig bättre spontant på engelska. Jag har lättare att förstå, men när jag själv ska formulera meningar då blir det rena rama svengelskan!

2010-01-16 @ 21:54:07
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback