Life is what happens to you while you’re busy making other plans.


The summer is gone. Lika fort som vanligt är höstmörkret här, och jag hinner som vanligt inte riktigt med. Trots att jag lovat mig själv att vara mer ledig så har jag jobbat bort hela sommaren. Nu har vi stängt "min" bar på torget, och jag har förflyttat mig in i värmen i Hugo-huset. Jag har ju inte haft höst och vinter på två år nu, så jag är lite orolig över hur jag kommer att reagera på mörker och kyla. Från sol och härliga stränder till.. aaa.. Mörk och kall vinter i Motala. Det ska nog gå bra ändå, jag ska göra det bästa av situationen.

Jag har bestämt mig för hur min höst/vinter kommer att se ut. Jag kan inte avslöja för mycket här än, men jag kan berätta att jag kommer att vara Caféansvarig på Hugo och att det kommer att hända väldigt mycket! Det kommer att bli fantastiskt bra och det är jätteroligt att jobba med. Det här var precis vad jag behövde. Någonting att lägga all min energi och kreativitet på. Ni kommer att få veta mer sen när det börjar närma sig, allt ska vara klart i slutet på oktober så det är en heldel att göra nu!

Nu ska jag vila lite så att jag är pigg och glad ikväll i nattklubben ;) Under kvällens pass får jag även använda min kamera som samlat damm nu i några månader. Får se om jag fortfarande har "det" i mig. vi hörs snart... Chingeling!

PS: Någon som vet en bättre plattform att blogga på? Vill kunna uppdatera mer här via mobilen! taacksam för tips!


Kommentarer
Postat av: k

kolla den här sidan om det funkar nåt för dig ?? http://bloggsida.se/hjalp/mobilblogga

2011-09-16 @ 17:27:33
Postat av: Anna

Tjena bruden!

Jag skulle behöva referenser från Hugo, men vet ju inte ens vem som bossar där nu?! Agge jobbar inte kvar va? Vet inte ens om Josef är kvar som chef? Har ett nytt jobb på G nämligen, har varit på antställningsintervju, men hon ville ha referenser till de ställena jag har jobbat på... och det är ju en del, och alla minns mig inte :P Vore snällt om du kunde hjälpa mig på nåt vis =) Kraaaamen

2011-09-16 @ 18:02:27
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: emma

Vad kul att du ska bli cafeansvarig. Jag har hört att wordpress är bra. Jag funderar på att byta dit då det funkar bra med att blogga från mobilen. Mobilen som jag ännu inte har köpt.Följ denna länk och läs:

http://blogg-se-till-wordpress.gern.se/

2011-09-16 @ 21:19:24
URL: http://emma86.blogg.se/
Postat av: Jonna Erlandsson

Hej! :)

Just nu har jag en fototävling i samarbete med tvspelsweb.Tävlingen hittar du här: http://joonnas.beldo.se/entry/22590

2011-09-19 @ 17:53:21
URL: http://jonnaerlandsson.se
Postat av: emelie

jag är en höstlover, i love it - bigtime.

2011-09-21 @ 12:43:22
URL: http://emsiiiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback